x Trouwfilm met een lach, een traan en aah-moment ❤️
Dominick Verstoep
Filmmaker
0
Logo van Dominick Verstoep Filmmaker.

Een exclusieve trouwfilm die de reis van jullie liefde tijdloos vastlegt.

9+ jaar
Ervaring
Winnaar
Top trouwvideograaf 2021/2022

Jullie staan aan het begin van een nieuw verhaal; een verhaal van tranen, geluk, verwachting en hoop. Ik, Dominick Verstoep, geloof dat deze verhalen gekoesterd moeten worden en dat we deze moeten doorgegeven aan de komende generaties. Een bruiloft is zo veel meer dan een moment, jullie trouwfilm zou dit ook moeten zijn.

Een trouwfilm legt de dag vast waarop jullie ja zeggen tegen elkaar. De bruiloft waar jullie al zo lang naar toe hebben geleefd. Het is daarom belangrijk dat jullie kiezen voor een trouwfilm maker / trouwvideograaf met ervaring, die weet wat hij doet zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken en voor de volle 100% kunnen genieten van deze mooie dag.

Als award-winning internationaal trouwfilmmaker kan ik jullie dag vastleggen en omvormen tot een trouwfilm met een lach, een traan en een 'aah-moment' oftewel een schitterende film waardoor jullie mooiste dag blijft leven.

✓ Jullie verhaal vormt de rode draad in de trouwfilm waardoor de film heel persoonlijk is. ✓ Ik werk onzichtbaar waardoor jullie voor de volle 100% kunnen genieten. ✓ Net een beetje extra aandacht voor de dierbaren om jullie heen.

Ja! Wij willen contact over een trouwfilm ›

Een trouwfilm met een lach, een traan en een 'aah-moment' is mijn doel als ik jullie bruiloft film. Een lach is de blijheid omdat jullie de liefde vieren, de traan zijn de emotionele momenten die ongetwijfeld zullen komen en het 'aah-moment' zijn de mooie momenten die er zijn op jullie bruiloft maar jullie niet altijd zelf volledig bevatten totdat jullie de trouwfilm bekijken.

Een trouwfilm van jullie bruiloft legt jullie verhaal vast. Het verhaal van twee mensen die voor elkaar kiezen en samen tot elkaar komen. Het verhaal van jullie liefde is de rode draad in de trouwfilm. Jullie verhaal staat centraal in jullie trouwfilm.

Verhaal is de kern voor mij als trouwvideograaf. Het persoonlijke verhaal vastleggen wanneer twee mensen één worden op een manier die beide individuen écht weergeeft. Dit is mijn fundamentele overtuiging.

Ik vertel jullie verhaal; concentreer me op de echte emoties en de momenten die belangrijk voor jullie zijn na verloop van tijd. De trotse blik van je vader wanneer hij zijn dochter voor het eerst ziet, de herinneringen waar je vrienden je over vertellen wanneer ze vertellen hoe waardevol jullie vriendschap is, de traan die je toch niet meer kon onderdrukken wanneer je verloofde de geloftes uitspreekt. Dit zijn de momenten die het waard zijn door te geven aan de generaties na ons.
Bekijk pure trouwfilm trailers en hoor wat enkele pasgetrouwde koppels over mij zeggen.

Het is natuurlijk heel belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij mij als jullie trouwfilm maker. Bekijk de ervaringen van een paar koppels die door mij hun trouwfilm hebben maken.

Een kleine introductie over mij en de stijl trouwfilm die ik maak.

Mijn passie begon toen ik 7 jaar oud was en mijn vader's Sony VHS camcorder moest eraan geloven. Na de filmclub op de middelbare school heb ik Internationale Media Management gestudeerd in Den Haag.

Tijdens mijn studie heb ik o.a. mee gedaan aan de Rutger Hauer Filmfactory en stage gelopen bij Jerry Bruckheimer Films (producent van o.a. Pirates of the Caribbean) in Hollywood en Eyeworks Film & TV Drama in Amsterdam.

Mijn passie voor bruiloft filmen komt uit het vastleggen van pure emotie. Jullie speciale dag, waar jullie al zo lang over dromen, vast te leggen, als jullie bruiloft videograaf, op jullie persoonlijke en unieke manier!

Als bruiloft videograaf is mijn stijl trouwvideo is te herkennen doordat deze persoonlijk, creatief en professioneel is. Als ik een trouwfilm maak zorg ik ervoor dat deze persoonlijk is, omdat het jullie dag is, een dag die jullie samen hebben ontworpen, naar toe hebben geleefd en waarschijnlijk beiden een beetje zenuwachtig voor waren.

