Trouwfilm laten maken door Dominick Verstoep

Uw bruiloft is úw moment, een moment waar u met veel plezier aan denkt en wat u graag wilt delen. Een trouwvideo is een uitstekende keuze om de mooiste dag van uw leven voor altijd vast te leggen. Als filmmaker is het mijn passie om (figuurlijk) in te zoomen op het pure en persoonlijke verhaal van uw bruiloft. In elke trouwfilm ga ik voor een lach, een traan en een aah moment van de kijker. Dat is mijn doel.

Trouwfilm Joyce & Dinant

Bekijk hieronder de trouwfilm van Joyce & Dinant. Met hardlopen schoenen aan op de trouwfoto’s totaan een mooie ceremonie boven op de Hellendoornseberg

Hi! Mijn naam is Dominick Verstoep. Trouwfilm-maker.

Ik ben een 26 jarige filmmaker geboren in Leiderdorp maar al vanaf jonge leeftijd woonachtig in Twente. Met een tussenpoos in Den Haag en Hollywood voor mijn opleiding. In het vastleggen van persoonlijke momenten ligt mijn passie.

Het vastleggen van persoonlijke ‘aaah-momenten’ zit mij in het bloed en kwam voor het eerst te voorschijn toen ik op 7 jarige leeftijd een camera vast had. Dit gevoel heeft mij altijd in een greep gehad en sinds dat moment, nu zo’n 18 jaar geleden, heb ik dit gevoel ontwikkeld en mijn talent en oog verbeterd. 

Mijn ervaring en kennis heb ik door middel van een HBO opleiding verbeterd en uitgebreid. Daarnaast hebben mijn werkervaringen bij Eyeworks Film & TV drama, projecten met Rutger Hauer (o.a. Soldaat van Oranje, Blade Runner en de Heineken Ontvoering en meer) en Tim Oliehoek (Maker van o.a. Moordvrouw, Vet hard en meer) mijn kennis en visie verder verbreed.

Op internationaal gebied heeft mijn tijd in Hollywood bij Jerry Bruckheimer Films (CSI, Pirated of the Caribbean, Cold Case, Top Gun etc etc) mij veel inzicht gegeven en mij de kans gegeven mijn persoonlijke smaak, aanpak en gevoel te ontwikkelen.

Wat koppels zeggen

``Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!`` - Hannie & Rik

De mooiste dag van jullie leven vastleggen met een trouwfilm

De locatie, de bloemen, het tafel linnen, de voorbereidingen, de binnenkomst van gasten, de ceremonie, het JA-woord, de toespraken en het feest. Dit samen zorgt voor een onvergetelijke dag en maakt de dag zo bewonderingswaardig. Uw bruiloft is uw dag en mijn doel als ik een trouwfilm maak is om de puurheid, tederheid, het gevoel en de momenten vast te leggen. Als u na een paar jaar de trouwfilm terugkijkt voelt u zich weer net zoals op de dag van de trouwerij zelf.

Een trouwfilm is puur en persoonlijk

Ruim voor de bruiloft leer ik altijd de koppels goed kennen door een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kom ik erachter wat voor het koppel de momenten persoonlijk maakt. Elk koppel heeft andere ervaringen en belevingen waardoor de belangrijke persoonlijke momenten op de bruiloft kunnen verschillen. Vandaar het persoonlijke gesprek waarin u een goed beeld krijgt van mij als filmmaker, wat u van mij kunt verwachten op uw trouwdag en krijg ik een goed beeld van jullie als koppel om de trouwfilm, net zoals jullie trouwdag, onvergetelijk te maken.

Een lach en een traan in uw trouwfilm

Een neefje, nichtje of (die normaal zo houtige) oom die helemaal los gaat op de dansvloer brengt een glimlach op uw gezicht. Het moment waarop u en uw partner het ja-woord zeggen een traan en het moment waarbij iemand een lief gebaar doet, zonder dat die weet dat hij of zij gefilmd wordt, zorgt ervoor dat u ‘aaaah’ zegt. Dat is wat ik probeer te bereiken.

6 stappen om een trouwfilm te bespreken

Ik kan mij voorstellen dat alle informatie overweldigend kan zijn, daarom heb ik het process van een trouwfilm bespreken terug gebracht naar 6 gemakkelijke stappen.

1. Gezien dat jullie op mijn website zijn geeft aan dat jullie interesse hebben in een trouwfilm. Top!


2.


3. Ik neem telefonisch contact op om jullie grote dag verder te bespreken en stuur jullie via email daarna een prijsopgave toe.


4. Indien de prijsopgave binnen jullie budget valt spreken we een dag en tijd af dat ik bij jullie langskom.


5. Ik ontmoet jullie en bespreek onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden. En bespreken de financiele afhandeling.


6. Dat was alles, ik zorg dat alles in orde komt en zie jullie op op de ochtend van jullie bruiloft 🙂

Ook interesse in een persoonlijke trouwfilm?

Ik geef u graag een prijsindicatie en wanneer de prijsindicatie binnen jullie budget valt kom ik graag een keer bij jullie langs om (onder het genot van een kop koffie) elkaar te leren kennen en jullie bruiloft te bespreken.