Dominick Verstoep
Filmmaker
0
Logo van Dominick Verstoep Filmmaker.

Trouwfilm buitenland / Destination bruiloft

9+ jaar
Ervaring
Winnaar
Top trouwvideograaf 2021/2022

De trotse blik van vader, de o zo mooie zonsondergang, de traan die je toch niet meer kon onderdrukken, de prachtige bloemen en die oh zo knappe verloofde van je. Elk detail van jullie dag is zo belangrijk. Deze details vastleggen op een prachtige manier; dat is mijn doel!

Elke bruiloft is anders en trouwen in het buitenland is geen uitzondering en daarom werk ik voor internationale bruiloften niet met pakketten maar maak ik maatwerk prijzen. Vertel meer over jullie wensen voor een trouwfilm in het buitenland, ook wel een Destination bruiloft genoemd, en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op

Ja! Wij willen contact over een destination bruiloft

Een écht goede trouwfilm en waan je weer onder de Spaanse zon!

Trouwen onder de Spaanse zon, tussen de Franse druiven of op het mooie Italiaanse landschap; een dag om nooit te vergeten en door middel van een professionele trouwfilm goed opnieuw te beleven.

Door gebruik te maken van professionele video en audioapparatuur en doordat ik gecertificeerd ben om internationaal met mijn drone te vliegen film ik ook internationale bruiloften. Van de helblauwe zee tot omringd te zijn door bergen.

Elke nieuwe omgeving daagt mij uit om een mooi en exclusief resultaat neer te zetten. Een video om net als de dag nooit te vergeten!

Portfolio
Trouwfilms

Ja! Wij willen contact over een trouwfilm ›