Uitgeroepen tot Top Trouwvideograaf 2021/2022!

Een trouwfilm zoals jullie die altijd voor ogen hadden; mogelijk gemaakt door jullie droom en mijn ervaring.

Gefeliciteerd met jullie verloving en wat super leuk dat jullie interesse hebben in een trouwfilm! Als ervaren trouwvideograaf kan ik jullie dag écht goed vastleggen in een mooie en persoonlijke trouwfilm. Het is jullie visie en mijn ervaring die het mogelijk maakt om jullie bruiloft perfect vast te leggen op film.

Het scenario staat op papier, de champagne is gekoeld en de cateraar is er helemaal klaar voor. Jullie, als hoofdrolspelers én regisseurs, bepalen wat deze speciale dag allemaal gebeurt: de setting, decors en muziek, de talloze figuranten. En ik als videograaf ben scherp gefocused om jullie trouwdag zo perfect mogelijk in beeld te brengen.

Jullie bruiloft is jullie dag. Jullie samen hebben hier hard naar toe gewerkt, alles op alles gezet om te zorgen dat dit een mooie herinnering gaat worden. Je wil tenslotte nog jarenlang terugdenken aan deze dag. Om deze jarenlange herinnering vast te leggen film je niet alleen de grote momenten zoals de ceremonie en het ja-woord maar ook de kleine momenten, een blik, een traan van een vader of een persoonlijk momentje van die altijd zo gekke oom. Dit is wat ik doe als trouwvideograaf.

Mijn stijl in trouwfilms is het vastleggen van jullie persoonlijke momenten op een creatieve en persoonlijke manier. Ik richt mij niet alleen op de kleine flitsende momenten maar leg juist de persoonlijke emotionele momenten vast, deze persoonlijke momenten vormen juist de persoonlijkheid. Ik noem dit zelf altijd 'trouwfilms met een lach, een traan en een "aah-moment"'.

Mijn naam is Dominick Verstoep, ik maak al jaren lang de mooiste trouwfilms in alle provincies van Nederland en daarbuiten. Ik hoop dat mijn website een goed beeld van mij geeft als videograaf en ik hoop natuurlijk dat jullie voor mij kiezen voor jullie trouwfilm.

Handtekening Dominick

Stuur Dominick een berichtje
De perfecte trouwfilm van jullie perfecte dag.

Waarom een trouwfilm laten
maken door Dominick Verstoep?

Ervaring telt

Een trouwfilm legt jullie verhaal vast en ik denk proactief mee. Jullie dag vormt de verhaallijn en in de kennismaking zullen we ongetwijfeld ideeen uitwisselen om mooie scene's en shots in te plannen / vast te leggen. Door mijn ervaring ben ik in staat snel en proactief mee te denken om suggesties te geven tijdens de opnames voor bepaalde extra shots, vaak dingen waar jullie op dat moment nog niet aan gedacht hadden.

Passie als grondslag

Ik ben bruiloften gaan filmen uit passie. Ik werk daarom met duidelijke all-in prijzen en geloof in een klik tussen jullie en mijzelf; mijn werk moet jullie aanspreken en we moeten goed kunnen samenwerken. Het vastleggen van jullie bruiloft als de perfecte trouwfilm is namelijk echt teamwork. Jullie droom / visie van de perfecte dag gecombineerd met mijn ervaring stelt mij is staat voor jullie de perfecte trouwfilm te maken!

De tedere momenten tellen

Als er een camera man met een groot statief voor je staat reageer je anders. Gasten doen dit ook. Daarom werk ik met hoge kwaliteit film apparatuur die verrassend compact in formaat is. Hierdoor heb momenten vaak al vastgelegd voordat mensen ze door hebben. Hierdoor zijn de momenten niet alleen persoonlijker en natuurlijker, ook ben ik in staat zo meer tedere shots vast te leggen. Iets wat enorm belangrijk is als jullie de trouwfilm na een paar jaar terugkijken.

Trouwvideograaf Dominick

Als kleine jongen was ik altijd in de weer met video en als mijn ouders mij kwijt waren was dit meestal omdat ik ergens weer aan het filmen was. Mijn passie voor video is nooit gestopt om zich te ontwikkelen en ben dan ook blij dat ik op jonge leeftijd al projecten deed met Rutger Hauer (bekend van Soldaat van Oranje), Tim Oliehoek (regisseur van oa Vet Hard), stage liep bij Eyeworks Films & TV Drama in Amsterdam en tijdens de productie van Nova Zembla en New Kids en zelfs bij Jerry Bruckheimer Films in Hollywood tijdens de productie van Chase en Pirates of the Caribbean (maker van o.a. CSI en Top Gun. )

Mijn ervaringen door de jaren heen heeft mij de tools gegeven om mijn creatieve visie verder te ontwikkelen. In de 8 jaar dat ik bruiloften film blijf ik deze tools verder ontwikkelen.

