Van jongs af aan in de weer met video en nu brengen mijn video projecten mij de wereld over.Beschikbaar voor freelance werk

Tijdens mijn studie Internationale Media & Management in Den Haag heb ik workshops gevolgd bij de Rutger Hauer Filmfactory. Mijn stages vonden plaats bij Jerry Bruckheimer Films (producent van o.a. Top Gun, CSI en Pirates of the Caribbean) in Hollywood en Eyeworks Film & TV Drama (o.a. Nova Zembla en New Kids) in Amsterdam.

Mijn portefeuille omvat de productie van informatiegerichte video’s voor het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland en politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag). Daarnaast verzorg ik als zelfstandig videograaf informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk, video’s voor makelaars in Nederland en Spanje en diverse andere projecten voor bedrijven in binnen- en buitenland.

Freelance filmmaking

Op opdracht basis of als ondersteuning van een bestaand marketing team kan ik als freelancer worden ingehuurd.

Drone videografie

Als gecertificeerd drone operator ben ik in te huren om opnames (zowel foto als video) te maken vanuit de lucht.

Trouwfilm videografie

Als ervaren trouwvideograaf ben ik in te huren voor een professionele en creatieve trouwfilm te laten maken.

Werkwijze

Resultaat gerichte techniek

Missie

Ik combineer hoogwaardige techniek met moderne filmtechnieken, creativiteit en ervaring om zo unieke en tijdloze video's te produceren.

Visie

Door scholing, brede ervaring en het continue up-to-date houden van kennis ben ik in staat hoogwaardige en effectieve video's te produceren die het te-vertellen verhaal op diens unieke manier vastlegt.

Doelen

Jarenlange ervaring maakt dat ik onopvallend en effectief weet te werken, waardoor ik de best bruikbare beelden kan vastleggen zonder dat er hier hinder van ondervonden wordt.

Wat mij mij maakt

Mijlpalen & certificaten

2020 - heden

Tweede kamer

Vanaf 2020 maak ik video's voor een fractievoorzitter in het hart van de Nederlandse politiek; de Staten Generaal der Tweede Kamer in Den Haag.

2020.

Rechtspraktijk

In 2020 ben ik betrokken geweest bij de webinar afdeling van een groot opleidingsinstituut op het gebied van de rechtspraktijk voor o.a. sales, camera werk, editing en productie.

2019

Belichtingscertificaat

Belichting is belangrijk in studio opnames dus om mijn kennis actueel te houden heb ik hiervoor kennis opgefrist bij het camera college.

2018

ROC van Twente

In 2018 produceerde ik hoogwaardige video beelden voor het ROC van Twente voor hun studentenwerk programma's en was ik regelmatig te vinden bij de bedrijven die hieraan meededen.

Vanaf 2018.

Internationale makelaarsvideos

Vanaf 2018 film ik makelaars/huisvideo's in binnen- en buitenland.

2016 - heden

Bruiloften

Vanaf 2016 film ik hoogwaardige trouwfilms onder mijn eigen naam in binnen- en buitenland.

2014 - heden

Corporate

Vanaf 2014 maak ik zakelijke video's van bedrijfsfilms, commercials tot informatieve video's voor bedrijven in binnen- en buitenland.

2013.

Rutger Hauer Filmfactory

Als jongste uitvoerend producent van de Rutger Hauer filmfactory was ik verantwoordelijk voor de film Incapability

2012.

Jerry Bruckheimer Films

Als eerste Europeaan ooit werd ik geselecteerd om deel te nemen aan een productie stage bij Jerry Bruckheimer Films in Hollywood.

Logos van mijn klanten

Met trots gewerkt voor deze fantastische bedrijven

Tweede Kamer
Tweede Kamer
VSO Twente BV
VSO Twente BV
Zorg Excellent
Zorg Excellent
Klaas Metaal
Klaas Metaal
ROC van Twente
ROC van Twente
Willem Baling
Willem Balings
PowerSpex
Powerspex
Direct2Job
Direct2Job

Let's get in touch!

Liever direct emailen? Dat kan naar dominick@dominickverstoep.nl.