Dominick VerstoepFilmmaker
0
Logo van Dominick Verstoep Filmmaker.

Videograaf voor jullie bruiloft.

Een award-winning bruiloft videograaf die jullie bruiloft op een exclusieve manier vastlegt in een tijdloze trouwfilm.

9+ jaar
Ervaring
Winnaar
Top trouwvideograaf 2021/2022

Liefde stopt nooit. Het is een reis van jullie beide met een moment waarop jullie elkaar vonden. Een bruiloft is een prachtig onderdeel van jullie liefdesreis en ervaren videogaaf vertaal ik graag dit onderdeel van jullie verhaal.

Als je gaat trouwen sta je aan het begin van een nieuw verhaal. Een verhaal dat gaat over geluk en tranen. Hoge verwachtingen. En hoop op een mooie toekomst. Het is jullie verhaal en dat moet worden verteld om door te kunnen geven aan de komende generaties. Natuurlijk, je kunt die ene oom met z’n nieuwe videocamera vragen om een flitsende reportage, maar de kans om jullie huwelijksdag perfect in beeld te brengen is eenmalig. Alleen een ervaren en professionele trouwvideograaf kan vooraf de garantie geven dat het goed wordt. Een garantie waar je met je trouwen ook echt op kunt vertrouwen. Met jaren lange ervaring in bruiloft videografie ben ik graag dé trouwvideograaf voor jullie!

Ik ben Dominick; videograaf voor jullie bruiloft!

Mijn motto is: Create different stories. Dit is mijn doel aan elkaar: Vertel andere verhalen. Met, los van elkaar, de 3 peilers waar ik mij op richt: Create (Maak, creëren), Different (Anders, niet zoals de rest) en Stories (verhalen, de rode lijn).

Na film clubs en diverse filmwedstrijden op de middelbare school heb ik gekozen voor de opleiding in Den Haag: Internationale Media & Entertainment Management met als doel het produceren van internationale films. Mijn stage bij Eyeworks en in Hollywood (Los Angeles) hebben bijgedragen aan het vinden van mijn passie en dat is het vertellen van andere verhalen.

Na mijn studie kwam ik in aanraking met bruiloften en dit bevestigde mijn passie; dit is een specialisme die mij goed ligt en waar ik goed in ben. Bruiloften geven mij energie, elke bruiloft is anders, koppels zijn lovend over mijn resultaat en ondertussen film ik al meer dan 9 jaar bruiloften en ben ik onder andere de winnaar van de top trouwvideograaf 2021-2022 prijs.

All-in prijs
Niets achteraf
Drone
Inbegrepen
Videograaf bruiloft - Foto op kantoor van Dominick

Ik heb een passie voor bruiloft videografie. Hoe dat komt? Geen idee, maar ik vind de trouwerij sfeer, locaties en emoties tijdens zo’n trouwdag vaak geweldig om mee te maken. Dat is waarom film zo’n fantastisch medium is en een bruiloften mij elke keer weer zo enthousiast maakt. En je kunt erop rekenen dat je dat enthousiasme terug gaat zien in jullie trouwfilm. Als trouwvideograaf zorg ik ervoor dat jullie als koppel centraal staan. Dit wordt de dag waarover jullie hebben gedroomd en naar toe hebben geleefd en die het verdient om in beeld te worden gebracht als een document voor het leven.

Dominick Verstoep Filmmaker met 2CV
Een bruiloft videograaf in een 2cv. Hoe gaaf is dat. Ik rij inderdaad elke dag in een volledig opgeknapte eend.
Prijswinnend Top Trouwvideograaf 2021/2022
Foto met Frits Sissing toen ik de award van 'top trouwvideograaf 2021-2022' in ontvangst nam.

Een professionele trouwvideograaf maar dan net wat anders

Ik ben geen videograaf voor geen platte bruiloften waar ik beelden achter elkaar zit die toevallig geschoten zijn op die bruiloft. Ik ben een bruiloft videograaf die samen met jullie echt in jullie liefdesverhaal duikt. We gaan terug naar het moment waar jullie voor elkaar kozen, het moment dat jullie verliefd werden op elkaar. Als ervaren en prijswinnend videograaf ben ik gespecialiseerd in creatieve bruiloft videografie. Ik ben actief betrokken en neem van tevoren samen goed met jullie de speciale dag door en kijken we wat jullie wensen zijn. Het is immers jullie verhaal, het is jullie bruiloft.

Als jullie bruiloft videograaf geeft ik niet alleen van te voren maar op de dag zelf tips, suggesties en pointers om de trouwfilm nog persoonlijker en mooier te maken.

Een lach, een traan en een 'aah-moment'; wat is dat precies? Een lach is het geluk, een traan is het emotionele en een 'aah-moment' is het persoonlijke! Deze drie elementen wil ik als bruiloft videograaf in jullie trouwfilm terug laten komen.

Wedding selfie van bruiloft videograaf Dominick Verstoep

Portfolio van een bruiloft videograaf

Wat koppels zeggen over mij

Lees wat koppels over mij gedeeld hebben als videograaf voor hun bruiloft.