Jullie film gaat in première

Als je gaat trouwen sta je aan het begin van een nieuw verhaal. Een verhaal dat gaat over geluk en tranen. Hoge verwachtingen. En hoop op een mooie toekomst. Het is jullie verhaal en dat moet worden verteld om door te kunnen geven aan de komende generaties.

Natuurlijk, je kunt die ene oom met z’n nieuwe videocamera vragen om een flitsende reportage, maar de kans om jullie huwelijksdag perfect in beeld te brengen is eenmalig. Door mijn ervaring kan ik inspelen, anticiperen en weet ik van te voren hoe ik de momenten het beste vast kan leggen. Ook heb ik het nodige mee gemaakt met talloze bruiloften waardoor veel tips en suggesties, zowel van te voren als op de bruiloft zelf, kan geven.

Wat is mijn werkwijze?
  • Neem mijn website door. Ik raad altijd aan om mijn website goed door te nemen, hier ga ik verder in op stijl en de manier hoe ik werk. Het is belangrijk om hier een klik mee te hebben, het is tenslotte jullie trouwdag. Als jullie interesse hebben om een trouwfilm door mij te laten maken zullen we kennis maken. Klik hier om een kennismaking aan te vragen.
  • In ons kennismakingsgesprekzullen we elkaar beter leren kennen en gaan we dieper in op jullie trouwdag. In dat gesprek zullen we ook praktische zaken bespreken, praktische zaken zoals; of de planning realistisch is, mooie shots die jullie in gedachte hebben en door mijn ervaring zal ik wellicht tips en suggesties kunnen geven. We bespreken dan ook het pakket/tarief wat voor jullie bruiloft het beste is.
  • Kiezen jullie voor mij?Wanneer jullie voor mij kiezen dan zal ik de datum reserveren en alles in orde gaan maken.
  • Enkele weken voor de bruiloft zullen we nog eens contact hebben over kleine details, deze kunnen namelijk in de periode voor de bruiloft nog wel eens wisselen door nieuwe ideeën of bijvoorbeeld de corona crisis.
  • And action! Tijdens jullie bruiloft leg ik alles vast, zowel vanaf de grond als met de drone vanuit de lucht. Door gebruik te maken van kleine en losse microfoons ben ik in staat geluid in hoge kwaliteit op te nemen.
  • optioneel Hebben jullie gekozen voor een same day edit? In dit geval zal ik tijdens het diner aan de slag gaan om een een mooie samenvatting van de dag te maken die jullie avonds aan jullie avondgasten kunnen laten zien.
  • De trailer, dat is een soort korte samenvatting, ontvangen jullie binnen 2 weken na de bruiloft maar meestal sneller.
  • De trouwfilm wordt zo snel mogelijk gemonteerd na de bruiloft maar we willen natuurlijk een zo mooi mogelijke trouwfilms en daarom hou ik meestaal een periode van 6-8 weken aan voor de oplevering. Tijdens de montage houden we goed contact en zal ik eventuele wijzigen snel aanpassen. Het is jullie trouwdag en ik ben pas tevreden als jullie dat ook zijn!
Bewezen ervaren
Mijn portfolio bevat o.a. talloze bruiloften, de politiek, hogescholen en diverse bedrijven in Nederland en erbuiten.
4,9 sterren van de 5
Dat is hoe koppels mij beoordelen nadat ik hun trouwfilm heb aangeleverd. Vergelijkbaar met een rapportcijfer 9,8.
Destination weddings
Ik film bruiloften over de hele wereld voor zowel Nederlandstalige als Engelstalige koppels. Lees meer.
Mijn stijl van filmen

Elke bruiloft is anders en daardoor is elke trouwfilm anders. Maar elke videograaf heeft natuurlijk wel zijn of haar eigen stijl en zo heb ik ook mijn eigen stijl. Mijn stijl trouwfilms typeert zich door de persoonlijke benadering. Ik focus mij op de persoonlijke en klein momenten. De blik van een (schoon)vader, het zenuwachtige moment net voordat je 'ja' gaat zeggen, die herkenbare blik van je moeder of die ene traan die je net niet in kon houden.

De persoonlijke en tedere momenten maken van een trouwfilm een echte beleving. Een levendige herinnering die je na jaren de dag opnieuw laat beleven alsof het gisteren is.

