Uitgeroepen tot top trouwvideograaf 2021/2022
 • 06-22654478
 • 0546-577895

Een trouwfilm die het verhaal van jullie en jullie liefde vertelt.

Jullie zijn ontdekkingsreizers, avonturiers en dromers. Jullie verkennen en schrijven het verhaal van jullie liefde en jullie toekomst. Niets is te gek en gewoon mooi is niet mooi genoeg. Jullie gaan voor het allermooiste en voor meer, meer diepte en meer betekenis. Jullie zoeken een bruiloft videograaf die jullie verhaal kan vertellen op de manier waar jullie altijd al van hebben gedroomd.

Als ervaren en prijswinnend bruiloft videograaf heb ik het voorrecht gehad om deel uit te maken van de reis van vele bruidsparen en ik maak graag ook deel uit van deze etappe in jullie reis. Geen bestemming is te ver en er is geen visie die ik niet in beeld kan brengen. Graag vertel ik, Dominick Verstoep (Winnaar top trouwvideograaf 2021-2022 award), ook het verhaal van jullie liefde!

Trouwfilm. Het verhaal van jullie en jullie liefde. Als jullie gaan trouwen staan jullie aan het begin van een nieuw hoofdstuk van jullie verhaal. Een verhaal dat gaat over geluk, tranen en hoge verwachtingen. En hoop op een mooie toekomst. Het is jullie verhaal en dat willen jullie door geven. Het vastleggen van hét verhaal; het verhaal van wie jullie zijn en het verhaal van jullie liefde. Het verhaal van wanneer twee een worden op een manier dat beide individuen écht weergeeft. Dat is wat ik al vele jaren doe en dat is waar ik goed in ben. Mijn naam is Dominick Verstoep, ik ben filmmaker, ik ben bruiloft videograaf, ik leg verhalen vast. Hopelijk ook jullie verhaal. Welkom op mijn website.

Ik, als videograaf voor jullie bruiloft, vertel het verhaal van jullie en jullie liefde. Dat is namelijk wat er belangrijk is.

❤️
Hebben jullie interesse in een trouwfilm? Klik hier om contact op te nemen.

Voorbeelden van trouw films

Al meer dan 8 jaar maak ik trouwfilms en in die tijd heb ik vele bruiloften mogen meemaken. Maar dat betekent helaas dat ik niet mijn gehele portfolio online kan laten zien, daarom heb ik een selectie gemaakt van enkele bruiloften als inspiratie.

Ik deel de gehele film nooit maar deel, na toestemming, de trouwfilm trailer. Deze trailer is een korte samenvatting welke jullie na 1 week na de bruiloft krijgen van mij om gemakkelijk te delen.  Voor de goede orde: een trouwfilm is dermate persoonlijk dat ik deze nooit deel met anderen dan het betrokken stel.

Trouwfilm laten maken door Dominick Verstoep

Hoe word je bruiloft videograaf? Voor mij begon het toen ik zeven jaar oud was en ik mijn vader's Sony VHS camcorder in handen kreeg. De eenmaal gewekte interesse bleef altijd aanwezig en na de filmclub op de middelbare school ben ik Internationale Media & Management gaan studeren in Den Haag. Tijdens mijn studie heb ik workshops gevolgd bij de Rutger Hauer Filmfactory en stage gelopen bij Jerry Bruckheimer Films (producent van o.a. Top Gun, CSI en de Pirates of the Caribbean reeks) in Hollywood en Eyeworks Film & TV Drama (o.a. Nova Zembla en New Kids) in Amsterdam. Daarnaast ben ik medeverantwoordelijk geweest voor de productie van informatiegerichte video’s voor het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland, politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag). Tot mijn verdere werkzaamheden behoorden het produceren van informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk, video’s voor makelaars in Nederland en Spanje en diverse andere projecten voor grote en kleine bedrijven in binnen- en buitenland.

De corona crisis heeft de trouwfilm wereld best wel in de war geschopt; veel bruiloften gingen niet door en veel was er onzeker. In deze periode heb ik veel gebeld en contact gehad met de koppels die trouwfilms bij mij geboekt hadden en samen zijn we er goed doorheen gekomen.

