Lijkt het je altijd al leuk om te acteren in een film, korte film of in een serie? Dat zou zo maar eens kunnen. Als onafhankelijk producent met altijd meerdere actieve projecten ben ik, samen met co-producenten en regie, altijd op zoek naar extra en/of nieuwe talenten voor alle aspecten, van acteren tot licht, van geluid tot set design.

Omdat ik vaak emails krijg van mensen die mee willen werken aan een project heb ik deze open casting call pagina aangemaakt. Klik op de grote knop hieronder om je aan te melden, vul je naam en email in en selecteer de crew & cast call.

Door je aan te melden voor onze crew & cast call krijg je als een van de allereerste te horen wanneer er een crew & cast call is. Ideaal natuurlijk zodat je ook zelf niet continue de website in de gaten hoeft te houden.

Is er op dit moment een casting call?

Er zijn bijna altijd wel meerdere projecten in verschillende status van productie, om dit te stroomlijnen werken we dus met een lijst. Meld je hierboven aan. 

Voor welke rollen/functies zoeken jullie mensen?

Dit is heel breed en afhankelijk van de productie. Dit is o.a. (maar niet gelimiteerd tot) acteurs en actrices, sound, light, audio, set, assistent, script, productie, catering etc .