Hieronder vinden jullie een selectie aan trouwfilm trailers om jullie een inkijk te geven in de stijl trouwfilms die ik maak. Ik deel nooit gehele trouwfilms omdat deze dermate persoonlijk dat deze nooit door mij gedeeld worden. Een trouwfilm trailer, zoals jullie hieronder kunnen zien, is een korte samenvatting die jullie snel na de bruiloft toegestuurd krijgen en welke gemakkelijk te delen is op bijvoorbeeld sociale media of om rond te sturen naar familie.

Rob & Laura uit Zaanstad
Saskia & Thijs uit Elburg
Ellen & Jasper uit Denekampen
Lisette & Richard uit Nijkerk
Anne-Diet & Frank uit Utrecht
Mariska & Gert uit Nijverdal
Joyce & Dinant uit Rijssen
Miranda & Lars uit Ommen
Saskia & Rene uit Meidrecht
Jacquelien & Niek uit Rijssen
Roselien & Henk uit Rottevalle
Celista & Joran uit Geldermalsen
Hoeveel kost een trouwfilm?

Regelmatig krijg ik de vraag "Hoeveel kost een trouwfilm?", "Hoe lang ben je aanwezig op onze bruiloft?", "Kan je tijdens onze bruiloft ook drone opnames maken?" en "Ik ga s' morgens om 7 uur al in de make-up, kan je dan al aanwezig zijn, Dominick". Mijn antwoord is vaak heel erg simpel: The sky is the limit!

Bijna alles is mogelijk met het maken van een trouwfilm en als jullie een volle dag hebben ingepland dan kan ik een volle dag aanwezig zijn, dat is totaal geen probleem. Maar omdat het op die manier heel moeilijk te vergelijken is heb ik naast maatwerk ook veelvoorkomende opties samengevat in zogenaamde trouwfilm pakketten.

Mijn trouwfilm paketten vinden jullie hieronder en omschrijven hoe lang ik aanwezig ben, hoe lang de trouwfilm wordt, of er met de drone gevlogen wordt (spoiler: elk pakket heeft de drone inbegrepen).

Mocht het zo zijn dat een pakket hieronder niet is wat jullie zoeken dan kunnen we natuurlijk altijd rond de tafel gaan om een op maat gemaakt pakket te maken die helemaal geschikt is voor jullie bruiloft.

✓ Reiskosten en muziek rechten zijn altijd inbegrepen

✓ Gratis korte trailer inbegrepen in elk trouwfilm pakket.

✓ Betalingen gebeuren in 3 gedeeltes, namelijk: 30% aanbetaling, 40% net voor de bruiloft en de overige 30% na de oplevering van de trouwfilm.

Trouwfilm pakket Highlight

De Highlight trouwfilm is te beschouwen een soort ‘Greatest Hits’ verzameling van de beste bruiloftsbeelden. Een mix van de mooiste momenten, in combinatie met een dynamische montage en story line, maken het Highlight pakket tot een geweldige keuze voor een trouwfilm van 3-6 minuten. Het highlight trouwfilm pakket kost €1295,-.

01. Aanwezig
7 uur
02. Duur trouwfilm
3-6 minuten
03. Drone opnames
Inbegrepen
04. Oplevering
Digitaal
Trouwfilm pakket Cinema

Een cinematografische trouwfilm voelt als een bezoek aan de bioscoop. Door gebruik te maken van een rijke, wijdse filmstijl biedt de cinema trouwvideo een indrukwekkende terugblik op jullie bruiloft. In de montage worden de beste beelden geselecteerd en aaneengeschakeld tot een trouwfilm van 15-20 minuten. Het cinema trouwfilm pakket kost €1695,-

01. Aanwezig
+- 10 uur
02. Duur trouwfilm
15-20 minuten
03. Drone opnames
Inbegrepen
04. Oplevering
Trouwfilm pakket Feature

De Feature trouwfilm is ideaal om jullie trouwdag op chronologische wijze vast te leggen. Ik hanteer een verslaggevende stijl die op de juiste momenten schakelt naar brede, cinematografische shots. Mijn aanwezigheid van 12 uur vertaalt zich uiteindelijk in een perfect gestroomlijnde trouwfilm van ongeveer 20 minuten. Het feature trouwfilm pakket kost €2195,-

01. Aanwezig
14 uur
02. Duur trouwfilm
20 minuten
03. Drone opnames
Inbegrepen
04. Oplevering
Optie Same day edit

Een same day edit is een mooie optie om een inkijkje van jullie dag te geven aan de avondgasten. Bij een same day edit ontvangen jullie namelijk dezelfde dag, voor de avond gasten arriveren, al een korte video. Deze kan dan direct aan de avond gasten geshowd worden.

