Videograaf bruiloft Gelderland

Van Arnhem tot Nijmegen, van Ede tot Apeldoorn, als jullie gaan trouwen in het mooie Gelderland moeten jullie natuurlijk een goede videograaf vinden voor jullie bruiloft. Jullie mooie dag verdient natuurlijk een trouwfilm!

Award wining videograaf

Als award wining videograaf kunnen jullie er rustig van uit gaan dat jullie bruiloft tot in de puntjes goed vastgelegd wordt. Jullie dag is tenslotte het moment waar jullie al jaren naartoe geleefd hebben en met smart op zitten te wachten.

Mijn naam is Dominick, ik woon in Arnhem (Gelderland) en als videograaf film ik al meer dan 9 jaar bruiloften. Ondersteund door mijn studie en ervaring bij Eyeworks en in Hollywood ben ik meer ik mijn 18e begonnen met een eigen bedrijf. Door de jaren heen is mijn video productie bedrijf, waar ik mij als videograaf richt op bruiloften en commerciele projecten, uitgegroeid tot een naam in de trouwindustrie.

❤️
Hebben jullie interesse in een trouwfilm? Klik hier om contact op te nemen.

Anders dan andere videograven

Anders dan andere videograven richt ik mij niet op de pietje-precieze planning, het regisseren van jullie dag en het acteren van de emotionele momenten. Door mijn ervaring kan ik snel situaties inschatten, standpunten bepalen en creatieve shots vastleggen. Door dit te combineren met goede voorbereiding, en op alles voorbereid zijn, leg ik bruiloften vast zoals ze echt zijn. Jullie eigen stijl, jullie gevoel, jullie dag... vastgelegd op op video.

🥰
Zijn jullie ook verloofd en op zoek naar een goede videograaf voor jullie bruiloft? Lees meer over het laten maken van een trouwfilm op mijn pagina en neem direct contact op om jullie trouwfilm te bespreken!

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.