Heb je een vraag?

Je kan mij ook altijd een whatsapp bericht sturen

Een warme zonnestraal op je gezicht, de mediterraanse zee op de achtergrond, de traan die je toch niet meer kon onderdrukken, de prachtige bloemen en die oh zo knappe verloofde van je. Elk detail van jullie dag is zo belangrijk. Deze details vastleggen op een orginele manier is mijn doel. 

Wanneer jullie trouwen in het buitenland willen jullie dit natuurlijk vastgelegd hebben op een manier die echt aansluit bij jullie liefdesreis.


Trouwfilm buitenland / Destination bruiloft

Lees meer over een trouwfilm laten maken ›

Een écht goede trouwfilm en waan je weer onder de Spaanse zon!

Trouwen onder de Spaanse zon, tussen de Franse druiven of op het mooie Italiaanse landschap; een dag om nooit te vergeten en door middel van een professionele trouwfilm goed opnieuw te beleven.

Door gebruik te maken van professionele video en audioapparatuur en doordat ik gecertificeerd ben om internationaal met mijn drone te vliegen film ik ook internationale bruiloften. Van de helblauwe zee tot omringd te zijn door bergen.

Elke nieuwe omgeving daagt mij uit om een mooi en exclusief resultaat neer te zetten. Een trouwfilm om net als de dag nooit te vergeten!

Destination Weddings

Een indrukwekkende en persoonlijke trouwfilm is geen 13 in een dozijn product maar met aandacht op maat gemaakt voor jullie. Door middel van een kennismakingsgesprek kan ik een duidelijke all-in investering berekenen.

Een dag of meerdere dagen bruiloft

Aanzoek op film vastgelegd

Prachtige drone opnames

Same day edit

Wereldwijd beschikbaar

VLOEIEND ENGELS SPREKEND

Kennismaking aanvragen › 

Wij hebben een prachtige dag gehad waar Dominick rustig en gezellig aanwezig was.

Op 10 juni dit jaar zijn wij getrouwd. Via Google zijn wij op de site gekomen van Dominick en hebben toen contact met hem opgenomen. Wij hebben in de voorbereiding een paar keer telefonisch contact gehad en alles doorgesproken. De gesprekken vonden wij professioneel en persoonlijk. Wij kregen het gevoel dat Dominick over veel dingen na had gedacht en dit kwam ook naar voren op de dag zelf. Wij hebben een prachtige dag gehad waar Dominick rustig en gezellig aanwezig was. Hij heeft een fantastische film gemaakt ook met de drone en de bijzondere momenten vastgelegd. Wij kregen eerst de trailer en daarna de hele film waar wij ook veel leuke en emotionele reacties op hebben gehad. Heel leuk om op die manier de dag te herbeleven en een hele mooie aanvulling op de foto’s.

Hylkje & Sjoerd