In onze voorbereiding wilden wij zeker een videograaf, afgewisseld met video en drone footage, dus googelen.Al snel kwamen wij bij Dominick terecht. Het voelde direct okay, dus hebben wij een teamscall opgezet.

Ondanks dat wij onze eigen ideeën hadden, had Dominick direct hele goede pointers over zaken waarover wij eigenlijk helemaal niet over nagedacht hadden. Op de dag zelf, was Dominick strikt op tijd en qua interactie voelde het meteen als een vriend in plaats van 'iemand die je inhuurt'.

Sterker nog, op die dag denk je niet helemaal helder, maar Dominick nam ons helemaal mee in scenario's, belichting en momenten van interacties.

Dominick is de hele dag bij ons geweest en heeft echt de mooiste momenten vastgelegd waarvan wij nog steedseen wow-factor van hebben. De combinatie van drone footage en mooie b-rolls hebben uiteindelijk gezorgd vooreen onvergetelijk resultaat, wat voor ons lifetime is.

Wij hebben dit natuurlijk met veel mensen gedeeld en wij krijgen het hetzelfde antwoord iedere keer. Zo'n trouwrapportage hebben wij nog nooit gezien.

Dominick, super bedankt, you rock!

trouwfilm ervaring van Yo & Maurice Yo & Maurice Wateringen 2021

Kennis maken met Dominick?

Ik begrijp dat er veel op jullie af komt wanneer jullie een bruiloft plannen en dat dit allemaal overweldigend kan zijn. Een goede videograaf zoeken voor jullie trouwfilm komt daar ook nog eens bij. Daarom heb ik hopelijk jullie goede en duidelijke informatie gegeven over hoe ik een trouwfilm maak, hoe ik werk en wat mijn tarieven voor een professionele trouwfilm zijn.

Klik op de knop hieronder om mij een berichtje te sturen en vermeld zo veel mogelijk informatie over jullie bruiloft. Ik zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een kennismaking in te plannen!

Neem contact op met Dominick

Ben je gecertificeerd drone operator?

Ja, als een van de weinige trouwfilm videograven ben ik gecertificeerd drone operator. Dit betekend dat ik verzekerd ben en erkend ben door de Inspectie Leefomgeving en Transport (voor 2021) van de Nederlandse overheid en sinds 2021 door het RDW.

Waarom is het belangrijk dat jij gecertificeerd drone operator bent?

Als jullie gebruik maken van een niet- gecertificeerde drone operator en er is een ongeval dan zijn jullie niet verzekerd. Ook kan het voorkomen dat de politie de drone in beslag neemt en een boete tot €25.000 uitdeelt.

Wat is een trouwfilm trailer?

Een trailer is een korte samenvatting van de trouwfilm die ik na 1-2 weken met jullie deel via Youtube en Facebook. Deze kunnen jullie gemakkelijk rondsturen naar vrienden en bekenden.

De bruiloft gaat niet door, wat nu?

Dat is altijd jammer om te horen. In dat geval zal ik de datum weer vrijgeven en zullen er verder geen factureren meer verstuurd worden aan jullie. Als er een nieuwe datum gekozen word hoor ik dit zo snel mogelijk om jullie trouwfilm weer in te plannen

Veel gestelde vragen

Tijdens het plannen van jullie bruiloft komt er heel veel informatie op jullie af en het zijn grote beslissingen die jullie nu massaal moeten nemen. Ik heb mijn website zo duidelijk mogelijk proberen in te delen maar hieronder zet ik de veel gestelde vragen onder elkaar.

Kan je onze trouwdatum reserveren?

Ja dat is natuurlijk mogelijk. Als we kennis hebben gemaakt en we hebben het perfecte trouwfilm pakket kunnen vinden dan zal ik een aanbetalingsverzoek sturen. Dit is 30% van het totale bedrag. De datum zal dan onder voorbehoud worden gereserveerd en zodra de aanbetaling is ontvangen is jullie trouwdatum officieel gereserveerd.

Hoe ontvangen wij onze trouwfilm?

Sowieso ontvangen jullie de trouwfilm digitaal. Door middel van een app kunnen jullie gemakkelijk de trouwfilm downloaden, bekijken, delen maar ook streamen/casten naar een Apple TV, smart tv of google chromecast.

Bij de twee hogere pakketten zullen jullie de trouwfilm tevens ook ontvangen in een luxe, met de hand gemaakte, bewaaretui.

