De termen duizelen jullie ongetwijfeld, van cinematische trouwfilm tot documentaire film. Films in 4K. Geluid los opgenomen met een dasspeld microfoon. Dit alles samen heet videografie. Maar dit is allemaal heel belangrijk als het aankomt op het vinden van een goede videograaf voor jullie bruiloft want jullie willen tenslotte dat jullie trouwfilm een pareltje wordt. Videografie + bruiloft is een complete samenvatting van alles wat er nodig is om een mooie film te maken van jullie bruiloft.  Op deze pagina ga ik uitgebreid in op al deze elementen. Geen zin om alles te lezen maar zijn jullie gewoon op zoek naar een goede trouwfilm, klik dan hieronder om een proefberekening te maken en een kennismakingsgesprek aan te vragen!

❤️

Inhoudsopgave

1. Wat is videografie bruiloft?
2. Wat is het verschil tussen een trouwfilm en een trouwvideo?
3. Welke soorten trouwfilms zijn er?
4. Waarom is ervaring voor een trouwvideograaf belangrijk?
5. Hoe wordt geluid opgenomen?

Wat is videografie bruiloft?

Videografie bruiloft is videografie met betrekking tot het vastleggen van bruiloften met als doel de perfecte trouwfilm te maken.

Wat is het verschil tussen videografie bruiloft en bruiloft videografie? Deze vraag krijg ik regelmatig en ik kan me voorstellen dat dit inderdaad heel onduidelijk kan zijn.  Videografie bruiloft is professionele videografie (dus alle taken die een professionele videograaf uitvoert tijdens een opname / shoot)  en dit toepassen op een bruiloft. Je maakt dus eigenlijk een professionele creatieve film van een bruiloft.  Het hoofd woord is VIDEOGRAFIE, de videograaf maakt dus keuzes met de trouwfilm is zijn achterhoofd.  Het doel van de videograaf is dus de beste trouwfilm te maken die gemaakt kan worden.

Bruiloft videografie is videografie die uitgevoerd wordt op een bruiloft. Het hoofd woord is hier BRUILOFT. Een videograaf is dus onderdeel van de bruiloft en hij legt deze vast.

Ik heb mij gespecialiseerd in videografie bruiloft. Ik ga dus samen met jullie zitten onder het genot van een kop koffie, high tea of lunch en we bespreken uitgebreid de dag. We nemen gezamelijk jullie ideeen door, bekijken jullie pinterest borden om zo een planning te maken en jullie ideen werkelijkheid gaan maken.

In het kort: In plaats van de bruiloft vast te leggen vanaf de zijlijn bespreken wij jullie bruiloft van te voren onder het genot van een kop koffie, lunch of high tea. We pakken jullie mood board, pinterest en instagram collecties erbij en laten jullie ultieme droom uitkomen. Samen creeeren we de shots waar jullie altijd al van droomden.

Wat is het verschil tussen een trouwfilm en trouwvideo?

Een trouwfilm is een film die een verhaallijn bevat. Een video is een registratie van beelden.

☺️
Omdat ik deze pagina zo compleet mogelijk wil houden vul ik deze regelmatig aan. Work-in-progress om zo maar te noemen. Daarom kan het zijn dat een onderdeel nog niet 100% compleet is, mijn excuses.