Over videograaf Dominick Verstoep


Een verhaal is voor mij de kern als filmmaker. We voelen allemaal de emotie wanneer we dat ene nummer horen en we weten allemaal dat het gezegde ‘A picture tells more than a thousand words’ klopt. Video heeft de unieke eigenschap om de kracht, passie en emotie van zowel muziek als foto’s te combineren. Van jongs af aan ontdekte ik de effectiviteit van deze krachtige samenwerking en daar ben ik mij op gaan specialiseren.

Video is altijd in ontwikkeling en ik heb daarom als filmmaker ook bewust keuzes gemaakt om mij zo divers mogelijk te ontwikkelen terwijl ik toch mijn specialisme niet uit het oog verloor. Mijn opleidingen en werkgeschiedenis bestaat onder andere uit ervaring bij film producties zowel in Hollywood (Jerry Bruckheimer Films Santa Monica, Pirates of the Caribbean) als Amsterdam (Eyeworks Film & TV Drama, Nova Zemble en New Kids), Film factory met Rutger Hauer (Floris, Turks fruit etc) informatie gerichte video’s voor o.a. het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland, politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag), informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk sector, video’s voor makelaars in Nederland als Spanje en diverse andere creatieve en mooie projecten voor grote en kleine bedrijven in het binnen- en buitenland.

Bruiloft videograaf


Als bruiloft videograaf is mijn stijl trouwvideo is te herkennen doordat deze persoonlijk, creatief en professioneel is. Als ik een trouwfilm maak zorg ik ervoor dat deze persoonlijk is, omdat het jullie dag is, een dag die jullie samen hebben ontworpen, naar toe hebben geleefd en waarschijnlijk beiden een beetje zenuwachtig voor waren.

Het persoonlijke verhaal vastleggen wanneer twee mensen één worden op een manier die beide individuen écht weergeeft: Dit is mijn fundamentele overtuiging wat een trouwfilm hoort te zijn Ik maak gebruik van hoge kwaliteit camera's, die filmen in bioscoop-stijl en combineer dit met moderne film technieken. Ik vind dit heel belangrijk omdat een trouwvideo er is om jullie bruiloft te herbeleven en opnieuw van te genieten. Zowel 1 jaar na jullie bruiloft als na 10 jaar. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik als bruiloft videograaf creatief ben. Een creatieve trouwvideo die jullie dag op jullie eigen manier vastlegt en tijdloos is. Tenslotte werk ik professioneel, door ruime ervaring met videografie, bruiloften, montage en mijn apparatuur (die volledig is afgestemd op bruiloften) kan ik zowel onzichtbaar als effectief werken. Daardoor kan ik de persoonlijke momenten vastleggen zonder dat jullie hier last van hebben.

Selfie van videograaf Dominick tijdens een bruiloft

Portfolio


Bekijk hieronder mijn portfolio

CONTACT OPNEMEN


Voor je beslist wil je natuurlijk meer weten over de prijzen en mijn beschikbaarheid op een bepaalde datum. Dat kan telefonisch of via een conference call, maar het is mijn ervaring dat dergelijke zaken veel beter zijn te overleggen in een persoonlijk gesprek.

Dat kan op kantoor in Steenwijk of ik kan naar jullie toekomen.

handtekening dominick

Dominick Verstoep, videograaf

Mobiel: 06-22654478

Neem contact op met videograaf Dominick