Logo van Dominick Verstoep Filmmaker
Contact Info
 • Telefoon: +31 (0) 6 2265 4478 :

  U kunt mij telefonisch bereiken op bovenstaand nummer.

  Bel Dominick Stuur een SMS
 • Whatsapp :

  Scan de QR code met uw telefoon om een whatsapp gesprek te beginnen.

Klik hier om een email te sturen

JULLIE TROUWFILM GAAT IN PREMIERE

Als je gaat trouwen sta je aan het begin van een nieuw verhaal. Een verhaal dat gaat over geluk en tranen. Hoge verwachtingen. En hoop op een mooie toekomst. Het is jullie verhaal en dat moet worden verteld om door te kunnen geven aan de komende generaties. Natuurlijk, je kunt die ene oom met z’n nieuwe videocamera vragen om een flitsende reportage, maar de kans om jullie huwelijksdag perfect in beeld te brengen is eenmalig. Alleen een professional kan vooraf de garantie geven dat het goed wordt. Een garantie waar je met je trouwen ook echt op kunt vertrouwen.

DE KEUZE TUSSEN FILM OF FOTO’S

Mijn passie begon toen ik 7 jaar oud was en mijn vader s Sony VHS camcorder moest eraan geloven. Na de filmclub op de middelbare school heb ik Internationale Media Management gestudeerd in Den Haag.

Een trouwdag is al duur genoeg. Waarom zou je dan niet kiezen voor foto’s in plaats van een film? Al jullie gasten beschikken over een smartphone dus er zit altijd wel iets bruikbaars tussen. Toch? Het grote voordeel van een trouwvideo ten opzichte van foto’s is dat mensen veel herkenbaarder in beeld komen. Hun persoonlijkheid, bewegingen en de expressie op hun gezicht. Soms ontvang ik, jaren nadat ik een bruiloft heb gefilmd, berichten van koppels. Berichten waarin ze aangeven dat, met name bij het verlies van een familielid of een van hun vrienden, hoe goed het voelt om hen weer te zien lachen, huilen of gewoon een gekke bek trekken.

Film is dynamisch en expressief en houdt de herinnering van geliefden nu eenmaal meer levend dan foto's. Overigens is het natuurlijk altijd mogelijk film en foto’s te combineren. Ik ben flexibel en werk graag samen met aanwezige fotografen.

Take 1 - EN ACTIE

Het scenario staat op papier, de champagne is gekoeld en de cateraar is er helemaal klaar voor. Jullie, als hoofdrolspelers én regisseurs, bepalen wat deze speciale dag allemaal gebeurt: de setting, decors en muziek, de talloze figuranten. En ik als bruiloft videograaf ben scherp gefocused om jullie trouwdag zo perfect mogelijk in beeld te brengen. Mijn naam is Dominick Verstoep en ik heb een passie voor trouwfilms. Hoe dat komt? Geen idee, maar ik vind de sfeer, locaties en emoties tijdens zo’n dag vaak geweldig om mee te maken. Dat is waarom film zo’n fantastisch medium is en een bruiloft mij elke keer weer zo enthousiast maakt. En je kunt erop rekenen dat je dat enthousiasme terug gaat zien in jullie trouwfilm. Als ik een trouwfilm maak zorg ik ervoor dat jullie als koppel centraal staan. Dit wordt de dag waarover jullie hebben gedroomd en naar toe hebben geleefd en die het verdient om in beeld te worden gebracht als een document voor het leven.

MIJN ONTWIKKELING ALS VIDEOGRAAF BRUILOFT

Selfie van Dominick Verstoep Filmmaker op een bruiloft

Hoe word je videograaf? Voor mij begon het toen ik zeven jaar oud was en ik mijn vader's Sony VHS camcorder in handen kreeg. De eenmaal gewekte interesse bleef altijd aanwezig en na de filmclub op de middelbare school ben ik Internationale Media & Management gaan studeren in Den Haag. Tijdens mijn studie heb ik workshops gevolgd bij de Rutger Hauer Filmfactory en stage gelopen bij Jerry Bruckheimer Films (producent van o.a. Top Gun, CSI en de Pirates of the Caribbean reeks) in Hollywood en Eyeworks Film & TV Drama (o.a. Nova Zembla en New Kids) in Amsterdam. Daarnaast ben ik medeverantwoordelijk geweest voor de productie van informatiegerichte video’s voor het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland, politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag). Tot mijn verdere werkzaamheden behoorden het produceren van informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk, video’s voor makelaars in Nederland en Spanje en diverse andere projecten voor grote en kleine bedrijven in binnen- en buitenland.

Video is altijd in ontwikkeling en ik heb daarom als filmmaker ook bewust keuzes gemaakt om mij zo divers mogelijk te ontwikkelen terwijl ik toch mijn specialisme niet uit het oog verloor.