Door mijn ruime ervaring, van meer dan 8 jaar, heb ik ook veel kunnen betekenen voor mijn koppels. We hebben in sommige gevallen concrete oplossingen gevonden en ik ben trots dat niemand bij mij is weggegaan.  Als kerst op de taart ben ik ook nog eens genomineerd tot top trouwvideograaf 2021/2022. Dat was en is een hele eer!

Buiten mijn ervaring en award wordt ik ook door vele bedrijven, websites en tijdschriften aangeraden. Van theperfectwedding tot ZankYou (zeer sterk aangeraden) die kijken naar de ervaringen van koppels om trouwvideograven aan te raden. Hieronder vinden jullie een overzicht van de websites die mij o.a. aanraden of waar ik mee samenwerk.

 • Zankyou raad mij aan als maker van goede trouwfilms
 • Als een van de hoogst gewaardeerde trouwvideograven op The LOVESTORIES
 • Vermeld en winnaar van Top Trouwbedrijven awards voor mijn trouwfilms
 • Weddingchicks raadt mij aan als trouwvideograaf voor destination bruiloften
 • Mijn trouwfilms zijn vermeld en gefeatured door WEVA
 • Ik ben meerdere malen uitgelicht als videograaf bruiloft
 • Als een van de hoogst gewaardeerde trouwvideograven op The Perfect Wedding
 • Als een van de hoogst gewaardeerde trouwvideograven op The LOVESTORIES

Wat zijn de kosten van een trouwfilm?

Jullie willen natuurlijk weten wat de kosten, de investeringen, zijn om een trouwfilm te laten maken. Omdat een bruiloft een persoonlijk verhaal is is elke bruiloft anders. Daarom bespreken wij jullie wensen goed tijdens onze kennismaking en dan kan ik ook een goede prijs berekenen voor jullie bruiloft. Hieronder heb ik twee paketten gemaakt, deze paketten zijn een goede basis voor een prijsindicatie.

Cinema trouwfilm (€1849,-)

Een cinema trouwfilm is 5-7 minuten lang en wordt in bioscoop stijl gemonteerd. Ik ben 8 uur aanwezig op jullie bruiloft.

✓ Inclusief trailer voor sociale media. ✓ Reiskosten binnen NL ✓ Hermontage ronde ✓ Digitale oplevering via link ✓ Drone opname

Mogelijkheden: ⚬ Same day edit. ⚬ Extra lang aanwezig. ⚬ Versnelde oplevering. ⚬ Alle speeches los opgenomen ⚬ De gehele ceremonie los opgenomen ⚬ Luxe usb doos oplevering ⚬ Multi day edit ⚬ Custom music ⚬ Destination wedding

Story Trouwfilm (€1849)

Een story trouwfilm is een documentaire film over jullie bruiloft. De story trouwfilm is 15-20 minuten lang. Ik ben 8 uur aanwezig op jullie bruiloft.

✓ Inclusief trailer voor sociale media. ✓ Reiskosten binnen NL ✓ Hermontage ronde ✓ Digitale oplevering via link ✓ Drone opname

Mogelijkheden: ⚬ Same day edit. ⚬ Extra lang aanwezig. ⚬ Versnelde oplevering. ⚬ Alle speeches los opgenomen ⚬ De gehele ceremonie los opgenomen ⚬ Luxe usb doos oplevering ⚬ Multi day edit ⚬ Custom music ⚬ Destination wedding

Trouwfilm op maat

Herkennen jullie je niet in de bovenstaande paketten dan maken we een trouwfilm op maat. In ons kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen. Met een goed en duidelijk idee van jullie dag kan ik een goede duidelijke all-in prijs maken.

The sky is the limit. Alles is mogelijk: ⚬ Same day edit. ⚬ Extra lang aanwezig. ⚬ Versnelde oplevering. ⚬ Alle speeches los opgenomen ⚬ De gehele ceremonie los opgenomen ⚬ Luxe usb doos oplevering etc.

