Trouwfilm laten maken
door Dominick Verstoep Filmmaker!

Uw bruiloft is úw moment, een moment waar u met veel plezier aan denkt en wat u graag wilt delen. Een trouwvideo is een uitstekende keuze om de mooiste dag van uw leven voor altijd vast te leggen. Als filmmaker is het mijn passie om (figuurlijk) in te zoomen op het pure en persoonlijke verhaal van uw bruiloft. In elke trouwfilm ga ik voor een lach, een traan en een aah moment van de kijker. Dat is mijn doel.

Ik wil u graag meer vertellen over wie ik ben; mijn naam is Dominick Verstoep. Newborn fotografie door Dominick Verstoep uit Wierden/Vriezenveen Ik ben een 25 jarige filmmaker en fotograaf geboren in Leiderdorp maar al vanaf jonge leeftijd woonachtig in Twente. Met een tussenpoos in Den Haag en Hollywood voor mijn opleiding. In het vastleggen van persoonlijke momenten ligt mijn passie.

Het vastleggen van persoonlijke 'aaah-momenten' zit mij in het bloed en kwam voor het eerst te voorschijn toen ik op 7 jarige leeftijd een camera vast had. Dit gevoel heeft mij altijd in een greep gehad en sinds dat moment, nu zo'n 18 jaar geleden, heb ik dit gevoel ontwikkeld en mijn talent en oog verbeterd. Mijn ervaring en kennis heb ik door middel van een HBO opleiding verbeterd en uitgebreid. Daarnaast hebben mijn werkervaringen bij Eyeworks Film & TV drama, projecten met Rutger Hauer (o.a. Soldaat van Oranje, Blade Runner en de Heineken Ontvoering en meer) en Tim Oliehoek (Maker van o.a. Moordvrouw, Vet hard en meer) en in Hollywood bij Jerry Bruckheimer Films (CSI, Pirated of the Caribbean, Cold Case, Top Gun etc etc) mij veel inzicht gegeven en mij de kans gegeven mijn persoonlijke smaak, aanpak en gevoel te ontwikkelen.De mooiste dag van jullie leven vastleggen met een trouwfilm

De locatie, de bloemen, het tafel linnen, de voorbereidingen, de binnenkomst van gasten, de ceremonie, het JA-woord, de toespraken en het feest. Dit samen zorgt voor een onvergetelijke dag en maakt de dag zo bewonderingswaardig. Uw bruiloft is uw dag en mijn doel als ik een trouwfilm maak is om de puurheid, tederheid, het gevoel en de momenten vast te leggen. Als u na een paar jaar de trouwfilm terugkijkt voelt u zich weer net zoals op de dag van de trouwerij zelf.

Trouwfilm door Dominick VerstoepEen lach en een traan in uw trouwfilm


Een neefje, nichtje of (die normaal zo houtige) oom die helemaal los gaat op de dansvloer brengt een glimlach op uw gezicht. Vader dochter dans als onderdeel van uw trouwfilmHet moment waarop u en uw partner het ja-woord zeggen een traan en het moment waarbij iemand een lief gebaar doet, zonder dat die weet dat hij of zij gefilmd wordt, zorgt ervoor dat u 'aaaah' zegt. Dat is wat ik probeer te bereiken.Een trouwfilm is puur en persoonlijk


Ruim voor de bruiloft leer ik altijd de koppels goed kennen door een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kom ik erachter wat voor het koppel de momenten persoonlijk maakt. Elk koppel heeft andere ervaringen en belevingen waardoor de belangrijke persoonlijke momenten op de bruiloft kunnen verschillen. Uw trouwfilm - puur en persoonlijk Vandaar het persoonlijke gesprek waarin u een goed beeld krijgt van mij als filmmaker, wat u van mij kunt verwachten op uw trouwdag en krijg ik een goed beeld van jullie als koppel om de trouwfilm, net zoals jullie trouwdag, onvergetelijk te maken.


Wat zijn de kosten van een trouwfilm?

Elke bruiloft is uniek en elke dagindeling is anders, daarom is de prijs van een trouwfilm altijd heel persoonlijk. Klik op de knop hieronder om vrijblijvend een prijs aan te vragen.

Stappenplan voor een trouwfilm

Hieronder vinden jullie de stappen voor een trouwfilm

 • Begin

  Interesse

  Bij interesse in een trouwfilm van mij kunt u een Ik neem telefonisch contact op om jullie trouwdag te bespreken. Via de email stuur ik jullie een vrijblijvende offerte.
 • Stap 1

  Kennismaking

  Ik geloof in persoonlijke en unieke trouwfilms. Als mijn prijsopgave overeenkomt met jullie visie en budget neem ik contact op zodat ik vrijblijvend een kop koffie (of thee) kom drinken bij jullie waarbij we gelijk de mogelijkheid hebben elkaar te ontmoeten en de prijsopgave te bespreken.
 • Stap 2

  Datum vastleggen

  Bij akkoord vraag ik een 30% aanbetaling om de datum vast te leggen. Bij ontvangst van de betaling staat de datum vast.
 • Stap 3

  Dag van

  Op de dag van jullie bruiloft ben ik aanwezig met mijn apparatuur en leg ik jullie speciale dag vast. Door 'onzichtbaar' te werken leg ik zelfs de meest tedere momenten vast.
 • Stap 4

  Oplevering

  Na jullie bruiloft maak ik de montage, combineer de mooiste beelden met muziek en monteer het tot een mooie trouwfilm. Ik lever de trouwfilm digitaal aan.
 • Stap 5

  Sociale media

  Indien u wilt kan ik de complete trouwfilm of een korte montage hiervan klaarmaken en op uw facebook pagina plaatsen.Een trouwfilm laten maken?Klik op de knop hieronder, begin een chat gesprek of neem via 06-22654478 contact met mij op om onder het genot van een kop thee elkaar te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken voor uw trouwfilm.

Trouwfilm alleen in Almelo, Vriezenveen en Wierden?

Natuurlijk niet, ik film niet alleen trouwfilms in Almelo, Vriezenveen en Wierden. Met mijn Citroen 2cv (Eendje) ga ik het hele land door. En op locaties waar mijn eend niet kan komen pak ik het vliegtuig. Dus ook voor trouwfilm op een internationale bruiloft locatie kunt u bij Dominick Verstoep filmmaker terecht!