Welkom op mijn website. Mijn naam is Dominick Verstoep.
Ik ben filmmaker / videograaf en maak video's voor verloofde koppels, bedrijven en creëer onafhankelijke projecten in binnen en buitenland.

  • Professioneel Mijn werk als videograaf omvat vele bruiloften, de Staten Generaal der tweede kamer en nationale en internationale bedrijven
  • 4,9 sterren van de 5 Is mijn beoordeling van klanten en koppels door de jaren heen. Dit staat gelijk aan een 9,8 op de schaal van 10.
  • Internationaal Als internationaal videograaf werk ik aan projecten over de hele wereld voor zowel Nederlandstalige als Engelstalige klanten.

Over Videograaf Dominick

Een verhaal is voor mij de kern als videograaf. We voelen allemaal de emotie wanneer we dat ene nummer horen en we weten allemaal dat het gezegde ‘A picture tells more than a thousand words’ klopt. Video heeft de unieke eigenschap om de kracht, passie en emotie van zowel muziek als foto’s te combineren. Van jongs af aan ontdekte ik de effectiviteit van deze krachtige samenwerking en daar ben ik mij op gaan specialiseren.

Video is altijd in ontwikkeling en ik heb daarom als videograaf ook bewust keuzes gemaakt om mij zo divers mogelijk te ontwikkelen terwijl ik toch mijn specialisme niet uit het oog verloor. Mijn opleidingen en werkgeschiedenis bestaat onder andere uit ervaring bij film producties zowel in Hollywood (Jerry Bruckheimer Films Santa Monica, Pirates of the Caribbean) als Amsterdam (Eyeworks Film & TV Drama, Nova Zemble en New Kids), Film factory met Rutger Hauer (Floris, Turks fruit etc) informatie gerichte video’s voor o.a. het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland, politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag), informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk sector, video’s voor makelaars in Nederland als Spanje en diverse andere creatieve en mooie projecten voor grote en kleine bedrijven in het binnen- en buitenland.

“ Wij zijn onwijs blij met de prachtige film en same day edit die dominick van onze trouwdag heeft gemaakt. Een blijvende herinnering waar wij met veel plezier naar terug kijken. Dominick is professioneel, vriendelijk en werkt haast onzichtbaar. Hij is bijzonder toegankelijk wat het erg prettig maakt om je wensen te bespreken en er een gezellige dag van te maken. Wij raden iedereen aan om dominick te vragen voor de trouw film en same day edit! ”
- Ellen & Jasper

Trouwvideograaf

Verhaal is de kern voor mij als trouw videograaf. Het persoonlijke verhaal vastleggen wanneer twee mensen één worden op een manier die beide individuen écht weergeeft. Dit is mijn fundamentele overtuiging.

Als videograaf vertel jullie verhaal; concentreer me op de echte emoties en de momenten die belangrijk voor jullie zijn na verloop van tijd. De trotse blik van je vader wanneer hij zijn dochter voor het eerst ziet, de herinneringen waar je vrienden je over vertellen wanneer ze vertellen hoe waardevol jullie vriendschap is, de traan die je toch niet meer kon onderdrukken wanneer je verloofde de geloftes uitspreekt. Dit zijn de momenten die het waard zijn door te geven aan de generaties na ons.

Een trouwfilm die het verhaal van jullie liefde verteld!
Een persoonlijke trouwfilm legt jullie bruiloft op de perfecte manier vast. Als ervaren prijswinnend trouwvideograaf film ik al meer dan 9 jaar bruiloften.

Bedrijfsfilm laten maken

Als uw bedrijf, diensten of mensen het waard zijn om in beeld te worden gebracht, vormt een bedrijfsfilm het perfecte communicatiemiddel. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos: als presentatie op websites, social media en tijdens beurzen, advertentie om personeel te werven, met het oog op workshops, als visuele handleiding voor producten en voor het vastleggen van historische momenten. Als videograaf van effectieve bedrijfsfilm ga ik graag met jullie om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsfilm door videograaf Dominick Verstoep
Professionele bedrijfsfilm laten maken door ervaren internationaal videograaf Dominick Verstoep.

Producent

Als freelance producent breng ik mijn kennis, ervaring en netwerk mee naar uw bedrijf. Onder de noemer van uw bedrijf zal ik de video producties leiden en krijgt u korte lijnen en één aanspreekpunt.

Ervaren producent gezocht voor uw bedrijf • Dominick Verstoep
Als freelance producent breng ik mijn kennis, ervaring en netwerk mee naar uw bedrijf. Onder de noemer van uw bedrijf zal ik de video producties leiden en krijgt u korte lijnen en één aanspreekpunt.