In onze voorbereiding wilden wij zeker een videograaf, afgewisseld met video en drone footage, dus googelen. Al snel kwamen wij bij Dominick terecht. Het voelde direct okay, dus hebben wij een teamscall opgezet. Ondanks dat wij onze eigen ideeen hadden, had Dominick direct hele goede pointers over zaken waarover wij eigenlijk helemaal niet over nagedeacht hadden. Op de dag zelf, was Dominick strict op tijd en qua interactie voelde het meteen als een vriend in plaats van 'iemand die je inhuurt'. Sterker nog, op die dag denk je niet helemaal helder, maar Dominick nam ons helemaal mee in scenario's, belichting en momenten van interacties. Dominick is de hele dag bij ons geweest en heeft echt de mooiste momenten vastgelegd waarvan wij nog steeds een wow-factor van hebben. De combinatie van drone footage en mooie b-rolls hebben uitendelijk gezorgd voor een onvergetelijk resulaat, wat voor ons lifetime is. Wij hebben dit natuurlijk met veel mensen gedeeeld en wij krijgen het hetzelfde antwoord iedere keer. Zo'n trouwrapportage hebben wij nog nooit gezien. Dominick, super bedankt, you rock!


Maurice & Yo
Trouwden in 2021

Op 10 juni dit jaar zijn wij getrouwd. Via Google zijn wij op de site gekomen van Dominick en hebben toen contact met hem opgenomen. Wij hebben in de voorbereiding een paar keer telefonisch contact gehad en alles doorgesproken. De gesprekken vonden wij professioneel en persoonlijk. Wij kregen het gevoel dat Dominick over veel dingen na had gedacht en dit kwam ook naar voren op de dag zelf. Wij hebben een prachtige dag gehad waar Dominick rustig en gezellig aanwezig was. Hij heeft een fantastische film gemaakt ook met de drone en de bijzondere momenten vastgelegd. Wij kregen eerst de trailer en daarna de hele film waar wij ook veel leuke en emotionele reacties op hebben gehad. Heel leuk om op die manier de dag te herbeleven en een hele mooie aanvulling op de foto’s.


Hylkje & Sjoerd
Trouwden in 2022
Interesse om mij in te huren als bruiloft videograaf?

Lijkt een trouwfilm jullie mooi maar willen jullie weten wat dit precies voor jullie trouwdag inhoudt? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en we bespreken de mogelijkheden. Trouwfilm vanaf prijs: 1895,-

Eens sparren met mij? ›
Wat is een trouw videograaf?

Wat is een trouw videograaf precies? Wat is het verschil tussen een (normale) videograaf en een trouwvideograaf? En wat doet een videograaf tijdens jullie trouwerij? Een videograaf is een redelijk nieuw woord en het is een afgeleid van het "fotograaf", het verschil is alleen dat een fotograaf foto's maakt en een videograaf, je raadt het al: videos.

Een trouwvideograaf is een videograaf die gespecialiseerd is in bruiloft videografie. Er zit namelijk verschil tussen het filmen van films voor bedrijven en het filmen van bruiloften. Bij het filmen van commerciele (bedrijfs)films dan heb je de kans dingen vaker overnieuw te doen, bij bruiloft videografie niet. Ik heb daarom ook meerdere camera's bij me, werk met vaste en draadloze microfoons en kom altijd goed voorbereid. Het feit dat ik al meer dan 9 jaar ervaring heb als bruiloft videograaf geeft me ook de ervaring, kennis en kunde om bruiloften tot in perfectie vast te leggen.


Hoe hoog zijn de investeringen in een trouw videograaf?

De kosten van het laten filmen van jullie bruiloft is afhankelijk van veel aspecten; van de totale tijd dat ik aanwezig ben, welke wensen jullie hebben kwa lengte van een trouwfilm.

Er zijn videograven die goedkoop een trouwfilm kunnen maken maar goedkoop zou, naar mijn inzien, niet de focus moeten zijn tijdens jullie bruiloft. het gebeurd helaas af en toe dat een koppel mij na hun bruiloft benaderd of hun trouwfilm materiaal nog te redden is omdat ze niet tevreden zijn met de trouwfilm maar dit is vaak niet het geval.

Als ik ingehuurd wordt als videograaf leren we elkaar goed kennen tijdens de kennismakingsgesprekken, weten jullie wat jullie van mij kunnen verwachten én ik weet wat jullie verwachten van mij als jullie videograaf. Mijn doel is een tijdloze film neer te zetten en dan jullie 100% positief zijn over mij als jullie videograaf!


Welk apparatuur heb je bij je?

Dit is afhankelijk van de locatie, bruiloft en wat we besproken hebben. Ik heb een groot kantoor gevuld met kasten met veel en hoge kwaliteit camera's, drones, microfoons, recorders, lavaliers, lensen en filters. Maar wanneer ik dit niet nodig heb op jullie bruiloft belemmerd dit me wel, ik probeer altijd zo mobiel mogelijk te werken zodat ik alle spontane en natuurlijke momenten vast kan leggen.