Elburg

Trouwfilm van Saskia & Thijs uit Elburg.

De dag begon voor voor Saskia & Thijs. Een tijdje geleden heb ik al kennis gemaakt in Elburg met Saskia en Thijs en hebben we dag goed doorgenomen en het idee besproken om drone beelden te maken vanaf de geliefde Kotter van Thijs.

De dag begon in het ouderlijk huis van Saskia in Kampen waar ze tot in de puntjes opgemaakt werd en haar haar tot in details verzorgt was. Ik was aanwezig om de trouwfilm te maken en Marco Klompenmaker was aanwezig voor de fotografie. De dag was zeer geslaagd met mooie momenten bij de Kamperbrug, een mooie ceremonie in de kerk in Elburg en het feest bij at sea in Dronten.

Wauw! Echt super gaaf. 😀 Kijken terug naar een zeer geslaagde dag, krijgen gelijk weer de kriebels 😍


Bekijk de trouwfilm trailer

Bekijk hieronder de trouwfilm trailer van Saskia & Thijs uit Elburg.


Ook een trouwfilm in Elburg?

Wonen jullie ook in Elburg en zijn jullie ook op zoek naar een trouwfilm, bekijk snel mijn prijzen en neem contact op. Natuurlijk kan dat ook als jullie niet uit Elburg komen :)

Trouwfilm laten maken door Dominick Verstoep Filmmaker


Met trots: Een korte samenvatting van de trouwfilm van Saskia & Thijs uit Elburg. #introductie Hi! Mijn naam is Dominick Verstoep. Ik ben filmmaker en ik maak trouwfilms in Nederland, Frankrijk, Italie en Spanje. Onlangs mocht ik aanwezig zijn op de bruiloft van Saskia & Thijs in Elburg en hier zie je een korte sfeerimpressie van hun geweldige dag! #Gaan_jullie_ook_trouwen? Gaan jullie ook trouwen en hebben jullie ook interesse in een trouwfilm? Ik maak gebruik van professionele apparatuur, heb jarenlange ervaring en ben gecertificeerd om met mijn drone opnames te maken vanuit de lucht. Op deze manier kan ik jullie dag op een persoonlijke, unieke en professionele manier vastleggen. Lees meer over mij, de mogelijkheden en mijn prijzen op https://www.dominickverstoep.nl/trouwfilm. #Social Volg me ook op: Instagram: https://www.instagram.com/dominickverstoepfilmmaker Facebook: https://www.facebook.com/dominickverstoepfilmmaker. Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCybWWhzbWcLvYOuV1-Pyd9g Met creatieve groet, Dominick Verstoep