Producent

Als freelance producent breng ik mijn kennis, ervaring en netwerk mee naar uw bedrijf. Onder de noemer van uw bedrijf zal ik de video producties leiden en krijgt u korte lijnen en één aanspreekpunt.

Het kan zijn dat u als onderneming al een eigen video productie team heeft  die de dagelijke video's naar volle tevredenheid produceren maar dat u een groot evenement, zoals bijvoorbeeld een jubileum of een overname, in het verschiet heeft. In dat geval wilt u naast de gebruikelijke video's ook een losse campagne. Hiervoor kunt u mij als freelance producent inhuren.

Door mij als producent in te huren neem ik mijn ervaring, kennis en contacten mee naar uw bedrijf om zelfstandig, of wellicht in samenwerking met uw team, de campagne op te zetten en uit te voeren.

Enkele voorbeeld scenario's zijn:

Jubileum video campagne

Wanneer u een groot jubileum in het verschiet heeft wilt u ruim van te voren al beginnen met de productie van de videos. U wilt eventueel oud medewerkers, lange termijn klanten of belangrijke personen interviewen. Als producent regel ik de contacten, afspraken, scripts, opnames, montage en zorg ik dat de campagne kant en klaar is. Door een aanspreek punt te hebben kunt u snel snel schakelen, goed brainstormen en (wanneer u wilt dat ik fysiek aanwezig bent) ook gewoon makkelijk naar binnen lopen.

Visie video campagnes

Vandaag de dag is het nog nooit zo belangrijk geweest dat een bedrijf duidelijk haar visie naar buiten brengt. De consument koopt meer dan ooit producten van bedrijven waar ze kwa visie zich in kunnen vinden. Hierbij kunt u denken aan de persoonlijke factor als familie bedrijf boven een naamloze multinational, de duurzame productiewijze ten opzichten van de verouderde technieken tot het persoonlijk verhaal waardoor het product is ontstaan.  Deze campagnes zijn meer dan een video maar is een uiting van het bedrijf. Door hier een toegewezen producent op te zetten die zich alleen daarmee bezig houdt zal de campagne effectiever zijn.

ℹ️
Door de jaren heen heb ik een eigen dienst ontwikkeld, namelijk het Web Video Series Business. Hierdoor creeert u hogere interactie, verbeterde terugkerendheid en dit is uitzonderlijk goed meetbaar. Neem contact op voor meer informatie

Een freelance producent voor uw bedrijf

U zult vele voordelen krijgen door mij in te huren als freelance producent voor uw bedrijf. Elk bedrijf en elke video strategie is anders en dat begrijp is zeer goed. Daarom biedt ik geen kant en klare pakketten aan maar ga ik natuurlijk wel (volledig kosteloos) een verkenningsgesprek aan met u en uw bedrijf.

In dit verkenningsgesprek bespreken we uw wensen en wat ik voor u kan betekenen. Ook zal ik een plan van aanpak maken zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vaak wordt gedacht dat een freelance producent fulltime ingehuurd moet worden door een bedrijf maar dat is zeker niet het geval, omdat elke strategie en visie anders is werk ik exclusief met maatwerk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een x aantal uur in de week of een x aantal uur per maand. Dat is volledig aan u.

Neem vrijblijvend contact met mij op om uw wensen te bespreken en een verkennignsgesprek aan te vragen.

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.