Destination Wedding

Als jullie gaan trouwen in de Spaanse zon, de Franse wijnvelden, het mooie Bali, het energieke New Orleans of op een van de duizende mooie plekjes wereldwijd dan reis ik graag met jullie mee. The sky is the limit en alles is mogelijk, maar internationale bruiloften zijn ivm de reis, overnachtingen etc moeilijk van te voren in te schatten en daarvoor wil ik graag eerst kennismaken met jullie. 


Technieken in beeld

Als bruiloft videograaf maak ik gebruik van cinematische camera's die beelden opleveren zoals je die kent van de bioscoop en combineer dit met moderne filmtechnieken. Uiteraard is creativiteit ook belangrijk, om te kunnen garanderen dat jullie trouwfilm een uniek en tijdloos document wordt. Door mijn jarenlange ervaring als bruiloft videograaf weet ik onopvallend en effectief te werken. Dat maakt dat ik de persoonlijke momenten kan vastleggen zonder dat jullie er hinder van ondervinden. Speciale wensen vormen (meestal) geen probleem, zelfs niet als deze ter plekke bij jullie opkomen. Trouwens, over speciale wensen gesproken: als gecertificeerd dronepiloot ben ik bevoegd met een drone spectaculaire opnames van boven te kunnen maken. • Als professioneel videograaf maak ik gebruik van Rode audioapparaten voor bruiloften
 • Voor de beste beeldkwaliteit maak ik gebruik van Carl Zeiss lenzen als ik trouwfilms schiet
 • x
 • Process & aanvraag

  Ik ben niet de goedkoopste bruiloft videograaf en ik sta ook niet bekend om mijn goedkope trouwfilms. Ik sta wel bekend om mijn onopvallende werkwijze, mooie verhaalvertelling en lyrische klanten.

  Hierboven geef ik enkele prijsopties maar ik werk voornamelijk met prijzen op maat die we bepalen aan de hand van jullie wensen en jullie bruiloft. Hieronder lezen jullie meer over het process.

  Stap 1: Neem contact op Als jullie gecharmeerd zijn door mijn werk dan kunnen jullie contact opnemen. In het formulier worden enkele vragen gesteld en er wordt direct een prijs berekend. Wanneer deze berekening binnen jullie budget valt zullen telefonisch snel kennismaken en een uitgebreidere kennismaking inplannen

  Stap 2: Kennismaking In een persoonlijk kennismakingsgesprek zullen we, onder het genot van een lunch of high tea, elkaar beter leren kennen. We nemen jullie wensen, plannen en moodboard door. Ik leer jullie stijl kennen, we plannen wellicht wat leuke momentjes in, nemen de dagplanning door etc. Aan de hand van de gegevens die ik van jullie krijg neem ik contact op met de wedding planner, fotograaf, babs etc (als we elkaar nog niet kennen).

  Stap 3: Voorstel Gebaseerd op onze kennismaking maak ik een voorstel. Hierin staan de wensen die we besproken hebben, hoe de trouwfilm eruit komt te zijn en de duidelijke all-in prijs.

  Stap 4: Jullie bruiloft + genieten Dan is dan eindelijk jullie grote dag aangebroken. Maar omdat we alles zo uitgebreid besproken hebben is het nu tijd voor jullie om te genieten. Als professional begeleid ik jullie door de dag zodat alle shots mooi vast gelegd worden.

  Stap 5: Trouwfilm indruk Binnen een week na de trouwfilm ontvangen jullie een trouwfilm indruk van 1 minuut voor sociale media.

  Tenslotte, de trouwfilm! Binnen 8 weken, of sneller, ontvangen jullie de trouwfilm. Eerst stuur ik de trouwfilm als digitale versie op zodat jullie de trouwfilm op jullie computers, telefoon en smart tv kunnen kijken. Als jullie gekozen hebben voor de dvd box dan wordt deze, nadat jullie akkoord hebben gegeven op de digitale versie, snel nagestuurd!

  Investering vanaf €1849 euro.

  Neem contact op
 • x

Veel gestelde vragen

Maak je ook trouwfilms met een drone?

