Een trouwfilm met een lach, een traan en 'aah-moment'.

Een trouwfilm legt de dag vast waarop jullie ja zeggen tegen elkaar. De bruiloft waar jullie al zo lang naar toe hebben geleefd. Het is daarom belangrijk dat jullie kiezen voor een trouwfilm maker / trouwvideograaf met ervaring, die weet wat hij doet zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken en voor de volle 100% kunnen genieten van deze mooie dag. Als award-winning internationaal trouwvideograaf kan ik jullie dag vastleggen en omvormen tot een trouwfilm met een lach, een traan en een 'aah-moment'. Interesse om mij in te huren, druk op de knop hieronder om kennis te maken. Of lees verder om precies te weten wat dit inhoudt.

 

Wat is een trouwfilm met een lach, een traan en een 'aah-moment'?

Een trouwfilm met een lach, een traan en een 'aah-moment' is mijn doel als ik jullie bruiloft film.  Een lach is de blijheid omdat jullie de liefde vieren, de traan zijn de emotionele momenten die ongetwijfeld zullen komen en het 'aah-moment' zijn de mooie momenten die er zijn op jullie bruiloft maar jullie niet altijd zelf volledig bevatten totdat jullie de trouwfilm bekijken.

Een trouwfilm van jullie bruiloft legt jullie verhaal vast. Het verhaal van twee mensen die voor elkaar kiezen en samen tot elkaar komen. Het verhaal van jullie liefde is de rode draad in de trouwfilm. Jullie verhaal staat centraal in jullie trouwfilm.

 

Trouwfilms portfolio

Als filmmaker maak ik al meer dan 9 jaar trouwfilms. Hieronder heb ik enkele trouwfilm trailers onder elkaar gezet zodat jullie een indruk krijgen van mijn stijl van trouwvideografie.  

  • title

    Chantal en Mark

  • title

    Hylkje en Sjoerd

  • title

    Inez en Hans

 

Ervaren trouwfilmmaker

Van jongs af aan was ik altijd in de weer met de camera want ook leidde tot een HBO studie op het gebied van internationale media. Tijdens deze studie heb ik o.a. gewerkt met Rutger Hauer en als een van de eerste Nederlanders ooit geaccepteerd voor een stage bij Jerry Bruckheimer Films in Hollywood USA (Producent van o.a. Pirates of the caribbean, CSI en Top Gun) en Eyeworks Film & TV Drama in Amsterdam (Nova Zemble en New Kids).

Daarnaast bestaat mijn film ervaring uit werkzaamheden voor landelijke televisie bij de tweede kamer in Den Haag, produceren van video producties voor rechtspraktijk, video's voor makelaars in Nederland en het buitenland en overige video producties voor o.a. ROC van Twente en diverse andere bedrijven.

🏆
In 2021 ben ik ook uitgeroepen als top trouwvideograaf 2021/2022 en kreeg ik de prijs uit handen van Frits Sissing. 
 
Tranen in onze ogen.. Dat is wat er gebeurde toen we de trouwvideo keken. De drone opnames maken het echt helemaal af. We raden jou zeker aan! - Jacquelien & Niek
 

Veel gestelde vragen

Maak je ook trouwfilms met een drone?

Jazeker! Ik film de mooiste bruiloften en vindt dat deze beeld prachtig afgewisseld kunnen worden met beelden vanuit de lucht dus vandaar dat ik meerdere professionele hoge kwaliteit drones heb welke ik mee neem als ik ook jullie bruiloft film! Tip: In mijn portfolio vindt je ook wel mooie trouwfilms met drone opnames om eens te bekijken!

Hoeveel kost drone opnames? 

Niets, noppes nada. Laat me uitleggen: Ik heb een totale all-in prijs voor een trouwfilm en bereken niets voor muziekrechten, kilometervergoeding en ook niets extra's voor het gebruik van de drone.

Is het duur een drone te gebruiken bij een trouwfilm?

Ja en nee. Voor jullie als verloofd koppel kost een drone niets extra's als jullie een trouwfilm laten maken door mij. Als ervaren trouwvideograaf en gecertificeerd drone piloot maak ik drone opnames als onderdeel van jullie trouwfilm. Voor mij zijn er natuurlijk wel kosten, ik moet mijn drones up to date houden, verzekering betalen en natuurlijk mijn kennis bij houden.

Hoelang duurt het voordat wij onze trouwfilm krijgen?

Dat is afhankelijk van wat we hebben afgesproken. Het kost namelijk best veel tijd om een goede trouwfilm te monteren (bewerken) en helemaal klaar te maken. Over het algemeen is dit 6-8 weken. 

Kan je onze trouwdatum reserveren?

Jazeker. Zodra jullie akkoord geven stuur ik een contract en factuur voor de eerste 30 procent van de kosten. Als ik de betaling ontvangen heb staat de datum voor jullie gereserveerd.

Hoe ontvangen wij na de bruiloft de trouwfilm ?

Het is mogelijk om buiten een digitale manier de trouwfilm in een unieke en custom made lederen bewaarmapje te ontvangen. Dit mapje is samen met een leerartiest en mijzelf vanaf de grond af ontworpen om trouwfilms jarenlang veilig in op te bergen en past in elke kluis voor thuisgebruik.

Film je ook destination wedding trouwfilms?

Jazeker! Ik film bruiloften bruiloften over de hele wereld en werk regelmatig met internationale koppels in alle landen van de wereld. Ik spreek zo wel vloeiend Nederlands als Engels. 

Wat is een destination wedding?

Een destination wedding is een ander woord voor een bruiloft in het buitenland. Dus wanneer je gaat trouwen in Spanje, Frankrijk, Griekenland, Ibiza etc dan heb je een destination wedding. 

Film je ook bruiloften in het buitenland?

Jazeker, bruiloften in het buitenland heten ook wel destination en die film ik ook. Voor engelstalige koppels heb ik hier meer informatie: https://www.dominickverstoep.nl/destination-wedding-film/

Beschik je over een drone?

Jazeker, ik ben gecertificeerd drone operator en doe dit al vele jaren. Ik heb zelf meerdere drones, van groot naar klein afhankelijk van waar de bruiloft plaatst vindt neem ik of de grote of de kleine drone mee. 

Maak je ook same day edits?

Jazeker! Een same day edit is een korte extra trouwfilm montage welke je op je bruiloft aan de avond gasten kan laten zien van de dag zelf. Dat zijn dus beelden van dezelfde dag welke ik tijdens het diner verwerk en in een kleine trouwfilm monteer.

 

Vragen of een trouwfilm laten maken?

Voor je beslist wil je natuurlijk meer weten over de prijzen en mijn beschikbaarheid op een bepaalde datum. Dat kan telefonisch of via een conference call, maar het is mijn ervaring dat dergelijke zaken veel beter zijn te overleggen in een persoonlijk gesprek. Dat kan op kantoor, bij jullie thuis maar ook informeel op een terrasje in de zon. Contact opnemen kan via telefoon, mail of WhatsApp. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

Dominick Verstoep

-Filmmaker

Mobiel: 06-22654478

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.