Trouwfilm laten maken in Altea


Voordat mensen met elkaar in een huwelijk stappen gaat er een heel verhaal aan vooraf, met veel leuke en bijzondere momenten. De perfecte bruiloft combineer je dan ook met een trouwfilm, waar ik uitstekend mee van dienst kan zijn. Ik maak trouwfilms en reportages in Altea en doe er alles aan om jullie huwelijksdag perfect in beeld te brengen zodat jullie er ook later nog op terug kunnen blijven kijken.

Trouwvideograaf Dominick filmt bruiloften in Altea

Wie is Dominick Verstoep


Een huwelijk is een perfect verhaal om te verwerken in een film en waar kan het mooier dan in Altea in Alicante. Dat voor een trouwfilm Altea de perfecte locatie is kan ik uit ervaring onderstrepen. In de video die ik voor jullie maak kan ik zowel passie als emotie verwerken. Mensen kiezen vooral voor mij, omdat ik persoonlijk, creatief en zeer professioneel te werk ga. Ik wil niet voor niets dat alles tot in de puntjes klopt en een trouwfilm in Alicante opnemen is meer dan perfect mogelijk.

De trouwfilm in Altea op laten nemen kent veel voordelen. Buitenom de foto’s die je van een huwelijk normaal gesproken terug kunt kijken kent een video namelijk geen tijd. Zowel een jaar na jullie huwelijk als 10 jaar kun je de dag geheel herbeleven en er opnieuw van genieten. Ik werk hiervoor uitsluitend met professionele apparatuur afgestemd op bruiloften. Op deze manier kan ik de perfecte montage en opname garanderen. Uiteraard ga ik daarbij zo onzichtbaar mogelijk te werk zodat jullie momenten vast worden gelegd zonder dat dit overlast veroorzaakt.


Trouwfilm ervaring van Yo & Maurice
Yo & Maurice
Wateringen 2021

In onze voorbereiding wilden wij zeker een videograaf, afgewisseld met video en drone footage, dus googelen. Al snel kwamen wij bij Dominick terecht. Het voelde direct okay, dus hebben wij een teamscall opgezet. Ondanks dat wij onze eigen ideeën hadden, had Dominick direct hele goede pointers over zaken waarover wij eigenlijk helemaal niet over nagedacht hadden. Op de dag zelf, was Dominick strict op tijd en qua interactie voelde het meteen als een vriend in plaats van 'iemand die je inhuurt'. Sterker nog, op die dag denk je niet helemaal helder, maar Dominick nam ons helemaal mee in scenario's, belichting en momenten van interacties. Dominick is de hele dag bij ons geweest en heeft echt de mooiste momenten vastgelegd waarvan wij nog steeds een wow-factor van hebben. De combinatie van drone footage en mooie b-rolls hebben uiteindelijk gezorgd voor een onvergetelijk resultaat, wat voor ons lifetime is.

Wij hebben dit natuurlijk met veel mensen gedeeld en wij krijgen het hetzelfde antwoord iedere keer. Zo'n trouwrapportage hebben wij nog nooit gezien.

Dominick, super bedankt, you rock!

Trouwfilm ervaring van Amber & Remon
Amber & Remon
Hollandscheveld / Nieuwelande, 2019

We twijfelde in het begin of een trouwfilm wel wat was voor ons maar toen we jou bezig zagen op onze trouwdag wisten we eigenlijk al dat we een goede keuze hadden gemaakt. Je pakte alle momenten en dacht heel flexibel mee. En de trouwfilm zelf: Waawh! wat mooi geworden!.

Trouwfilm ervaring van Roselien & Henk
Roselien & Henk
Rottevalle, 2018

Zo mooi! We wilde allebei heel graag een trouwfilm en hebben heel erg rond gekeken en jou portfolio sprak ons het meeste aan en we zijn enorm blij dat we voor jou hebben gekozen! De trouwfilm is ook extra mooi door de drone beelden!

Trouwfilm ervaring van Celista & Joran
Celista & Joran
Geldermalsen, 2018

Bedankt voor de super mooie trouwfilm Dominick!😍 We hebben met de hele familie gekeken en zullen m nog veel vaker kijken!

Trouwfilm ervaring van Hannie & Rik uit Almelo
Hannie & Rik
Almelo, 2018

Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!`

Trouwfilm ervaring van Saskia & Thijs uit Elburg
Saskia & Thijs
Nijkerk, 2020

Wauw! Echt super gaaf. 😀 Kijken terug naar een zeer geslaagde dag, krijgen gelijk weer de kriebels 😍

Trouwfilm ervaring van Jacquelien & Niek uit Rijssen
Jacquelien & Niek
Rijssen, 2019

Tranen in onze ogen.. Dat is wat er gebeurde toen we de trouwvideo keken. De drone opnames maken het echt helemaal af. We raden jou zeker aan!

