Hi, ik ben Dominick
Kan ik je ergens mee helpen?


Hi, ik ben Dominick;

Gepassioneerd en gedreven filmmaker

Het vastleggen van momenten op film en foto zit mij in het bloed en kwam voor het eerst te voorschijn toen ik op 7 jarige leeftijd een camera vast had. Op mijn middelbare school was ik daarom natuurlijk ook lid van de filmclub en deed ik mee aan nationale en internationale filmwedstrijden. Mijn kennis heb ik verder ontwikkeld met cursussen en de HBO opleiding Internationale Media and Entertainment Management in Den Haag.


Tijdens mijn studie heb ik naast eigen hobby-matige projecten mijn kennis en ervaring ook verder ontwikkeld door een stage bij Eyeworks Film & TV drama.

Ook op internationaal gebied heeft mijn tijd in Hollywood bij Jerry Bruckheimer Films (CSI, Pirates of the Caribbean, Cold Case, Top Gun etc etc) mij veel inzicht gegeven en mij de kans gegeven mijn persoonlijke smaak, aanpak en gevoel te ontwikkelen.

En mijn project bij de Rutger Hauer Filmfactory heeft me doen helpen mijn productie/management skills te ontwikkelen.

Daarna ben ik altijd bezig geweest met het creëren van video, zowel zelfstandig als maker van trouwfilms en bedrijfsfilms als in dienst voor de Tweede kamer.

Blijf op de hoogte


Inspirerende film projecten, opmerkelijke trouwfilms en meer!Bekijk mijn demoreel

Ik heb door de jaren heen een grote variatie aan projecten en opdrachten mogen uitvoeren, bekijk hiernaast mijn demoreel. Dit is een samenvatting van mijn highlights door de jaren heen.


sign
Dominick Verstoep
Filmmaker

Algemene vragenSamenwerkingenNeem contact op

Als u vragen heeft of wilt u meer info neem dan contact op met Dominick Verstoep.

Stuur Whatsapp bericht
  • Locatie

    Utrechtse Heuvelrug

  • Telefoon

    +31 6 2265 4467

  • Email

    dominick@dominickverstoep.me