Logo van Dominick Verstoep Filmmaker
Telefoon +31 (0) 6 2265 4478
  • Telefoon: +31 (0) 6 2265 4478 :

    U kunt mij telefonisch bereiken op bovenstaand nummer.

    Bel Dominick Stuur een SMS
  • Whatsapp :

    Scan de QR code met uw telefoon om een whatsapp gesprek te beginnen.

Klik hier om een email te sturen.

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland geeft vaak net dat extra stukje flair aan een bruiloft. Het is spannend, exotisch en zorgt altijd voor spectaculaire verhalen die nog jaren rondgaan bij familie en vrienden.

Voor internationale bruiloften werk ik niet met pakketten maar met prijzen op maat, die zijn aangepast aan de bruiloft en locatie die jullie in gedachten hebben. Mijn ervaringen door de jaren heen tonen aan dat er weliswaar veel mogelijk is, maar dat goed overleg vooraf absoluut essentieel is. Ook als het gaat om meedenken èn vooruit denken help ik jullie graag verder.

Trouwen in het buitenland is spannend, exotisch en zorgt altijd voor spectaculaire verhalen die nog jaren rondgaan bij familie en vrienden.

Trouwen in het buitenland geeft vaak net dat extra stukje flair aan een bruiloft. Het is spannend, exotisch en zorgt altijd voor spectaculaire verhalen die nog jaren rondgaan bij familie en vrienden. Voor internationale bruiloften werk ik niet met pakketten maar met prijzen op maat, die zijn aangepast aan de bruiloft en locatie die jullie in gedachten hebben. Mijn ervaringen door de jaren heen tonen aan dat er weliswaar veel mogelijk is, maar dat goed overleg vooraf absoluut essentieel is. Ook als het gaat om meedenken èn vooruit denken help ik jullie graag verder.

We kunnen jullie destination wedding telefonisch bespreken of kunnen afspreken in een terrasje in de zon.