Heb je een vraag?

Je kan mij ook altijd een whatsapp bericht sturen

Trouwfilm laten maken in Altea

Voordat mensen met elkaar in een huwelijk stappen gaat er een heel verhaal aan vooraf, met veel leuke en bijzondere momenten. De perfecte bruiloft combineer je dan ook met een trouwfilm, waar ik uitstekend mee van dienst kan zijn. Ik maak trouwfilms en reportages in Altea en doe er alles aan om jullie huwelijksdag perfect in beeld te brengen zodat jullie er ook later nog op terug kunnen blijven kijken.

Wie is Domick Verstoep
Een huwelijk is een perfect verhaal om te verwerken in een film en waar kan het mooier dan in Altea in Alicante. Dat voor een trouwfilm Altea de perfecte locatie is kan ik uit ervaring onderstrepen. In de video die ik voor jullie maak kan ik zowel passie als emotie verwerken. Mensen kiezen vooral voor mij, omdat ik persoonlijk, creatief en zeer professioneel te werk ga. Ik wil niet voor niets dat alles tot in de puntjes klopt en een trouwfilm in Alicante opnemen is meer dan perfect mogelijk.

De trouwfilm in Altea op laten nemen kent veel voordelen. Buitenom de foto’s die je van een huwelijk normaal gesproken terug kunt kijken kent een video namelijk geen tijd. Zowel een jaar na jullie huwelijk als 10 jaar kun je de dag geheel herbeleven en er opnieuw van genieten. Ik werk hiervoor uitsluitend met professionele apparatuur afgestemd op bruiloften. Op deze manier kan ik de perfecte montage en opname garanderen. Uiteraard ga ik daarbij zo onzichtbaar mogelijk te werk zodat jullie momenten vast worden gelegd zonder dat dit overlast veroorzaakt.


Een trouwfilm laten maken in Altea (Alicante), op de perfecte locatie, is het middel om een visuele herinnering aan jullie huwelijksdag te creëren. Altea staat vooral bekend als één van de juwelen in de Costa Blanca. De oude straten met smetteloze witte huizen, vele beplantingen en kleurrijke bloemen geven de flair die perfect past in de trouwfilm die jullie laten opnemen.

De oude binnenstad van Altea is voornamelijk een plek met prachtige historische gebouwen, kerken, musea en andere monumenten. Verder kan de stad bovendien beklommen worden vanaf de Costera del Meste de la Música. Een prachtige trap die tussen de witgekalkte huizen doorgaat. Anderzijds kun je ook de Calle Mayor op. Een plein vol van restaurants, van waaruit Plaza de la Iglesia kan worden bereikt met een prachtig uitkijkpunt. Mocht je bovendien niet bekend zijn met de ligplaats van Altea voor jullie trouwfilm? Weet dan dat de plaatsen Benidorm en L’Albir dichtbij liggen.

Opties en tarieven voor een trouwfilm
Kies je voor een trouwfilm Altea als de perfecte locatie, dan wil je natuurlijk ook weten wat de kosten zijn en wat je kunt verwachten. Voor het maken van een trouwfilm in Altea heb ik 3 pakketten beschikbaar waaruit gekozen kan worden. De pakketten heb ik hieronder voor je op een rij gezet:

Highlight trouwfilm Alta pakket
Wanneer jullie voor dit pakket kiezen kun je het vergelijken met een verzameling van de meest leuke en emotionele momenten. In deze trouwfilm in Altea leggen we een mix vast van de mooiste momenten dankzij een dynamische montage op basis van een tijdlijn. Hiermee ontvang je een trouwfilm opgenomen in Altea van zo’n 3 tot 5 minuten.

Inclusief drone opnames | Aanwezigheid 9 uur

Cinema trouwfilm Alta pakket
Met het Cinema trouwfilm Altea pakket krijg je een video die aanvoelt als een bioscoop bezoek. De wijdse filmstijl die gebruikt wordt zorgt voor de meest indrukwekkende terugblik op jullie huwelijksdag. Bij deze montage zetten we de beste beelden aaneengeschakeld in de vorm van een trouwfilm van zo’n 9 tot 12 minuten.

Inclusief drone opnames | Aanwezigheid 11 uur


Feature trouwfilm Alta pakket 
Binnen het feature trouwfilm Altea pakket voorzien we in een trouwfilm van maar liefst 20 minuten. In deze film wordt alles op chronologische vorm verwerkt zodat jullie ook later kunnen zien in de trouwfilm wat jullie allemaal mee hebben gemaakt in Alicante. De meest mooie cinematografische shots zullen het perfecte beeld geven van jullie bruiloft.

Inclusief drone opnames | Aanwezigheid 12 uur

Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om een datum specifiek vast te houden?
Het is zeer zeker mogelijk een datum vast te houden voor klanten. Zodra er een akkoord is op de offerte wordt er een contract en factuur verzonden. Deze factuur is 30% van het totaalbedrag. Wanneer deze aanbetaling voldaan is wordt de datum definitief gereserveerd.

Hoe wordt de trouwfilm betaald?
Betalingen verlopen in 3 delen. Het eerste deel van 30% wordt voldaan bij reservering. Daarna wordt 40% in rekening gebracht 4 weken voor de trouwdatum en de laatste 30% bij de oplevering van de in Altea (Alicante) opgenomen trouwfilm.

Wat gebeurd er bij een resultaat waar wij niet tevreden mee zijn?
Mochten jullie als klant onverhoopt niet blij zijn met het resultaat dan zullen we daar samen een oplossing voor zoeken. Aanpassingen in bijvoorbeeld het kleurenpalet en een eventuele extra montageronde zullen dan niet in rekening worden gebracht.

Hoe lang wordt de in Altea opgenomen trouwfilm opgeslagen?
Wij zullen na oplevering de trouwfilm, opgenomen in Alta, minimaal 6 maanden voor jullie bewaren. In deze tijd kan de video worden gedownload naar een eigen computer, in de cloud, Drobox of een ander opslagmedium.

Contact
Voordat je eventueel een beslissing neemt om mij jullie trouwfilm in Altea op te laten nemen wil je wellicht meer informatie hebben. Dat voor de trouwfilm Altea een perfecte locatie is staat vast. Toch wil je vanzelfsprekend weten wat de kosten zullen zijn en of ik op de door jullie gewenste datum ook wel beschikbaar ben.

Neem contact met mij op voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid. We kunnen dan een afspraak maken bij mij op kantoor in Steenwijk of ik kom naar jullie toe om alles door te spreken.

Trouwfilm Altea stad (Alicante)