Een trouwfilm van jullie bruiloft in het buitenland.Wat leuk dat jullie gaan trouwen in het buitenland en leuk dat jullie interesse hebben in een trouwfilm!

De trotse blik van vader, de o zo mooie zonsondergang, de traan die je toch niet meer kon onderdrukken, de prachtige bloemen en die oh zo knappe verloofde van je. Elk detail van jullie dag is zo belangrijk. Deze details vastleggen op een prachtige manier; dat is mijn doel! Elke bruiloft is anders en trouwen in het buitenland is geen uitzondering en daarom werk ik voor internationale bruiloften niet met pakketten maar maak ik maatwerk prijzen. Vertel meer over jullie bruiloft en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Of lees meer
 • Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!`

  Hannie & Rik Almelo

 • Hoi Dominick. Super mooi geworden! We vinden de film erg mooi geworden. Dankjewel

  Karin & Sander Hoogeveen

 • Bedankt dat je bij onze bruiloft was. We zijn zo blij dat we voor jou gekozen hebben, de trouwfilm is onwijs mooi geworden, dankjewel!

  Marlies & Wilco Rijssen

 • Kan er nog steeds elke dag naar kijken. Als er iemand een videograaf nodig heeft,zal ik je zeker aanraden!!

  Manon & Ramon Nijverdal

 • Wat een prachtige film van onze prachtige dag. Het is boven verwachting en zijn er echt heel blij mee.

  Kelly & Frits Deventer

 • hoi hoi, ja we vonden hem super! echt heel mooi.

  Mariska & Gert Nijverdal


Een écht goede trouwfilm
en waan je weer onder de Spaanse zon!

Trouwen onder de Spaanse zon, tussen de Franse druiven of op het mooie Italiaanse landschap; een dag om nooit te vergeten en door middel van een professionele trouwfilm goed opnieuw te beleven. Door gebruik te maken van professionele video en audioapparatuur en doordat ik gecertificeerd ben om internationaal met mijn drone te vliegen film ik ook internationale bruiloften. Van de helblauwe zee tot omringd te zijn door palmbomen.

Ik heb al meerdere jaren ervaring met het filmen van bruiloften en videoprojecten in de EU en in Amerika. Het filmen van internationale bruiloften is daarom voor mij een logische stap.

Bekijk hieronder mijn portfolio voor wat voorbeelden van bruiloften die ik gefilmd hem.


Bekijk mijn trouwfilm portfolio.

Bekijk hier trailers van trouwfilms die ik in de afgelopen tijd heb mogen maken. Omdat een trouwfilm zelf zo persoonlijk is deel ik nooit persoonlijke trouwfilms. Een trouwfilm trailer zit ingegrepen bij elk pakket.

Hoe nu verder?

Hieronder heb ik in 3 overzichtelijke stappen uitgelegd wat mijn werkwijze is.


1

Jullie bruiloft

Maak gebruik van mijn om meer te vertellen over jullie bruiloft.

2

Kennismaking

Ik neem binnen 24 uur contact met jullie op om kennis te maken, dit kan persoonlijk, via facetime of de telefoon.

3

The 'Yes'

Als het wederzijdse gevoel goed is zal ik jullie datum inplannen en kunnen jullie rustig adem halen.. Alles komt goed.