Wat gebeurd er als wij niet tevreden zijn met het eindresultaat?

Dat kan natuurlijk helaas voorkomen maar in dit geval zal de aangeboden oplossing zijn om de trouwfilm te bewerken / opnieuw te monteren en, indien nodig, aanpassingen in het gebruikte kleurpalet.

Hoe betalen wij de video?

Ik hanteer een betaalstructuur van 30% als aanbetaling, 40% voor de bruiloft en 30% na ontvangst van de trouwfilm. Jullie ontvangen van mij een nota met daarin betaalinstructies.

Hoe lang bewaar jij onze trouwfilm Dominick?

Ik film, monteer en lever trouwfilms in zeer hoge kwaliteit op wat als nadeel is dat dit veel opslagruimte in beslag neemt. Ik kan daarom trouwfilms slechts maximaal 6 maanden bewaren, echter kunnen jullie de trouwfilm zelf opslaan.

Film je ook destination weddings?

Jazeker! Ik film bruiloften in alle provincies van Nederland en ook daarbuiten. Ik film bruiloften voor zowel Nederlandstalige als Engelstalige koppels over de hele wereld.

Keuze tussen film en foto's

Een trouwdag is al duur genoeg. Waarom zou je dan niet kiezen voor foto’s in plaats van een film? Al jullie gasten beschikken over een smartphone dus er zit altijd wel iets bruikbaars tussen. Toch? Het grote voordeel van een trouwvideo ten opzichte van foto’s is dat mensen veel herkenbaarder in beeld komen. Hun persoonlijkheid, bewegingen en de expressie op hun gezicht.

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland, ook wel een destination wedding genoemd, wie wil dat nou niet? De parelwitte stranden of juist trouwen in de sneeuw. Als trouw videograaf film ik bruiloften over de hele wereld en ik ben daarom natuurlijk ook beschikbaar voor destination weddings.

Neem contact met mij op om jullie bruiloft in het buitenland te bespreken.

Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!`

Hannie & Rik. Almelo 2019
We zijn ontzettend blij met de trouwfilm! Hij is super mooi en zelfs mijn vader moest een traan laten toen hij m zag.
Nathalie & Mike. Elburg 2019
Super Gaaf! 😍 De trouwfilm is heel mooi geworden en we zijn super blij! Wat een mooie drone opnames op het strand!
Lisette & Richard. Nijkerk 2020
Wat heb je de dag mooi vastgelegd Dominick! We hebben de trouwfilm nu al een paar keer terug gekeken en zijn er heel blij mee! Ik zal je zeker aanraden!
Carola & Martin. Wassenaar 2019
Wauw! Echt super gaaf. 😀 Kijken terug naar een zeer geslaagde dag, krijgen gelijk weer de kriebels 😍
Saskia & Thijs. Elburg 2019
Kan er nog steeds elke dag naar kijken. Als er iemand een videograaf nodig heeft,zal ik je zeker aanraden!!😍
Manon & Ramon. Nijverdal 2018
Wat een prachtige film van onze prachtige dag. Het is boven verwachting en zijn er echt heel blij mee.
Kelly & Fits. Deventer 2019
We zijn er superblij mee! De drone opnames van de bus, onze openingsdans en ook de extra opnames die je van ons in het park gemaakt heb. De trouwfilm is alles wat we hoopte dat het was. Dankjewel!
Johan & Jose. Coevorden 2018
"Dominick wat heb je een prachtige film voor ons gemaakt, de dag was zonder jou niet hetzelfde geweest... We hebben er echt naar uit gekeken om de beelden te zien, om de dag opnieuw te beleven, het raakte mij diep zoals de dag mijzelf ontroerde..."
Anton & Nadine. Rotterdam 2019
Bedankt dat je bij onze bruiloft was. We zijn zo blij dat we voor jou gekozen hebben, de trouwfilm is onwijs mooi geworden, dankjewel!
Marlies & Wilco. Rijssen 2018
Kan er nog steeds elke dag naar kijken. Als er iemand een videograaf nodig heeft, zal ik je zeker aanraden!!
Manon & Ramon. Nijverdal 2018
Wat mooi! We kregen allemaal de tranen in de ogen en door de trouwfilm beleef ik de dag opnieuw. Enorm bedankt, we zijn er heel blij mee!
Femke & Jasper. Assen 2019
Vragen? Stuur een appje

Als trouwvideograaf film ik volledig zelfstandig trouwfilms en krijgen de koppels buiten een volledige trouwfilm ook een trailer voor op sociale media. Dit is de trailer van Saskia & Thijs.