Dominick VerstoepFilmmaker
0
Logo van Dominick Verstoep Filmmaker.

Videograaf Dominick Verstoep

Professioneel
Mijn werk als videograaf omvat vele bruiloften, de Staten Generaal der tweede kamer en nationale en internationale bedrijven
Internationaal
Als internationaal videograaf werk ik aan projecten over de hele wereld voor zowel Nederlandstalige als Engelstalige klanten.

Welkom op mijn website, mijn naam is Dominick Verstoep en ik ben videograaf/filmmaker. Ik film. Ik maak video producties. Al meer dan 9 jaar maak ik een grote variatie aan de mooiste films en video producties in binnen- en buitenland.

Een verhaal is voor mij de kern als videograaf. We voelen allemaal de emotie wanneer we dat ene nummer horen en we weten allemaal dat het gezegde ‘A picture tells more than a thousand words’ klopt.

Over mij als videograaf

Video heeft de unieke eigenschap om de kracht, passie en emotie van zowel muziek als foto’s te combineren. Van jongs af aan ontdekte ik de effectiviteit van deze krachtige samenwerking en daar ben ik mij op gaan specialiseren.

Video is altijd in ontwikkeling en ik heb daarom als videograaf ook bewust keuzes gemaakt om mij zo divers mogelijk te ontwikkelen terwijl ik toch mijn specialisme niet uit het oog verloor. Mijn opleidingen en werkgeschiedenis bestaat onder andere uit ervaring bij film producties zowel in Hollywood (Jerry Bruckheimer Films Santa Monica, Pirates of the Caribbean) als Amsterdam (Eyeworks Film & TV Drama, Nova Zemble en New Kids), Film factory met Rutger Hauer (Floris, Turks fruit etc) informatie gerichte video’s voor o.a. het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland, politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag), informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk sector, video’s voor makelaars in Nederland als Spanje en diverse andere creatieve en mooie projecten voor grote en kleine bedrijven in het binnen- en buitenland.

Internationaal zelfstandig videograaf

Als internationaal zelfstandig videograaf ben ik in staat hoge kwaliteit video producties te draaien voor stichtigingen en bedrijven. Door mijn ervaring, ontwikkelingen in technologie en mijn specialismes ben ik in staat voor een bedrijf of onderneming in binnen en buitenland opnames te maken voor een bedrijfsfilm met meer diepte, prachtige beelden en een persoonlijke aanpak.

Mijn kwaliteiten als videograaf zorgen ervoor dat ik in staat ben individueel, of met een klein team, indrukwekkende video's / films te produceren met meer diepte. Met meer verhaal.. Dit geeft unieke mogelijkheden voor een groot scala aan bedrijven om video's te laten maken van internationale klanten waar jullie al zo lang mee werken, jullie productieprocess die in het buitenland afspeelt, de internationale samenwerkingen waar jullie zo trots op zijn of de elementen te belichten hoe jullie je inzetten op het gebied van duurzaamheid.