Video marketing

Dat video uiterst effectief is weet u waarschijnlijk als geen ander. Waar de World press foto veel emotie kan opwekken is dat niets bij hoeveel emotie bepaalde video fragmenten kunnen opwekken. Doordat we visueel met audio combineren is video het ultime marketing middel maar.. alleen als dit op de juiste manier wordt ingezet.

Video marketing is effectief wanneer we voldoen aan de juiste eisen, namelijk: de juiste doelgroep bereiken, de doelgroep op de juiste manier benaderen en daarna de doelgroep activeren. In het kort: Een gepensioneerde ex-agent met een vol pensioen heeft geen tips nodig om een stage te vinden, en als je niet weet van welk merk die mooie video is of hoe je dat gave product kan kopen dan heeft een video gefaald.

Videomarketing is meer dan alleen het produceren van video's. Videomarketing is het vaststellen van de juiste doelgroep totaan het activeren en aanzetten tot contact opnemen of ervaringen te delen van een merk. Met mijn ervaring kan ik uw bedrijf, stichting of onderneming helpen het juiste video marketing plan vast te zetten en uit te voeren.

Meer informatie, voorbeelden en prijzen/kosten van video marketing worden binnenkort bijgevoegd, deze pagina is namelijk op dit moment nog in aanbouw.

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.