Samedayedit trouwfilm van Inez & Hans

Bekijk de samedayedit van de bruiloft va Inez & Hans uit Veenoord/Dalen.  In de ochtend werd Inez door Hans opgehaald in een mooie Scania vrachtwagen waarop we door gingen naar het het Veenpark waar we de fotoshoot hielden. Natuurlijk kon de vrachtwagen niet ontbreken! Het bleef helaas niet de hele dag droog maar gelukkig vonden we een oude fabriek waar we ook mooie shots hebben kunnen maken.

Na de fotoshoot gingen we door naar het kerkje op het veenpark waar de ceremonie plaatsvond en het koppel met duizende bubbels een mooie toekomst werd toegewenst toen ze naar buiten liepen.

Het daggedeelte werd afgesloten met een festival style diner bij het huis van Hans & Inez. Tijdens het diner ging ik aan het werk om de mooie momenten van de bruiloft, de geweldige shots en drone opnames bij het veenpark en natuurlijk de mooie ceremonie te verwerken in een sameday edit.

Na het diner gingen we naar de feestlocatie op het veenpark voor de samedayedit die de bruiloft liet zien aan de avondgasten.

Bekijk de samedayedit trouwfilm van Inez & Hans

Een samedayedit is een mooie manier om jullie avond gasten een kijkje in de dag zelf te geven. Een samedayedit is meestal ongeveer 2 minuten en monteer ik tijdens het diner zodat je deze in de avond aan de avond gasten al kan laten zien. Voor meer informatie over een samedayedit kan je mij altijd een berichtje sturen!

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.