Uitgeroepen tot top trouwvideograaf 2021/2022
  • 06-22654478
  • 0546-577895

Videograaf voor uw bruiloft

Videograaf voor uw bruiloft Dominick Verstoep Filmmaker. Award winning

Zoekt u een videograaf voor uw bruiloft dan bent u bij mij, een award winning videograaf bruiloft, aan het juiste adres. Mijn naam is Dominick Verstoep en ik film al meer dan 9 jaar bruiloften en vertel graag meer over mij.

Gefeliciteerd met jullie verloving en wat super leuk dat jullie interesse hebben in een trouwfilm en dat jullie overwegen bij als jullie bruiloft videograaf in te huren! Als ervaringen trouwvideograaf kan ik jullie dag écht goed vastleggen in een mooie en persoonlijke trouwfilm. Het is jullie visie en mijn ervaring die het mogelijk maakt om jullie perfecte bruiloft vast te leggen op film.

Ik, als videograaf voor jullie bruiloft, vertel het verhaal van jullie en jullie liefde. Dat is namelijk wat er belangrijk is.

Het scenario staat op papier, de champagne is gekoeld en de cateraar is er helemaal klaar voor. Jullie, als hoofdrolspelers én regisseurs, bepalen wat deze speciale dag allemaal gebeurt: de setting, decors en muziek, de talloze figuranten. En ik als videograaf ben scherp gefocused om jullie trouwdag zo perfect mogelijk in beeld te brengen.

Foto van Dominick. Videograaf, bruiloft
Foto van Dominick. Videograaf, bruiloft

Jullie bruiloft is jullie dag. Jullie samen hebben hier hard naar toe gewerkt, alles op alles gezet om te zorgen dat dit een mooie herinnering gaat worden. Je wil tenslotte nog jarenlang terugdenken aan deze dag. Om deze jarenlange herinnering vast te leggen film je niet alleen de grote momenten zoals de ceremonie en het ja-woord maar ook de kleine momenten, een blik, een traan van een vader of een persoonlijk momentje van die altijd zo gekke oom. Dit is wat ik doe als ervaren videograaf op jullie bruiloft

Mijn stijl in trouwfilms is het vastleggen van jullie persoonlijke momenten op een creatieve en persoonlijke manier. Ik richt mij niet alleen op de kleine flitsende momenten maar leg juist de persoonlijke emotionele momenten vast, deze persoonlijke momenten vormen juist de persoonlijkheid. Ik noem dit zelf altijd 'trouwfilms met een lach, een traan en een "aah-moment"'.

Videograaf, bruiloft, filmmaker, Dominick

Mijn naam is Dominick Verstoep, ik maak al jaren lang de mooiste trouwfilms in alle provincies van Nederland en in het buitenland. Ik hoop dat mijn website een goed beeld van mij geeft als videograaf en ik hoop natuurlijk dat jullie voor mij kiezen voor jullie bruiloft!

❤️
Hebben jullie interesse in een trouwfilm? Klik hier om contact op te nemen.

Trouwfilm laten maken die jullie liefde echt goed vastlegt?

Lees meer over een trouwfilm laten maken
You’ve successfully subscribed to Dominick Verstoep Filmmaker.
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.