Shot van de trouwfilm van Hylkje en Sjoerd. Bruiloft in Terherne, Friesland

Bruiloft in Terherne, Friesland. Trouwfilm trailer van Hylkje & Sjoerd.

Terherne, een 'eiland' in De Friese Meren. Volledig omringt door water in het mooie Friesland. De bruiloft van Hylkje en Sjoerd vond plaats in het mooie kerkje Tsjerke.  Hun bruiloft was met zorg en veel liefde naartoegeleefd.

Ik begon de dag zowel bij Hylkje & Sjoerd thuis waar ze zich klaarmaakte voor hun grote dag. Nadat Sjoerd Hylkje en de meisjes ophaalde hadden we een mooi foto momentje, in de trouwfilm hieronder zie je de prachtige Friese vlaggen trots wapperen op de achtergrond.

De bruiloft vondt plaats in Terherne, dit mooie dorpje naast het sneekermeer is de perfecte plaats voor de meest sprookjesachtige bruiloften. De ceremonie vondt plaatst in het bekendste kerkje in terhernel Tsjerke.  Na de bruiloft werd het koppel en hun daggasten opgehaald door de schipper en gingen ze met de boot verder naar de tweede locatie Hotel Restaurant 't Schippershuis Terherne.  

Na een lekkere maaltijd begonnen de avondgasten binnen te druppelen en begonnen ze aan hun openingsdans waar ze een eigen draai aan gegeven hadden.

Trouwfilm. Boot. Bruiloft Terherne.

Bekijk hieronder de trouwfilm trailer van Hylkje & Sjoerd, zie beelden van de bootvaart in de wateren van Terherne en het prachtige kerkje Tsjerke.

Trouwfilm trailer van Hylkje & Sjoerd die trouwde in Tsjerke Terherne

Fotografie: https://www.instagram.com/fotografiesuus/

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.