Same Day Edit Trouwfilm • Anne & Mathijs • Kasteel Montfoort

Anne & Mathijs kozen voor een same day edit trouwfilm van hun mooie bruiloft bij Kasteel Montfoort. Bekijk hun same day edit!

Anne en Mathijs hadden hun bruiloft al meerdere keren moeten uitstellen door corona maar onlangs was het dan eindelijk zover. Ze komen zelf uit Alphen aan de Rijn maar trouwde in Montfoort. Hun ceremonie vondt plaats in de prachtige Commanderije van Sint Jan en daarna liepen we door naar het Kasteel van Montfoort waar de receptie (en later op de avond ook het feest was en de same day edit werd laten zien, maar meer hierover komt straks. )

Mijn dag begon in het ouderlijk huis van Anne waar haar ouders, vriendinnen, fotograaf en visagist ook waren. Nadat haar haar tot in de puntjes verzorgt werd, ze haar jurk aan had en ze haar jurk aan de buren had laten zien gingen we naar de ceremonie. We moesten wel weer even terug omdat ze door alle zenuwen de ring waren vergeten, 😂 dat gebeurd vaker dan wat je denkt hoor.

De persoonlijke en emotionele ceremonie in het prachtige Commanderije van Sint Jan werd fantastisch uitgevoerd door de ambtenaar. Na de ceremonie hadden de daggasten de mogelijkheid om te feliciteren en werd de taart aangesneden bij het Kasteel van Montfoort.

Wij gingen daarna door naar slot Zuylen voor de fotoshoot. Na de fotoshoot was er nog gelegenheid om bij te praten waarna het uitgebreide diner begon. Tijdens het diner bereidde ik de same day edit voor.

Bij een Same Day Edit bereid ik een korte samenvatting/compilatie van de trouwfilm voor die je na het diner kan laten zien. Daggasten zien beelden waar ze niet bij konden zijn maar avondgasten, die overdags er niet bij waren, zien een mooi beeld van de bruiloft zelf.

De bruiloft van Anne en Mathijs was een mooie en persoonlijke bruiloft en ik was enorm vereerd dat ik deze mocht vastleggen voor hun.

En natuurlijk ben je benieuwd naar het eind resultaat, omdat een trouwfilm zelf heel persoonlijk is deel ik deze nooit, wel mag ik de Same Day Edit met jullie delen, dus ik hoop dat jullie m mooi vinden en als jullie zelf een trouwfilm willen laten maken dan hoor ik graag van jullie :)

Meer informatie over het laten maken van een trouwfilm, misschien wel inclusief een same day edit zoals Anne & Mathijs?

Trouwfilm • inclusief drone • Dominick Verstoep Filmmaker
Een écht persoonlijke trouwfilm. Jullie bruiloft creatief en onzichtbaar vastgelegd op film. Duidelijke all-in prijs. Inclusief drone opnames.

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.