Uitgeroepen tot top trouwvideograaf 2021/2022
 • 06-22654478
 • 0546-577895
 • Email

Een trouwfilm die het verhaal van jullie en jullie liefde vertelt.

Jullie zijn ontdekkingsreizers, avonturiers en dromers. Jullie verkennen en schrijven het verhaal van jullie liefde en jullie toekomst. Niets is te gek en gewoon mooi is niet mooi genoeg. Jullie gaan voor het allermooiste en voor meer, meer diepte en meer betekenis. Jullie zoeken een trouwvideograaf die jullie verhaal kan vertellen op de manier waar jullie altijd al van hebben gedroomd.

Als ervaren en prijswinnend videograaf heb ik het voorrecht gehad om deel uit te maken van de reis van vele bruidsparen en ik maak graag ook deel uit van deze etappe in jullie reis. Geen bestemming is te ver en er is geen visie die ik niet in beeld kan brengen. Graag vertel ik, Dominick Verstoep (Winnaar toptrouwvideograaf 2021-2022), ook het verhaal van jullie liefde!

Als jullie gaan trouwen staan jullie aan het begin van een nieuw hoofdstuk van jullie verhaal. Een verhaal dat gaat over geluk, tranen en hoge verwachtingen. En hoop op een mooie toekomst. Het is jullie verhaal en dat willen jullie door geven. Het vastleggen van hét verhaal; het verhaal van wie jullie zijn en het verhaal van jullie liefde. Het verhaal van wanneer twee een worden op een manier dat beide individuen écht weergeeft. Dat is wat ik al vele jaren doe en dat is waar ik goed in ben. Mijn naam is Dominick Verstoep, ik ben filmmaker, ik leg verhalen vast. Hopelijk ook jullie verhaal. Welkom op mijn website.

❤️
Hebben jullie interesse in een trouwfilm? Klik hier om contact op te nemen.

Een selectie uit mijn trouwfilm portfolio

Ik film al vele jaren bruiloften en heb vele verschillende bruiloften mogen meemaken. Maar dat betekent helaas dat ik niet mijn gehele portfolio online kan laten zien, daarom heb ik een selectie gemaakt van enkele bruiloften als inspiratie.

Ik deel de gehele trouwfilm nooit maar deel, na toestemming, de trouwfilm trailer. Deze trailer is een korte samenvatting welke je na 1-2 weken na de bruiloft krijgt van mij om gemakkelijk te delen.  Voor de goede orde: een trouwfilm is dermate persoonlijk dat ik deze nooit deel met anderen dan het betrokken stel.

Mijn ontwikkeling als bruiloft videograaf

Hoe word je bruiloft videograaf? Voor mij begon het toen ik zeven jaar oud was en ik mijn vader's Sony VHS camcorder in handen kreeg. De eenmaal gewekte interesse bleef altijd aanwezig en na de filmclub op de middelbare school ben ik Internationale Media & Management gaan studeren in Den Haag. Tijdens mijn studie heb ik workshops gevolgd bij de Rutger Hauer Filmfactory en stage gelopen bij Jerry Bruckheimer Films (producent van o.a. Top Gun, CSI en de Pirates of the Caribbean reeks) in Hollywood en Eyeworks Film & TV Drama (o.a. Nova Zembla en New Kids) in Amsterdam. Daarnaast ben ik medeverantwoordelijk geweest voor de productie van informatiegerichte video’s voor het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland, politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag). Tot mijn verdere werkzaamheden behoorden het produceren van informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk, video’s voor makelaars in Nederland en Spanje en diverse andere projecten voor grote en kleine bedrijven in binnen- en buitenland.


Je kan mij ook vinden op deze website's en magazines:

 • Zankyou raad mij aan als maker van goede trouwfilms
 • Mijn trouwfilms zijn vermeld en gefeatured door WEVA
 • Weddingchicks raadt mij aan als trouwvideograaf voor destination bruiloften
 • Ik ben meerdere malen uitgelicht als videograaf bruiloft
 • Vermeld en winnaar van Top Trouwbedrijven awards voor mijn trouwfilms
 • Als een van de hoogst gewaardeerde trouwvideograven op The Perfect Wedding
 • Als een van de hoogst gewaardeerde trouwvideograven op The LOVESTORIES
 • Als een van de hoogst gewaardeerde trouwvideograven op The LOVESTORIES
 • Als een van de hoogst gewaardeerde trouwvideograven op The LOVESTORIES

Technieken in beeld

Als bruiloft videograaf maak ik gebruik van cinematische camera's die beelden opleveren zoals je die kent van de bioscoop en combineer dit met moderne filmtechnieken. Uiteraard is creativiteit ook belangrijk, om te kunnen garanderen dat jullie trouwfilm een uniek en tijdloos document wordt. Door jarenlange ervaring weet ik onopvallend en effectief te werken. Dat maakt dat ik de persoonlijke momenten kan vastleggen zonder dat jullie er hinder van ondervinden. Speciale wensen vormen (meestal) geen probleem, zelfs niet als deze ter plekke bij jullie opkomen. Trouwens, over speciale wensen gesproken: als gecertificeerd dronepiloot ben ik bevoegd met een drone spectaculaire opnames van boven te kunnen maken. • Als professioneel videograaf maak ik gebruik van Rode audioapparaten voor bruiloften
 • Voor de beste beeldkwaliteit maak ik gebruik van Carl Zeiss lenzen als ik trouwfilms schiet
 • x
 • Mogelijkheden & investeringen

  De mogelijkheden voor een trouwfilm zijn ongekend, ik heb in al mijn jaren nog geen visie meegemaakt die ik niet vast kon leggen. Maar elk verhaal is persoonlijk en uniek en daarom werk ik niet meer met one-fits-all pakketten. Deze werkte namelijk vaak niet. Daarom leer ik jullie graag kennen en bespreken we samen jullie bruiloft en jullie verhaal.

