Loading
0
Logo van Dominick Verstoep Filmmaker.

Trouwfilm altea

Voordat mensen met elkaar in een huwelijk stappen gaat er een heel verhaal aan vooraf, met veel leuke en bijzondere momenten. De perfecte bruiloft combineer je dan ook met een trouwfilm, waar ik uitstekend mee van dienst kan zijn. Ik maak trouwfilms en reportages in Altea en doe er alles aan om jullie huwelijksdag perfect in beeld te brengen zodat jullie er ook later nog met veel plezier op terug kunnen blijven kijken.

Wie is Dominick

Een huwelijk is een perfect verhaal om te verwerken in een film en waar kan het mooier dan in Altea in Alicante. Dat voor een trouwfilm Altea de perfecte locatie is kan ik uit ervaring onderstrepen. In de video die ik voor jullie maak kan ik zowel passie als emotie verwerken. Mensen kiezen vooral voor mij, omdat ik persoonlijk, creatief en zeer professioneel te werk ga. Ik wil niet voor niets dat alles tot in de puntjes klopt en een trouwfilm in Alicante opnemen is meer dan perfect mogelijk.

De trouwfilm in Altea op laten nemen kent veel voordelen. Naast de foto’s kent een video namelijk ook geen tijd. Video leeft veel meer als foto's. De lach of een gezichtsuitdrukking van een dierbare is na zoveel jaren nog precies hoe hij of zij die dag was.

Ik werk hiervoor uitsluitend met professionele apparatuur afgestemd op bruiloften. Op deze manier kan ik de perfecte montage en opname garanderen. Uiteraard ga ik daarbij zo onzichtbaar mogelijk te werk zodat jullie momenten vast worden gelegd zonder dat dit overlast veroorzaakt.

Trouwfilm Altea stad (Alicante)

Een trouwfilm laten maken in Altea (Alicante), op de perfecte locatie, is het middel om een visuele herinnering aan jullie huwelijksdag te creëren. Altea staat vooral bekend als één van de juwelen in de Costa Blanca. De oude straten met smetteloze witte huizen, vele beplantingen en kleurrijke bloemen geven de flair die perfect past in de trouwfilm die jullie laten opnemen.

.

De oude binnenstad van Altea is voornamelijk een plek met prachtige historische gebouwen, kerken, musea en andere monumenten. Verder kan de stad bovendien beklommen worden vanaf de Costera del Meste de la Música. Een prachtige trap die tussen de witgekalkte huizen doorgaat. Anderzijds kun je ook de Calle Mayor op. Een plein vol van restaurants, van waaruit Plaza de la Iglesia kan worden bereikt met een prachtig uitkijkpunt. Mocht je bovendien niet bekend zijn met de ligplaats van Altea voor jullie trouwfilm? Weet dan dat de plaatsen Benidorm en L’Albir dichtbij liggen.

Keuzemogelijkheden trouwfilm altea

Kies je voor een trouwfilm Altea als de perfecte locatie, dan wil je natuurlijk ook weten wat de kosten zijn en wat je kunt verwachten. Voor het maken van een trouwfilm in Altea werk ik het liefst met maatwerk paketten omdat de prijzen wisselen met de seizoenen en de uitloop op de bruiloft in het algemeen langer is dan in Nederland :)

Optie: Love story De Lovestory optie is bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld een verlovingsvideo op te nemen. Jullie bepalen de locatie en de onderwerpen en ik leg jullie verhaal vast. Zo ontstaat een uniek tijdsdocument van jullie relatie op dat moment, wat een prachtige intro van 3 à 4 minuten kan vormen voor een latere trouwfilm.

Optie: Same day edit. De Same Day Edit is een korte filmische samenvatting van 2 à 3 minuten die het mogelijk maakt om nog tijdens de trouwdag een preview te kunnen bekijken van de gemaakte beelden

Optie: Ceremonie. Bij Ceremonie gaat het om montage van de trouwceremonie. De ceremonie wordt een opzichzelf staande video die als toevoeging bij de trouwfilm wordt meegeleverd.

Post Details