Deventer

Trouwfilm van Frits en Kelly uit Deventer.

Onlangs mocht ik aanwezig zijn op de bruiloft van Frits & Kelly uit Deventer. Zij gaan trouwen bij Huis de Voorst in Eefde. Deze prachtige locatie gaf de luxe en magische achtergrond voor de trouwfilm.

Op deze indrukwekkende locatie kon ik opnames maken vanuit de lucht om zo een extra dimensie toe te voegen aan de trouwfilm van Kelly & Frits.

Wat een prachtige film van onze prachtige dag. Het is boven verwachting en zijn er echt heel blij mee.


Bekijk de trouwfilm trailer

Bekijk hieronder de trouwfilm trailer van Frits & Kelly uit Deventer.


Ook een trouwfilm in Deventer?

Wonen jullie ook in Deventer en zijn jullie ook op zoek naar een trouwfilm, bekijk snel mijn prijzen en neem contact op. Natuurlijk kan dat ook als jullie niet uit Deventer komen :)

Trouwfilm laten maken door Dominick Verstoep Filmmaker


Met trots: Een korte samenvatting van de trouwfilm van Saskia & Thijs uit Elburg. #introductie Hi! Mijn naam is Dominick Verstoep. Ik ben filmmaker en ik maak trouwfilms in Nederland, Frankrijk, Italie en Spanje. Onlangs mocht ik aanwezig zijn op de bruiloft van Saskia & Thijs in Elburg en hier zie je een korte sfeerimpressie van hun geweldige dag! #Gaan_jullie_ook_trouwen? Gaan jullie ook trouwen en hebben jullie ook interesse in een trouwfilm? Ik maak gebruik van professionele apparatuur, heb jarenlange ervaring en ben gecertificeerd om met mijn drone opnames te maken vanuit de lucht. Op deze manier kan ik jullie dag op een persoonlijke, unieke en professionele manier vastleggen. Lees meer over mij, de mogelijkheden en mijn prijzen op https://www.dominickverstoep.nl/trouwfilm. #Social Volg me ook op: Instagram: https://www.instagram.com/dominickverstoepfilmmaker Facebook: https://www.facebook.com/dominickverstoepfilmmaker. Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCybWWhzbWcLvYOuV1-Pyd9g Met creatieve groet, Dominick Verstoep