TECHNIEKEN IN BEELD
Trouwfilm technieken

Voor mijn werk maak ik gebruik van High Definition camera's die beelden opleveren zoals je die kent van de bioscoop en combineer dit met moderne filmtechnieken. Uiteraard is creativiteit ook belangrijk, om te kunnen garanderen dat jullie trouwfilm een uniek en tijdloos document wordt. Door jarenlange ervaring weet ik onopvallend en effectief te werken. Dat maakt dat ik de persoonlijke momenten kan vastleggen zonder dat jullie er hinder van ondervinden. Speciale wensen vormen (meestal) geen probleem, zelfs niet als deze ter plekke bij jullie opkomen. Trouwens, over speciale wensen gesproken: als gecertificeerd dronepiloot ben ik bevoegd met een drone spectaculaire opnames van boven te kunnen maken. In de meeste pakketten is de inzet van een drone zelfs inbegrepen (zie: ‘Keuzemogelijkheden en prijzen’).

TRAILERS VAN TROUWFILMS

Ben je benieuwd naar voorbeelden van mijn werk, dan kun je hier trailers bekijken van trouwfilms die ik de afgelopen jaren heb mogen maken. Een trailer is een korte samenvatting van een trouwfilm die ik na 1-2 weken deel via Youtube en Facebook. Een trouwfilm trailer zit inbegrepen bij elk pakket en kan eenvoudig worden gedeeld met familie, vrienden en bekenden. Voor de goede orde: een trouwfilm is dermate persoonlijk dat ik deze nooit deel met anderen dan het betrokken stel. Voor alle trailers op deze website is toestemming verleend door de betrokken stellen.

Ervaringen van
andere koppels over mij

Hieronder kunt u enkele ervaringen lezen van koppels die in het verleden door mij een trouwfilm hebben laten maken.

Trouwfilm ervaring van Saskia & Thijs uit Elburg

Saskia & Thijs

Wauw! Echt super gaaf. 😀 Kijken terug naar een zeer geslaagde dag, krijgen gelijk weer de kriebels 😍 Elburg. 2019.

Trouwfilm ervaring van Hannie & Rik uit Almelo

Hannie & Rik

Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!` Almelo. 2018.

Trouwfilm ervaring van Nadine &en Anton uit Rotterdam

Nadine & Anton

Dominick wat heb je een prachtige film voor ons gemaakt, de dag was zonder jou niet hetzelfde geweest... We hebben er echt naar uit gekeken om de beelden te zien, om de dag opnieuw te beleven, het raakte mij diep zoals de dag mijzelf ontroerde...Rotterdam. 2019.

Trouwfilm ervaring van Karin en Sander uit Hoogeveen

Karin & Sander

oi Dominick. Super mooi geworden! 😍 We vinden de film erg mooi geworden. DankjewelHoogeveen. 2019.

Trouwfilm ervaring van Marlies & Wilco uit Rijssen

Marlies & Wilco

Bedankt dat je bij onze bruiloft was. We zijn zo blij dat we voor jou gekozen hebben, de trouwfilm is onwijs mooi geworden, dankjewel!Rijssen. 2018.

Trouwfilm ervaring van Mariska & Gert uit Nijverdal

Mariska & Gert

We vonden hem super!😍 echt heel mooi. We zijn er heel blij mee!!! Nijverdal. 2020.

KEUZEMOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN

"Wat gaat onze trouwfilm kosten, Dominick?" en "Hoe lang ben je op onze bruiloft aanwezig?" Twee willekeurige voorbeelden van vragen die ik regelmatig krijg en mijn antwoord is simpel: wat willen jullie? Elke bruiloft is uniek en de wensen van elk stel zijn weer anders. Ik stem daarom met jullie de prijzen, tijden en opties af zodat het in alle opzichten jullie trouwfilm wordt. Om het gemakkelijker te maken heb ik pakketten samengesteld die het mogelijk maken de sfeer, stijl en lengte van de trouwfilm zelf te kunnen bepalen. Hieronder een overzicht van de verschillende pakketten, waarbij het in overleg altijd mogelijk is extra wensen toe te voegen.

Highlight trouwfilm laten maken

Highlight trouwfilm

De Highlight trouwfilm is te beschouwen een soort ‘Greatest Hits’ verzameling van de beste bruiloftsbeelden. Een mix van de mooiste momenten, in combinatie met een dynamische montage en story line, maken het Highlight pakket tot een geweldige keuze voor een trouwfilm van 3-5 minuten.

 • Aanwezig: 9 uur
 • Filmduur: 3-5 minuten
 • Inclusief drone opnames: ja
Prijs: €1295,-
Cinema trouwfilm laten maken

Cinema trouwfilm

Een cinematografische trouwfilm voelt als een bezoek aan de bioscoop. Door gebruik te maken van een rijke, wijdse filmstijl biedt de cinema trouwvideo een indrukwekkende terugblik op jullie bruiloft. In de montage worden de beste beelden geselecteerd en aaneengeschakeld tot een trouwfilm van 9-12 minuten.