Ik maak gebruik van hoge kwaliteit camera's, die filmen in bioscoop-stijl, en combineer dit met moderne film technieken. Ik vind dit heel belangrijk omdat een trouwvideo er is om jullie bruiloft te herbeleven en opnieuw van te genieten. Zowel 1 jaar na jullie bruiloft als na 10 jaar.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik als bruiloft videograaf creatief ben. Een creatieve trouwvideo die jullie dag op jullie eigen manier vastlegt en tijdloos is. Tenslotte werk ik professioneel, door ruime ervaring met videografie, bruiloften, montage en mijn apparatuur (die volledig is afgestemd op bruiloften) kan ik zowel onzichtbaar als effectief werken. Daardoor kan ik de persoonlijke momenten vastleggen zonder dat jullie, hier last van hebben.

Dominick Verstoep Filmmaker met 2CV
Ik rij elke dag in mijn opgeknapte 2CV, ook naar elke bruiloft.
Prijswinnend Top Trouwvideograaf 2021/2022
Foto met Frits Sissing toen ik de award van 'top trouwvideograaf 2021-2022' in ontvangst nam.

Portfolio
Trouwfilms

Meer reviews

Elburg

Saskia & Thijs

" Wauw! Echt super gaaf. 😀 Kijken terug naar een zeer geslaagde dag, krijgen gelijk weer de kriebels 😍"

Trouwden in 2019. Elburg.

Saskia & Thijs beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
4.5 van de 5 sterren.
Almelo

Hannie & Rik

" Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!"

Trouwden in 2019. Almelo.

Hannie & Rick beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
5 van de 5 sterren.
Rotterdam

Nadine & Anton

"Dominick wat heb je een prachtige film voor ons gemaakt, de dag was zonder jou niet hetzelfde geweest... We hebben er echt naar uit gekeken om de beelden te zien, om de dag opnieuw te beleven, het raakte mij diep zoals de dag mijzelf ontroerde..."

Trouwden in 2019. Rotterdam.

Nadine & Anton beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
5 van de 5 sterren.
Rijssen

Marlies & Wilco

" Bedankt dat je bij onze bruiloft was. We zijn zo blij dat we voor jou gekozen hebben, de trouwfilm is onwijs mooi geworden, dankjewel!"

Trouwden in 2019. Rijssen.

Marlies & Wilco beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
4.5 van de 5 sterren.
Deventer

Kelly & Fritz

" Wat een prachtige film van onze prachtige dag. Het is boven verwachting en zijn er echt heel blij mee."

Trouwden in 2019. Deventer.

Kelly & Fritz beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
5 van de 5 sterren.
Nijverdal

Manon & Ramon

Je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is, houdt zich op de achtergrond, waardoor je de mooiste beelden krijgt. Ik vind onze video zelfs mooier dan al onze foto's. Een echte aanrader! "

Trouwden in 2020. Nijverdal.

Manon & Ramon beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
5 van de 5 sterren.
Assen

Femke & Jasper

"Wat mooi! We kregen allemaal de tranen in de ogen en door de trouw film beleef ik de dag opnieuw. Enorm bedankt, we zijn er heel blij mee! 😍 "

Trouwden in 2019. Assen.

Femke & Jasper beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
5 van de 5 sterren.
Rottevalle

Roselien & Henk

"Zo mooi! We wilde allebei heel graag een trouwvideo en hebben heel erg rond gekeken en jou portfolio sprak ons het meeste aan en we zijn enorm blij dat we voor jou hebben gekozen! De trouwfilm is ook extra mooi door de drone beelden! "

Trouwden in 2018. Rottevalle, Friesland.

Roselien & Henk beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
5 van de 5 sterren.
Alphen a/d Rijn

Anne & Mathijs

"Wij zijn super blij met onze trouwfilm en de service en kwaliteit die Dominick levert. Op de dag zelf nauwelijks gemerkt dat Dominick aanwezig was en toch zijn alle mooie momenten vastgelegd en leuk verwerkt in de trouwfilm."

Trouwden in 2017. Alphen a/d Rijn.

Anne & Mathijs beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
5 van de 5 sterren.
Singraven

Ellen & Jasper

" Wij zijn onwijs blij met de prachtige film en same day edit die dominick van onze trouwdag heeft gemaakt. Een blijvende herinnering waar wij met veel plezier naar terug kijken. Dominick is professioneel, vriendelijk en werkt haast onzichtbaar. Hij is bijzonder toegankelijk wat het erg prettig maakt om je wensen te bespreken en er een gezellige dag van te maken. Wij raden iedereen aan om dominick te vragen voor de trouw film en same day edit!"

Trouwden in 2022. Singraven.

Ellen & Jasper beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
5 van de 5 sterren.
Scheveningen

Marthe & Alexandre

"We absolutely love the trailer and the video! You've captured our special day beautifully. It's so precious to be able to relive those moments again thanks to the video."

Trouwden in 2022. Uit Scheveningen.

Marthe & Alexandre beoordeelden
Dominick en hun trouwfilm met
5 van de 5 sterren.
Interesse om mij in te huren voor jullie trouwfilm?

Lijkt een trouwfilm jullie mooi maar willen jullie weten wat dit precies voor jullie trouwdag inhoudt? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en we bespreken de mogelijkheden. Trouwfilm vanaf prijs: 1895,-

Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen ›