Bekijk de
Same day edit van
Ellen & Jasper uit Reutem.

In Augustus 2021 zeiden Ellen & Jasper het ja-woord tegen elkaar in het prachtige Singraven in Denekamp. Deze persoonlijke en prachtige bruiloft begon voor mij morgens in hun woonplaats Reutem. Na het aankleden en de first look vertrokken we naar Denekamp waar Ellen, op haar paard Beat-it, en Jasper op zijn fiets aankwamen. Deze prachtige aankomst hebben vastgelegd met mooie drone beelden. Na hun gasten verwelkomt te hebben die op het bordesch van Singraven stonden te wachten zeiden ze ja tegen elkaar na de mooie persoonlijke geloftes.

Na de toast en het taart aansnijden zijn we door gegaan naar het paviljoen in De Lutte waar de avondgasten na de bovenstaande same day edit van de dag stond te wachten.

Bekijk de same day edit van
Ellen & Jasper uit Reutem.

Ook een trouwfilm laten maken in Elburg?

Zijn jullie verloofd en willen jullie ook een trouwfilm laten maken in Reutem, de lutte of Singraven (Denekamp) net als Ellen & Jasper?? Of wonen jullie niet in Reutem maar ergens anders en vonden jullie de trouwfilm van Ellen & Jasper omdat jullie op zoek zijn naar een trouwvideograaf die drone opnames maakt en same day edit aanbied? Dominick Verstoep is een bruiloft videograaf die werkzaam is in heel Nederland, Spanje én Frankrijk.