Logo van Dominick Verstoep Filmmaker
Contact
  • Telefoon: +31 (0) 6 2265 4478 :

    U kunt mij telefonisch bereiken op bovenstaand nummer.

    Bel Dominick Stuur een SMS
  • Whatsapp :

    Scan de QR code met uw telefoon om een whatsapp gesprek te beginnen.

Klik hier of mail naar dominick dominickverstoep.nl

Uw huis in beeld gebracht alsof de kijker er zelf doorheen loopt!

Jullie willen jullie huis zo goed mogelijk presenteren aan degene die geïnteresseerd zijn om een huis te kopen. Een huisvideo laat hun op indringende wijze kennis maken met jullie pareltje. Een huisvideo geeft de beleving alsof zij in jullie huis stijl vanaf de veiligheid van hun computer.

Een huis gefilmd met stijl

Voor huisvideo's maak ik gebruik van Hoge Kwaliteit camera's die beelden van bioscoopkwaliteit opleveren en combineer dit met moderne filmtechnieken. Creativiteit geeft de uitstraling aan de video's, houdt de kijker geinteresseerd en belicht de belangrijke elementen van de woning. Mijn ervaring zorgt voor effectieve video's die helpen de woning te verkopen.

Een klein stukje over mij als videograaf

Filmen is een passie vanaf het moment dat ik 7 jaar oud was toen het begon met mijn vader's VHS camera. Het bleef groeien van de filmclub op de middelbare school totdat ik Internationale Media & Management ging studeren in Den Haag. Tijdens mijn studie heb ik workshops gevolgd bij de Rutger Hauer Filmfactory en stage gelopen bij Jerry Bruckheimer Films (producent van o.a. Top Gun, CSI en de Pirates of the Caribbean reeks) in Hollywood en Eyeworks Film & TV Drama (o.a. Nova Zembla en New Kids) in Amsterdam. Daarnaast ben ik medeverantwoordelijk geweest voor de productie van informatiegerichte video’s voor het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland, politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag). Tot mijn verdere werkzaamheden behoorden het produceren van informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk, video’s voor makelaars in Nederland en Spanje en diverse andere projecten voor grote en kleine bedrijven in binnen- en buitenland.