<
Trouwfilm laten maken

Professionele trouwfilm laten maken?

Trouwfilms waardoor u uw bruiloft echt opnieuw kan beleven! Vanaf €995,-


Lijkt dit jullie wat?
Ga snel verder naar:

Internationaal Voorbeelden

Trouwt u in het buitenland?Ik film bruiloften over de hele wereld, neem hiervoor zsm contact op

Mijn naam is Dominick. Ik ben een maker van trouwfilms met een passie voor emotie.

Uw bruiloft is úw moment, een moment waar u met veel plezier aan denkt en wat u graag wilt delen. Een trouwvideo is een uitstekende keuze om de mooiste dag van uw leven voor altijd vast te leggen. Als filmmaker is het mijn passie om (figuurlijk) in te zoomen op het pure en persoonlijke verhaal van uw bruiloft. In elke trouwvideo ga ik voor een lach, een traan en een aah moment. Dat is mijn doel.

Een korte introductie over mij
Ik ben een 26 jarige filmmaker geboren in Leiderdorp maar al vanaf jonge leeftijd woonachtig in Twente. Met een tussenpoos in Den Haag en Hollywood voor mijn opleiding.


Het vastleggen van persoonlijke ‘aaah-momenten’ zit mij in het bloed en kwam voor het eerst te voorschijn toen ik op 7 jarige leeftijd een camera vast had. Mijn studie en ervaring in Amsterdam (bij Eyeworks Film & TV Drama), met Tim Oliehoek en Rutger Hauer heeft me de 'tools' gegeven om gave, emotionele en persoonlijke trouwfilms te maken.


Op internationaal gebied heeft mijn tijd in Hollywood bij Jerry Bruckheimer Films (CSI, Pirates of the Caribbean, Cold Case, Top Gun etc etc) mij veel inzicht gegeven en mij de kans gegeven mijn persoonlijke smaak, aanpak en gevoel te ontwikkelen.

Interesse in een
emotionele & persoonlijke trouwfilm?
Vraag een prijsopgave aan.

Mijn visie
Wat ik belangrijk vind in een goede trouwfilm.

De mooiste dag van jullie leven vastleggen met een trouwfilm
De locatie, de bloemen, het tafel linnen, de voorbereidingen, de binnenkomst van gasten, de ceremonie, het JA-woord, de toespraken en het feest. Dit samen zorgt voor een onvergetelijke dag en maakt de dag zo bewonderingswaardig. Uw bruiloft is uw dag en mijn doel als ik een trouwfilm maak is om de puurheid, tederheid, het gevoel en de momenten vast te leggen. Als u na een paar jaar de trouwfilm terugkijkt voelt u zich weer net zoals op de dag van de trouwerij zelf.

Een trouwfilm is puur en persoonlijk
Ruim voor de bruiloft leer ik altijd de koppels goed kennen door een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kom ik erachter wat voor het koppel de momenten persoonlijk maakt. Elk koppel heeft andere ervaringen en belevingen waardoor de belangrijke persoonlijke momenten op de bruiloft kunnen verschillen. Vandaar het persoonlijke gesprek waarin u een goed beeld krijgt van mij als filmmaker, wat u van mij kunt verwachten op uw trouwdag en krijg ik een goed beeld van jullie als koppel om de trouwfilm, net zoals jullie trouwdag, onvergetelijk te maken.

Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!`

Hannie & Rik

Voorbeelden
Bekijk hier een paar mooie voorbeelden.

Omdat een trouwfilm zo persoonlijk is deel ik nooit de hele trouwfilm, ik maak wel voor elk koppel een gratis trouwfilm trailer die je gemakkelijk rond kunt sturen via whatsapp of Facebook. Zie hieronder enkele trailers van trouwfilms die ik gemaakt heb.

Roselien & Henk

Manon & Ramon

Amber & Remon

Anne-Diet & Frank

Kelly & Frits

Nathalie & Mike

Diana & Gerwin

Miranda & Lars

Vanessa & Michel

Marlies & Wilco

Saskia & Rene

Johan & Jose

Miranda & William

Joyce & Dinant

HeyHey 👋, Als iullie een vraag hebben stel deze dan gerust. Klik hier om een gesprek met mij te beginnen op Facebook Messenger.

Wauw, wauw, wauw, WAUW!! Kippenvel, huilend en lachend bekijken we net de video. Echt zo dankbaar, wat een prachtige mooie video. Alles is perfect. Henk en ik zijn jou zeer dankbaar. Het is echt gewoon zo als wij het in ons hoofd hadden, en jij krijgt dat gewoon excact zo op film. Nogmaals: Wauw!!!

Roselien & Henk

Trouwen in het buitenland?
trouwfilm laten maken in Alicante Spanje

Oud Altea, Costa Blanca, Spanje. Nauwe straatjes, pittoreske winkeltjes, modezaakjes en leuke restaurantjes en een adembenemend uitzicht op de Middellandse zee.
Of kies je liever voor een bruiloft in de modernere setting van Nieuw Altea met de bruisende boulevard, het adembenemende uitzicht op de bergen. Alles kan in Altea in de Costa Blanca. Ik kom regelmatig in Altea, heb familie die daar woont, en heb ervaring in de regio en ben daarom een uitstekende trouwfilm videograaf om jullie bruiloft daar te filmen.


Buiten Altea film ik ook bruiloften in Italie, Frankrijk en de Verenigde staten. Neem contact met mij op voor meer informatie over een internationale trouwfilm!

Wat een prachtige film van onze prachtige dag. Het is boven verwachting en zijn er echt heel blij mee.

Frits & Kelly
Dominick Verstoep Filmmaker
Contact met mij opnemen?
Hoe kan ik contact opnemen?
Ik wil alleen een email sturen Stuur een mailtje!
Adres:
Dominick Verstoep Filmmaker
Molenstraat 34,
7671 KC Vriezenveen,
Nederland.

Helaas is dit geen bezoekadres, ik kom namelijk bij u.

Natuurlijk ben ik ook op:


Gegevens:
KVK: 65237927
BTW NL211036742B03