 • Aanwezig: 11 uur
 • Filmduur: 9-12 minuten
 • Inclusief drone opnames: ja
Prijs: €1595,-
Feature trouwfilm laten maken

Feature trouwfilm

De Feature trouwfilm is ideaal om jullie trouwdag op chronologische wijze vast te leggen. Ik hanteer een verslaggevende stijl die op de juiste momenten schakelt naar brede, cinematografische shots. Mijn aanwezigheid van 12 uur vertaalt zich uiteindelijk in een perfect gestroomlijnde trouwfilm van ongeveer 20 minuten.

 • Aanwezig: 12 uur
 • Filmduur: 20 minuten
 • Inclusief drone opnames: ja
Prijs: €2195,-
Destination Wedding (trouwen in het buitenland)

Destination Wedding (trouwen in het buitenland)

Trouwen in het buitenland geeft vaak net dat extra stukje flair aan een bruiloft. Het is spannend, exotisch en zorgt altijd voor spectaculaire verhalen die nog jaren rondgaan bij familie en vrienden.

Voor internationale bruiloften werk ik niet met pakketten maar met prijzen op maat, die zijn aangepast aan de bruiloft en locatie die jullie in gedachten hebben. Mijn ervaringen door de jaren heen tonen aan dat er weliswaar veel mogelijk is, maar dat goed overleg vooraf absoluut essentieel is. Ook als het gaat om meedenken èn vooruit denken help ik jullie graag verder.

Trouwen in het buitenland geeft vaak net dat extra stukje flair aan een bruiloft. Het is spannend, exotisch en zorgt altijd voor spectaculaire verhalen die nog jaren rondgaan bij familie en vrienden. Voor internationale bruiloften werk ik niet met pakketten maar met prijzen op maat, die zijn aangepast aan de bruiloft en locatie die jullie in gedachten hebben. Mijn ervaringen door de jaren heen tonen aan dat er weliswaar veel mogelijk is, maar dat goed overleg vooraf absoluut essentieel is. Ook als het gaat om meedenken èn vooruit denken help ik jullie graag verder.

We kunnen jullie destination wedding telefonisch bespreken of kunnen afspreken in een terrasje in de zon.

VEELGESTELDE VRAGEN

V: Kan je een bepaalde datum voor ons vasthouden? A: Jazeker. Zodra jullie accoord geven stuur ik een contract en factuur voor de eerste 30 procent van de kosten. Als ik de betaling ontvangen heb staat de datum voor jullie gereserveerd.

V: Hoe wordt een trouwfilm opgeleverd? A: Ik lever de trouwfilm op via een digitale link die kan worden geopend via de computer en/of een app. Jullie kunnen zo de trouwfilm downloaden of makkelijk ‘casten’ naar een smart TV, Apple TV of Google Chromecast. Als jullie ervoor hebben gekozen een USB bij te bestellen wordt de trouwfilm tevens op USB geleverd.

V: Wat gebeurt er als we onverhoopt niet tevreden zijn over het eindresultaat? A: Dat is inderdaad wel eens voorgekomen. De aangeboden oplossing bestond uit een extra montageronde en aanpassing in het gebruikte kleurenpalet. Uiteraard zijn hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

V: Hoe verloopt de betaling? A: Ik stuur een factuur voor de eerste 30 procent wanneer jullie voor mij kiezen. De tweede factuur met 40 procent stuur ik 4 weken voor de bruiloft en de laatste factuur van 30 procent verstuur ik voor de oplevering. Bij ontvangst van het totale bedrag wordt de trouwfilm opgeleverd.

V: Hoe lang wordt onze trouwfilm bewaard? A: Jullie trouwfilm wordt minimaal 6 maanden bewaard. Binnen deze 6 maanden kun je de film altijd downloaden, met een eigen account uploaden en/of opslaan op de eigen computer en/of in de cloud (zoals dropbox).

Contact opnemen

Voor je beslist wil je natuurlijk meer weten over de prijzen en mijn beschikbaarheid op een bepaalde datum. Dat kan telefonisch of via een conference call, maar het is mijn ervaring dat dergelijke zaken veel beter zijn te overleggen in een persoonlijk gesprek. Dat kan op kantoor, bij jullie thuis maar ook informeel op een terrasje in de zon. Contact opnemen kan via telefoon, mail of WhatsApp. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

Handtekening Dominick Verstoep

Dominick Verstoep, videograaf
Prins Hendrikstraat 2
7642 BT Wierden
Nederland

Mobiel: 06-22654478
email: dominickdomminickverstoep.nl