Heb je een vraag?

Je kan mij ook altijd een whatsapp bericht sturen

SCROLL

Het weer was dan misschien niet helemaal zonnig op de bruiloft van Nick en Daniek' uit Haaksbergen, maar dat kon de pret niet drukken voor dit bruisende stel dat altijd een glimlach op hun gezichten tovert. Tijdens onze kennismakingsgesprekken voor de grote dag hadden we voortdurend de slappe lach, en ik wist toen al dat het een bijzondere dag zou worden. Als bruiloftsvideograaf is het mijn missie om de dag vast te leggen zoals het helemaal past bij het unieke karakter van Nick en Daniek. Samenwerking tussen de videograaf en fotograaf is cruciaal, en de samenwerking met fotografe Denise Leuveld verliep vlekkeloos.

Bruiloft van Nick & Daniek uit Haaksbergen

De ochtend begon met opnames van Nick terwijl hij zich klaarmaakte en zijn trouwpak aantrok. Vervolgens ging ik door naar Daniek. Het moment waarop Nick Daniek ophaalde in een prachtig gerestaureerde Chevrolet Impala was ronduit adembenemend. Samen reden ze naar de betoverende Spinnerij Oosterveld voor een fotoshoot die hun diepe liefde perfect vastlegde. Na deze geweldige sessie vervolgden we onze weg naar Het Wapen van Beckum in Hengelo, waar een heerlijke lunch op ons wachtte.

Na de lunch begon de ceremonie, creatief en vrolijk geleid door Babs Erwin Meuldijk. De geloften van Nick en Daniek waren prachtig en intiem, en ze zeiden volmondig "JA" tegen elkaar voordat we doorgingen naar het aansnijden van de schitterende bruidstaart en een vreugdevolle toost. Helaas moest het geplande fotomoment naar binnen verplaatst worden vanwege de regen, maar met een beetje creativiteit werden er prachtige beelden vastgelegd na het verschuiven van enkele tafels en stoelen.

Na de foto's was het tijd voor een heerlijk diner en aangrijpende speeches van naaste familie en vrienden van Nick en Daniek. Omdat het oktober was, was het al snel donker buiten, wat ons inspireerde tot schitterende filmopnames in de regen en duisternis, die een uniek en betoverend onderdeel werden van de trouwvideo.

Nadat de buitenopnames in de regen waren afgerond, zorgde mijn eigen Citroen 2CV (ook wel bekend als de "eend") voor het benodigde tegenlicht. De dag werd afgesloten met een knal tijdens het feest, waar Nick en Daniek iedereen verrasten met een openingsdans in hun eigen unieke stijl. Het feest barstte los tijdens deze dans, en al snel danste iedereen mee in een opzwepende polonaise, onder de muzikale begeleiding van Curls on Fire.

Om de woorden van Nick en Daniek te herhalen; Deze bruiloft was er ‘eendje’ om te onthouden. 

Bekijk de trouwfilm trailer van Nick & Daniek

Zijn jullie ook verloofd en lijkt het jullie ook mooi om jullie bruiloft vast te laten leggen door mij?

Klik hier en lees meer over het laten maken van een trouwfilm