Trouwfilm ervaring van Nadine & Anton uit Rhoon
Nadine & Anton
Rhoon, 2019

"Dominick wat heb je een prachtige film voor ons gemaakt, de dag was zonder jou niet hetzelfde geweest... We hebben er echt naar uit gekeken om de beelden te zien, om de dag opnieuw te beleven, het raakte mij diep zoals de dag mijzelf ontroerde..."

Trouwfilm ervaring van Lisette & Richard
Lisette & Richard
Nijkerk, 2020

Super Gaaf! 😍 De trouwfilm is heel mooi geworden en we zijn super blij! Wat een mooie drone opnames op het strand!

Trouwfilm ervaring van Manon & Ramon uit Nijverdal
Manon & Ramon
Nijverdal, 2018

Kan er nog steeds elke dag naar kijken. Als er iemand een videograaf nodig heeft,zal ik je zeker aanraden!!

Trouwfilm ervaring van Jose & Johan uit Coevorden
Jose & Johan
Coevorden, 2018

We zijn er superblij mee! De drone opnames van de bus, onze openingsdans en ook de extra opnames die je van ons in het park gemaakt heb. De trouwfilm is alles wat we hoopte dat het was. Dankjewel!

Trouwfilm Altea stad (Alicante)


Een trouwfilm laten maken in Altea (Alicante), op de perfecte locatie, is het middel om een visuele herinnering aan jullie huwelijksdag te creëren. Altea staat vooral bekend als één van de juwelen in de Costa Blanca. De oude straten met smetteloze witte huizen, vele beplantingen en kleurrijke bloemen geven de flair die perfect past in de trouwfilm die jullie laten opnemen.

De oude binnenstad van Altea is voornamelijk een plek met prachtige historische gebouwen, kerken, musea en andere monumenten. Verder kan de stad bovendien beklommen worden vanaf de Costera del Meste de la Música. Een prachtige trap die tussen de witgekalkte huizen doorgaat. Anderzijds kun je ook de Calle Mayor op. Een plein vol van restaurants, van waaruit Plaza de la Iglesia kan worden bereikt met een prachtig uitkijkpunt. Mocht je bovendien niet bekend zijn met de ligplaats van Altea voor jullie trouwfilm? Weet dan dat de plaatsen Benidorm en L’Albir dichtbij liggen.

Trouwfilm in oud Altea

Een greep uit mijn trouwfilm portfolio


Een trailer is een korte samenvatting van een trouwfilm die jullie 1-2 weken na de bruiloft van mij ontvangen. Een trouwfilm trailer zit altijd inbegrepen en kan eenvoudig worden gedeeld met familie, vrienden en bekenden. Voor de goede orde: een trouwfilm is dermate persoonlijk dat ik deze nooit deel met anderen dan het betrokken stel. Voor alle trailers op deze website is toestemming verleend

Kosten trouwfilm highlight pakket.

KEUZEMOGELIJKHEDEN TROUWFILM ALTEA


Kies je voor een trouwfilm Altea als de perfecte locatie, dan wil je natuurlijk ook weten wat de kosten zijn en wat je kunt verwachten. Voor het maken van een trouwfilm in Altea werk ik het liefst met maatwerk paketten omdat de prijzen wisselen met de seizoenen en de uitloop op de bruiloft in het algemeen langer is dan in Nederland :)


Contact opnemen

Extra optie: Lovestory

De Lovestory optie is bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld een verlovingsvideo op te nemen. Jullie bepalen de locatie en de onderwerpen en ik leg jullie verhaal vast. Zo ontstaat een uniek tijdsdocument van jullie relatie op dat moment, wat een prachtige intro van 3 à 4 minuten kan vormen voor een latere trouwfilm.

Extra optie: Same Day Edit

De Same Day Edit is een korte filmische samenvatting van 2 à 3 minuten die het mogelijk maakt om nog tijdens de trouwdag een preview te kunnen bekijken van de gemaakte beelden.

Extra optie: Ceremonie

Bij Ceremonie gaat het om montage van de trouwceremonie. De ceremonie wordt een opzichzelf staande video die als toevoeging bij de trouwfilm wordt meegeleverd.

VEELGESTELDE VRAGEN


Kan je een bepaalde datum voor ons vasthouden?
Hoe wordt een trouwfilm opgeleverd?
Wat gebeurt er als we onverhoopt niet tevreden zijn over het eindresultaat?
Hoe wordt de trouwfilm betaald?
Hoe lang wordt onze trouwfilm bewaard?
Neem contact op met Dominick

Als jullie vragen hebben of willen weten of ik nog beschikbaar ben op een bepaalde datum kunnen jullie altijd contact met mij opnemen.

Dat kan op kantoor, bij jullie thuis maar ook informeel op een terrasje in de zon. Contact opnemen kan via telefoon, mail of WhatsApp. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

Handtekening Dominick

Dominick Verstoep, videograaf

Mobiel: 06-22654478

Kom in contact met mij!
❤️ Interesse in een trouwfilm? Neem contact op