Videograaf Dominick Verstoep

Dominick Verstoep is een videograaf gespecialiseerd in bruiloften en creatieve video producties over de hele wereld.

Welkom op mijn website, mijn naam is Dominick Verstoep en ik ben videograaf/filmmaker. Ik film. Ik maak video producties.  Al meer dan 8 jaar maak ik een grote variatie aan de mooiste films en video producties in binnen- en buitenland.  

  • Professioneel Mijn werk als videograaf omvat vele bruiloften, de Staten Generaal der tweede kamer en nationale en internationale bedrijven
  • 4,9 sterren van de 5 Is mijn beoordeling van klanten en koppels door de jaren heen. Dit staat gelijk aan een 9,8 op de schaal van 10.
  • Internationaal Als internationaal videograaf werk ik aan projecten over de hele wereld voor zowel Nederlandstalige als Engelstalige klanten.
 

Over mij als videograaf

Een verhaal is voor mij de kern als videograaf. We voelen allemaal de emotie wanneer we dat ene nummer horen en we weten allemaal dat het gezegde ‘A picture tells more than a thousand words’ klopt. Video heeft de unieke eigenschap om de kracht, passie en emotie van zowel muziek als foto’s te combineren. Van jongs af aan ontdekte ik de effectiviteit van deze krachtige samenwerking en daar ben ik mij op gaan specialiseren.

Video is altijd in ontwikkeling en ik heb daarom als videograaf ook bewust keuzes gemaakt om mij zo divers mogelijk te ontwikkelen terwijl ik toch mijn specialisme niet uit het oog verloor. Mijn opleidingen en werkgeschiedenis bestaat onder andere uit ervaring bij film producties zowel in Hollywood (Jerry Bruckheimer Films Santa Monica, Pirates of the Caribbean) als Amsterdam (Eyeworks Film & TV Drama, Nova Zemble en New Kids), Film factory met Rutger Hauer (Floris, Turks fruit etc) informatie gerichte video’s voor o.a. het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland, politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag), informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk sector, video’s voor makelaars in Nederland als Spanje en diverse andere creatieve en mooie projecten voor grote en kleine bedrijven in het binnen- en buitenland.

“ Wij zijn onwijs blij met de prachtige film en same day edit die dominick van onze trouwdag heeft gemaakt. Een blijvende herinnering waar wij met veel plezier naar terug kijken. Dominick is professioneel, vriendelijk en werkt haast onzichtbaar. Hij is bijzonder toegankelijk wat het erg prettig maakt om je wensen te bespreken en er een gezellige dag van te maken. Wij raden iedereen aan om dominick te vragen voor de trouw film en same day edit! ”
- Ellen & Jasper
 

Internationaal zelfstandig videograaf

Als internationaal zelfstandig videograaf ben ik in staat hoge kwaliteit video producties te draaien voor stichtigingen en bedrijven. Door mijn ervaring, ontwikkelingen in technologie en mijn specialismes ben ik in staat voor een bedrijf of onderneming in binnen en buitenland opnames te maken voor een bedrijfsfilm met meer diepte, prachtige beelden en een persoonlijke aanpak.

Mijn kwaliteiten als videograaf zorgen ervoor dat ik in staat ben individueel, of met een klein team, indrukwekkende video's / films te produceren met meer diepte. Met meer verhaal..

Dit geeft unieke mogelijkheden voor een groot scala aan bedrijven om video's te laten maken van internationale klanten waar jullie al zo lang mee werken, jullie productieprocess die in het buitenland afspeelt, de internationale samenwerkingen waar jullie zo trots op zijn of de elementen te belichten hoe jullie je inzetten op het gebied van duurzaamheid.

 

Videograaf bruiloft

Verhaal is de kern voor mij als trouw videograaf. Het persoonlijke verhaal vastleggen wanneer twee mensen één worden op een manier die beide individuen écht weergeeft. Dit is mijn fundamentele overtuiging.

Als videograaf vertel jullie verhaal; concentreer me op de echte emoties en de momenten die belangrijk voor jullie zijn na verloop van tijd. De trotse blik van je vader wanneer hij zijn dochter voor het eerst ziet, de herinneringen waar je vrienden je over vertellen wanneer ze vertellen hoe waardevol jullie vriendschap is, de traan die je toch niet meer kon onderdrukken wanneer je verloofde de geloftes uitspreekt. Dit zijn de momenten die het waard zijn door te geven aan de generaties na ons.

Videograaf bruiloft · Award-winning · Dominick Verstoep
Als bruiloft videograaf weet ik de momenten vast te leggen die belangrijk zijn voor jullie trouwfilm. Door meer dan 9 jaar ervaring kunnen jullie voor de volle 100% genieten van jullie dag. Door passie en creativiteit te combineren vertellen mijn trouwfilms het verhaal van jullie liefde.
Lees meer over mij als videograaf bruiloft
 

Filmmaker

Als filmmaker vertel ik verhalen die verteld moeten worden door film. Van korte onafhankelijke films, tot scripted video series tot natuur film projecten. Waar ik als videograaf  voor koppels, bedrijven of instanties werk werk ik als filmmaker voor het verhaal. Als filmmaker werk ik niet in opdracht.

Filmmaker | Dominick Verstoep. Onafhankelijke films en series.
Als filmmaker is Dominick gespecialiseerd in story telling. Van onafhankelijke korte films tot series tot natuur opnames vanaf de grond en in de lucht.
Lees meer over mijn rol als filmmaker

Producent

Als freelance producent breng ik mijn kennis, ervaring en netwerk mee naar uw bedrijf. Onder de noemer van uw bedrijf zal ik de video producties leiden en krijgt u korte lijnen en één aanspreekpunt.

Ervaren producent gezocht voor uw bedrijf • Dominick Verstoep
Als freelance producent breng ik mijn kennis, ervaring en netwerk mee naar uw bedrijf. Onder de noemer van uw bedrijf zal ik de video producties leiden en krijgt u korte lijnen en één aanspreekpunt.
Lees meer over de mogelijkheden om mij niet als videograaf maar als producent in te huren.

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.