Jazeker! Ik film de mooiste bruiloften en vindt dat deze beeld prachtig afgewisseld kunnen worden met beelden vanuit de lucht dus vandaar dat ik meerdere professionele hoge kwaliteit drones heb welke ik mee neem als ik ook jullie bruiloft film! Tip: In mijn portfolio vindt je ook wel mooie trouwfilms met drone opnames om eens te bekijken!

Hoeveel kost drone opnames? 

Niets, noppes nada. Laat me uitleggen: Ik heb een totale all-in prijs voor een trouwfilm en bereken niets voor muziekrechten, kilometervergoeding en ook niets extra's voor het gebruik van de drone.

Is het duur een drone te gebruiken bij een trouwfilm?

Ja en nee. Voor jullie als verloofd koppel kost een drone niets extra's als jullie een trouwfilm laten maken door mij. Als ervaren trouwvideograaf en gecertificeerd drone piloot maak ik drone opnames als onderdeel van jullie trouwfilm. Voor mij zijn er natuurlijk wel kosten, ik moet mijn drones up to date houden, verzekering betalen en natuurlijk mijn kennis bij houden.

Hoelang duurt het voordat wij onze trouwfilm krijgen?

Dat is afhankelijk van wat we hebben afgesproken. Het kost namelijk best veel tijd om een goede trouwfilm te monteren (bewerken) en helemaal klaar te maken. Over het algemeen is dit 6-8 weken. 

Kan je onze trouwdatum reserveren?

Jazeker. Zodra jullie akkoord geven stuur ik een contract en factuur voor de eerste 30 procent van de kosten. Als ik de betaling ontvangen heb staat de datum voor jullie gereserveerd.

Hoe ontvangen wij na de bruiloft de trouwfilm ?

Het is mogelijk om buiten een digitale manier de trouwfilm in een unieke en custom made lederen bewaarmapje te ontvangen. Dit mapje is samen met een leerartiest en mijzelf vanaf de grond af ontworpen om trouwfilms jarenlang veilig in op te bergen en past in elke kluis voor thuisgebruik.

Film je ook destination wedding trouwfilms?

Jazeker! Ik film bruiloften bruiloften over de hele wereld en werk regelmatig met internationale koppels in alle landen van de wereld. Ik spreek zo wel vloeiend Nederlands als Engels. 

Wat is een destination wedding?

Een destination wedding is een ander woord voor een bruiloft in het buitenland. Dus wanneer je gaat trouwen in Spanje, Frankrijk, Griekenland, Ibiza etc dan heb je een destination wedding. 

Film je ook bruiloften in het buitenland?

Jazeker, bruiloften in het buitenland heten ook wel destination en die film ik ook. Voor engelstalige koppels heb ik hier meer informatie: https://www.dominickverstoep.nl/destination-wedding-film/

Beschik je over een drone?

Jazeker, ik ben gecertificeerd drone operator en doe dit al vele jaren. Ik heb zelf meerdere drones, van groot naar klein afhankelijk van waar de bruiloft plaatst vindt neem ik of de grote of de kleine drone mee. 

Maak je ook same day edits?

Jazeker! Een same day edit is een korte extra trouwfilm montage welke je op je bruiloft aan de avond gasten kan laten zien van de dag zelf. Dat zijn dus beelden van dezelfde dag welke ik tijdens het diner verwerk en in een kleine trouwfilm monteer.


Vragen of een trouwfilm laten maken?

Voor je beslist wil je natuurlijk meer weten over de prijzen en mijn beschikbaarheid op een bepaalde datum. Dat kan telefonisch of via een conference call, maar het is mijn ervaring dat dergelijke zaken veel beter zijn te overleggen in een persoonlijk gesprek. Dat kan op kantoor, bij jullie thuis maar ook informeel op een terrasje in de zon. Contact opnemen kan via telefoon, mail of WhatsApp. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

handtekening-dominick

Dominick Verstoep

You’ve successfully subscribed to Dominick Verstoep Filmmaker.
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.
Interesse in een trouwfilm? Neem contact op

Als trouwvideograaf film ik volledig zelfstandig trouwfilms en krijgen de koppels buiten een volledige trouwfilm ook een trailer voor op sociale media. Dit is de trailer van Saskia & Thijs.