De trotse blik van vader, de o zo mooie zonsondergang, de traan die je toch niet meer kon onderdrukken, de prachtige bloemen en die oh zo knappe verloofde van je. Elk detail van jullie dag is zo belangrijk. Deze details vastleggen op een prachtige manier; dat is mijn doel! Elke bruiloft is anders en trouwen in het buitenland is geen uitzondering en daarom werk ik voor internationale bruiloften niet met pakketten maar maak ik maatwerk prijzen. Vertel meer over jullie wensen voor een trouwfilm in het buitenland en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Een écht goede trouwfilm
en waan je weer onder de Spaanse zon!

Trouwen onder de Spaanse zon, tussen de Franse druiven of op het mooie Italiaanse landschap; een dag om nooit te vergeten en door middel van een professionele trouwfilm goed opnieuw te beleven. Door gebruik te maken van professionele video en audioapparatuur en doordat ik gecertificeerd ben om internationaal met mijn drone te vliegen film ik ook internationale bruiloften. Van de helblauwe zee tot omringd te zijn door palmbomen.

Ik heb al meerdere jaren ervaring met het filmen van bruiloften en videoprojecten in de EU en in Amerika. Het filmen van bruiloften in het buitenland is daarom voor mij een logische stap.

❤️ Hebben jullie interesse in een trouwfilm? Klik hier om contact op te nemen.