EEN AUTHENTIEKE, TIJDLOZE EN ELEGANTE TROUWFILM GESCHREVEN DOOR JULLIE EIGEN VERHAAL. 

"In onze voorbereiding wilden wij zeker een videograaf, afgewisseld met video en drone footage, dus googelen. Al snel kwamen wij bij Dominick terecht. Het voelde direct okay, dus hebben wij een teamscall opgezet. Ondanks dat wij onze eigen ideeen hadden, had Dominick direct hele goede pointers over zaken waarover wij eigenlijk helemaal niet over nagedacht hadden. Op de dag zelf, was Dominick strict op tijd en qua interactie voelde het meteen als een vriend in plaats van 'iemand die je inhuurt'. Sterker nog, op die dag denk je niet helemaal helder, maar Dominick nam ons helemaal mee in scenario's, belichting en momenten van interacties. Dominick is de hele dag bij ons geweest en heeft echt de mooiste momenten vastgelegd waarvan wij nog steeds een wow-factor van hebben. De combinatie van drone footage en mooie b-rolls hebben uiteindelijk gezorgd voor een onvergetelijk resultaat, wat voor ons lifetime is.

Wij hebben dit natuurlijk met veel mensen gedeeld en wij krijgen het hetzelfde antwoord iedere keer. Zo'n trouwrapportage hebben wij nog nooit gezien. 
Dominick, super bedankt, you rock!'

Maurice & Yo 2021. Netherlands.

Met meer dan 9 jaar ervaring in het maken van authentieke trouwfilms omschrijven mijn koppels mij als: - flexibel, - betrouwbaar, - creatief, -meedenkend en -rustig. 

Ik ben onlangs nog uitgeroepen als winnaar van de  top trouwbedrijven awards 2021-2022 in de categorie trouwfilm.

HI! Ik ben Dominick Verstoep. Award-winning trouwfilmmaker.

Lees meer over mij › 

Jullie liefde is uniek, jullie zijn authentiek en jullie trouwfilm zou dit moeten laten zien. Anders dan andere trouwvideograven werk ik niet met een standaard blauwdruk hoe een trouwfilm eruit komt te zien maar gaan we brainstormen. 

In een leuk laagdrempelig gesprek leer ik jullie kennen en gaan out of the box denken. Hoe kunnen we jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk maken. Hoe vertellen we jullie verhaal op jullie manier. 

Ik heb een mooie uitgebreide studio in Apeldoorn waar jullie welkom zijn voor een welkomsgesprek. Indien de afstand te ver is kunnen we het gesprek ook online doen via facetime of teams. 

Jullie trouwfilm die jullie verhaal op júllie manier vertelt.

HIGHLIGHT

Ideaal voor een korte en bondige cinematische trouwfilm.

PERSOONLIJKE TROUWFILM van 8 minuten MET EEN FRIS EN KLEURRIJK PALLET

8 uur aanwezig

Persoonlijke interviews

Inclusief drone opnames

Wat zijn de investeringen?

Een trouwfilm is vanaf de eerste seconden volledig persoonlijk en afgestemd op jullie visie, wensen en dromen. In plaats van vaste prijzen werk ik met persoonlijke voorstellen afgestemd op jullie en jullie bruiloft. 

Kennismaking aanvragen ›

Jullie liefdesreis echt goed vastgelegd!

ALL-IN €2195,- 

CINEMA

Ideaal voor een UITGEBREIDERE cinematische trouwfilm.

EXCLUSIEVE TROUWFILM van 15-20 minuten MET EEN FRIS EN KLEURRIJK PALLET

10 uur aanwezig

Persoonlijke interviews

Inclusief drone opnames

All-in van €2595,-

Kennismaking aanvragen ›

Zeg 'JA' tegen een trouwfilm die echt uniek is.

01

Neem contact op

Neem contact op met mij en vertel meer over jullie liefdesreis en jullie bruiloft.

Klik hier om contact op te nemen ›

02

Kennismaking & brainstorm

Onder het genot van een lekkere kop koffie gaan we kennis maken met elkaar en gaan we brainstormen.

Tijdens de brainstorm krijgen jullie een all-in prijs van mij. 

03

Een 'JA' en de laatste puntjes op de i

Wanneer jullie definitief voor mij kiezen leg ik de datum vast voor jullie en maak ik alles in orde. 

1-2 weken voor de bruiloft bevestigen we de dagplanning en de puntjes op de i. 

04

De grote dag is er dan eindelijk!

Tijdens jullie bruiloft zorg ik dat deze goed vastgelegd wordt zodat jullie geen zorgen hebben en voor de volle 100% kunnen genieten. 

Ik ga aan de slag met jullie unieke trouwfilm

05

Trailer en trouwfilm

Zo snel mogelijk na jullie bruiloft ontvangen jullie de trouwfilm trailer en ga ik verder aan de slag met jullie volledige trouwfilm.

06

Jullie trouwfilm!

Helemaal naar perfectie gemonteerd en volledig afgestemd op jullie ontvangen jullie de trouwfilm in een op maat gemaakt leren mapje. 

Wij hebben dit natuurlijk met veel mensen gedeeld en wij krijgen het hetzelfde antwoord iedere keer. "Zo'n trouwrapportage hebben wij nog nooit gezien." Dominick, super bedankt, you rock!

In onze voorbereiding wilden wij zeker een videograaf, afgewisseld met video en drone footage, dus googelen. Al snel kwamen wij bij Dominick terecht. Het voelde direct okay, dus hebben wij een teamscall opgezet. Ondanks dat wij onze eigen ideeen hadden, had Dominick direct hele goede pointers over zaken waarover wij eigenlijk helemaal niet over nagedacht hadden. Op de dag zelf, was Dominick strict op tijd en qua interactie voelde het meteen als een vriend in plaats van 'iemand die je inhuurt'. Sterker nog, op die dag denk je niet helemaal helder, maar Dominick nam ons helemaal mee in scenario's, belichting en momenten van interacties. Dominick is de hele dag bij ons geweest en heeft echt de mooiste momenten vastgelegd waarvan wij nog steeds een wow-factor van hebben. De combinatie van drone footage en mooie b-rolls hebben uitendelijk gezorgd voor een onvergetelijk resulaat, wat voor ons lifetime is. Wij hebben dit natuurlijk met veel mensen gedeeeld en wij krijgen het hetzelfde antwoord iedere keer. Zo'n trouwrapportage hebben wij nog nooit gezien. Dominick, super bedankt, you rock!

Maurice & Yo