  Stap 1: Neem contact op Als jullie gecharmeerd zijn door mijn werk hoor ik graag van jullie om kennis te maken.

  Stap 2: Kennismaking Voor de kennismaking nodig ik jullie graag uit in het nieuwe kantoor in Apeldoorn waar wij onder het genot van een kopje koffie, high tea of een lunch jullie bruiloft bespreken. Breng zo veel mogelijk pinterest, instagram en snapshots mee om een moodboard te maken.

  Stap 3: Duidelijke all-in investeringIk zal direct de investering berekenen voor jullie. Dit is een all-in prijs waardoor jullie geen onverwachte kosten hebben.

  Stap 4: Week voor de bruiloftIn de laatste week voor de bruiloft bespreken we de laatste wijzigingen aan de planning.

  Stap 5: Jullie verhaal vastgelegd op filmIn de periode na de bruiloft houden we goed contact en weldra ontvangen jullie van mij de trouwfilm.

  • Drone opnames
  • Same day edit
  • Rush oplevering
  • Destination wedding
  • Luxe opbergetui
  • Sound design
  • Multi-day Wedding
  • Custom music

  Investering vanaf €1849 euro.

  Neem contact op
 • x

Veel gestelde vragen

Maak je ook trouwfilms met een drone?

Jazeker! Ik film de mooiste bruiloften en vindt dat deze beeld prachtig afgewisseld kunnen worden met beelden vanuit de lucht dus vandaar dat ik meerdere professionele hoge kwaliteit drones heb welke ik mee neem als ik ook jullie bruiloft film! Tip: In mijn portfolio vindt je ook wel mooie trouwfilms met drone opnames om eens te bekijken!

Hoeveel kost drone opnames? 

Niets, noppes nada. Laat me uitleggen: Ik heb een totale all-in prijs voor een trouwfilm en bereken niets voor muziekrechten, kilometervergoeding en ook niets extra's voor het gebruik van de drone.

Is het duur een drone te gebruiken bij een trouwfilm?

Ja en nee. Voor jullie als verloofd koppel kost een drone niets extra's als jullie een trouwfilm laten maken door mij. Als ervaren trouwvideograaf en gecertificeerd drone piloot maak ik drone opnames als onderdeel van jullie trouwfilm. Voor mij zijn er natuurlijk wel kosten, ik moet mijn drones up to date houden, verzekering betalen en natuurlijk mijn kennis bij houden.

Hoelang duurt het voordat wij onze trouwfilm krijgen?

Dat is afhankelijk van wat we hebben afgesproken. Het kost namelijk best veel tijd om een goede trouwfilm te monteren (bewerken) en helemaal klaar te maken. Over het algemeen is dit 6-8 weken. 

Kan je onze trouwdatum reserveren?

Jazeker. Zodra jullie akkoord geven stuur ik een contract en factuur voor de eerste 30 procent van de kosten. Als ik de betaling ontvangen heb staat de datum voor jullie gereserveerd.

Hoe ontvangen wij na de bruiloft de trouwfilm ?

Het is mogelijk om buiten een digitale manier de trouwfilm in een unieke en custom made lederen bewaarmapje te ontvangen. Dit mapje is samen met een leerartiest en mijzelf vanaf de grond af ontworpen om trouwfilms jarenlang veilig in op te bergen en past in elke kluis voor thuisgebruik.

Film je ook destination wedding trouwfilms?

Jazeker! Ik film bruiloften bruiloften over de hele wereld en werk regelmatig met internationale koppels in alle landen van de wereld. Ik spreek zo wel vloeiend Nederlands als Engels. 

Wat is een destination wedding?

Een destination wedding is een ander woord voor een bruiloft in het buitenland. Dus wanneer je gaat trouwen in Spanje, Frankrijk, Griekenland, Ibiza etc dan heb je een destination wedding. 

Film je ook bruiloften in het buitenland?

Jazeker, bruiloften in het buitenland heten ook wel destination en die film ik ook. Voor engelstalige koppels heb ik hier meer informatie: https://www.dominickverstoep.nl/destination-wedding-film/

Beschik je over een drone?

Jazeker, ik ben gecertificeerd drone operator en doe dit al vele jaren. Ik heb zelf meerdere drones, van groot naar klein afhankelijk van waar de bruiloft plaatst vindt neem ik of de grote of de kleine drone mee. 

Maak je ook same day edits?

Jazeker! Een same day edit is een korte extra trouwfilm montage welke je op je bruiloft aan de avond gasten kan laten zien van de dag zelf. Dat zijn dus beelden van dezelfde dag welke ik tijdens het diner verwerk en in een kleine trouwfilm monteer.


Vragen of een trouwfilm laten maken?

Voor je beslist wil je natuurlijk meer weten over de prijzen en mijn beschikbaarheid op een bepaalde datum. Dat kan telefonisch of via een conference call, maar het is mijn ervaring dat dergelijke zaken veel beter zijn te overleggen in een persoonlijk gesprek. Dat kan op kantoor, bij jullie thuis maar ook informeel op een terrasje in de zon. Contact opnemen kan via telefoon, mail of WhatsApp. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

handtekening-dominick

Dominick Verstoep

You’ve successfully subscribed to Dominick Verstoep Filmmaker.
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.

Als trouwvideograaf film ik volledig zelfstandig trouwfilms en krijgen de koppels buiten een volledige trouwfilm ook een trailer voor op sociale media. Dit is de trailer van Saskia & Thijs.