Ik ben
Dominick Verstoep. Creatief trouwfilm maker!

Passie voor trouwfilms met een lach, een traan en een 'aah-moment' waardoor jullie de speciale dag keer op keer kunnen herbeleven. Als ervaren video creator kan ik jullie dag goed, professioneel, creatief en persoonlijk vastleggen. Trouwfilm all-in vanaf €1295; inclusief drone opnames, inclusief trailer en inclusief kilometers in heel Nederland.

GA NAAR BENEDEN

MIJN VERHAAL. JULLIE TROUWFILM

De trotse blik van vader, de traan die je toch niet meer kon onderdrukken, de prachtige bloemen en die oh zo knappe verloofde van je. Elk details van jullie dag is zo belangrijk. Deze details vastleggen op een prachtige manier; dat is mijn doel!

Van VHS video naar stage in Hollywood

Mijn passie begon toen ik 7 jaar oud was en mijn vader's Sony VHS camcorder moest eraan geloven. Na de filmclub op de middelbare school heb ik Internationale Media Management gestudeerd in Den Haag.

Tijdens mijn studie heb ik o.a. mee gedaan aan de Rutger Hauer Filmfactory en stage gelopen bij Jerry Bruckheimer Films (producent van o.a. Pirates of the Caribbean) in Hollywood en Eyeworks Film & TV Drama in Amsterdam.

Dominick Verstoep tijdens het maken van een trouwfilm op de bruiloft van Joyce en Dinant in Nijverdal

TROUWFILM = PERSOONLIJK, EMOTIE, PASSIE. EEN TIJDLOZE ERVARING.

De trotse blik van je vader. De traan van je moeder. Het zenuwachtige tikken van je vinger wat je niet onder controle krijgt. Het moment dat je 'Ja' zegt. Elk moment van jullie bruiloft is persoonlijk, uniek en prachtig.

Cinematisch gefilmd, professioneel en creatief gemonteerd en daarom de perfecte persoonlijke trouwfilm die jullie dag tijdloos vastlegt.

Door gebruik te maken van professionele apparatuur, veel ervaring te hebben met filmen ben ik zeer in staat jullie dag 'picture perfect' vast te leggen.

Het TROUWFILM-STAPPENPLAN

Alles regelen wat bij jullie bruiloft komt kijken is overweldigend vandaar dat ik een begrijpbaar en simpel stappenplan heb gemaakt voor het regelen van een trouwfilm.

Aanvraag

U kunt een persoonlijk voorstel voor uw bruiloft aanvragen door gebruik te maken van het Informatie aanvraag formulier'.


01
/03

Voorstel

Na telefonisch contact zal ik een persoonlijk voorstel maken voor jullie en deze samen met jullie bespreken. Dit kunnen we doen door middel van een persoonlijk gesprek, skype, Facetime of telefoon.

02
/03

Acceptatie

Na acceptatie van het voorstel ontvangen jullie van mij het voorstel inclusief bevestiging en de aanbetalingsfactuur per post en zal de datum vastgelegd worden voor jullie.

03
/03

Voorbeelden van trouwfilms

Bekijk hieronder een selectie trouwfilm trailers van de trouwfilms die ik in de afgelopen tijd gemaakt heb.

Hannie & Rik

Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!`

Trouwfilm pakketten en prijzen

Elke bruiloft is persoonlijk en uniek en daarom maak ik graag volledig vrijblijvend een persoonlijk voorstel voor u. Mijn prijzen beginnen bij €1295 en zijn all-in, dat wil zeggen: inclusief drone opnames en kilometers in Nederland.

Vrijblijvende prijsopgave

Elke bruiloft is persoonlijk en uniek en daarom maak ik graag een persoonlijke vrijblijvende prijsopgave. U zit nergens aan vast. Als u vragen heeft kunt u mij en berichtje sturen of doe me een belletje op 06-2265 4478. Of klik


Trouwen in het buitenland?

Spanje. Italië. Frankrijk. Ibiza.. noem maar op. Ik ben ook beschikbaar voor bruiloften in het buitenland. Graag hoor ik meer hoe jullie buitenlandse bruiloft eruit ziet en wat jullie voor ogen hebben om een goede prijs voor te stellen.

Veel gestelde vragen over het laten maken van een trouwfilm


Ik wil graag kennis maken, hoe kan dat?

Wat leuk dat jullie willen kennis maken. stuur mij een berichtje, ik zal dan telefonisch contact opnemen om het eea door te nemen en om een dag en tijd af te spreken om kennis te maken.


Wat is een trailer?

Een trailer is een korte samenvatting van de trouwfilm die ik na 1-2 weken met jullie deel via Youtube en Facebook. Deze kunnen jullie gemakkelijk rondsturen naar vrienden en bekenden.

Kan je de datum voor ons vasthouden?

Wanneer jullie voor mij kiezen om jullie trouwfilm te maken stuur ik jullie een contract en factuur voor de eerste 30% toe. Als ik de betaling ontvangen heb is de datum gereserveerd voor jullie.


Hoe word de trouwfilm opgeleverd?

Ik lever de trouwfilm op via een digitale link die jullie via de computer of via een app kunnen openen. Jullie kunnen zo de trouwfilm downloaden of makkelijk ‘casten’ naar een smart tv, Apple TV of Google Chromecast. Als jullie ervoor gekozen hebben dvd’s bij te bestellen kunnen jullie de trouwfilm natuurlijk via de dvd bekijken.

Hoe gaan de betalingen?

Ik stuur een factuur voor de eerste 30% wanneer jullie voor mij kiezen. De 2e factuur met 40% stuur ik 4 weken voor de bruiloft en de laatste factuur van 30% verstuur ik voor de oplevering. Bij ontvangst van het bedrag word de trouwfilm opgeleverd.


Hoelang word de trouwfilm bewaard?

De trouwfilm word minimaal 6 maanden bewaard en jullie kunnen deze binnen deze periode altijd downloaden en met een eigen account uploaden of opslaan op jullie computer of in een cloud dienst zoals dropbox.

Trouwfilm laten maken door Dominick Verstoep Filmmaker


Met trots: Een korte samenvatting van de trouwfilm van Saskia & Thijs uit Elburg. #introductie Hi! Mijn naam is Dominick Verstoep. Ik ben filmmaker en ik maak trouwfilms in Nederland, Frankrijk, Italie en Spanje. Onlangs mocht ik aanwezig zijn op de bruiloft van Saskia & Thijs in Elburg en hier zie je een korte sfeerimpressie van hun geweldige dag! #Gaan_jullie_ook_trouwen? Gaan jullie ook trouwen en hebben jullie ook interesse in een trouwfilm? Ik maak gebruik van professionele apparatuur, heb jarenlange ervaring en ben gecertificeerd om met mijn drone opnames te maken vanuit de lucht. Op deze manier kan ik jullie dag op een persoonlijke, unieke en professionele manier vastleggen. Lees meer over mij, de mogelijkheden en mijn prijzen op https://www.dominickverstoep.nl/trouwfilm. #Social Volg me ook op: Instagram: https://www.instagram.com/dominickverstoepfilmmaker Facebook: https://www.facebook.com/dominickverstoepfilmmaker. Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCybWWhzbWcLvYOuV1-Pyd9g Met creatieve groet, Dominick Verstoep