Heb je een vraag?

Je kan mij ook altijd een whatsapp bericht sturen

Videograaf Bruiloft

Jullie bruiloft is jullie moment, een moment waar je met veel plezier aan denkt en wat jullie graag willen delen.
Als maker van trouwfilms is het mijn passie om (figuurlijk) in te zoomen op het pure en persoonlijke verhaal van uw bruiloft. Als bruiloft videograaf ga ik voor een lach, een traan en een 'aah-moment' van de kijker. Dat is mijn doel als trouw videograaf!
✔ Duidelijke All-in prijs.
✔ Drone opnames bij elke trouwfilm.
✔ Gratis trouw film trailer.
✔ Betaling in termijnen.

Ik ben Dominick Verstoep: Videograaf voor jullie bruiloft!

Als bruiloft videograaf is mijn stijl trouwvideo is te herkennen doordat deze persoonlijk, creatief en professioneel is. Als ik een trouwfilm maak zorg ik ervoor dat deze persoonlijk is, omdat het jullie dag is, een dag die jullie samen hebben ontworpen, naar toe hebben geleefd en waarschijnlijk beiden een beetje zenuwachtig voor waren.

Het persoonlijke verhaal vastleggen wanneer twee mensen één worden op een manier die beide individuen écht weergeeft: Dit is mijn fundamentele overtuiging wat een trouwfilm hoort te zijn Ik maak gebruik van hoge kwaliteit camera's, die filmen in bioscoop-stijl en combineer dit met moderne film technieken. Ik vind dit heel belangrijk omdat een trouwvideo er is om jullie bruiloft te herbeleven en opnieuw van te genieten. Zowel 1 jaar na jullie bruiloft als na 10 jaar. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik als bruiloft videograaf creatief ben. Een creatieve trouwvideo die jullie dag op jullie eigen manier vastlegt en tijdloos is. Tenslotte werk ik professioneel, door ruime ervaring met videografie, bruiloften, montage en mijn apparatuur (die volledig is afgestemd op bruiloften) kan ik zowel onzichtbaar als effectief werken. Daardoor kan ik de persoonlijke momenten vastleggen zonder dat jullie hier last van hebben.

Videograaf bruiloft