Dominick VerstoepFilmmaker
0
Logo van Dominick Verstoep Filmmaker.

Filmmaker Dominick Verstoep

9+ jaar
Ervaring
Awards
Prijswinnend videograaf categorie trouwfilm 2021/2022

Een verhaal is voor mij de rode draad om als filmmaker iets moois neer te zetten. We voelen allemaal de emotie wanneer we dat ene nummer horen en we weten allemaal dat het gezegde ‘A picture tells more than a thousand words’ klopt. Video heeft de unieke eigenschap om de kracht, passie en emotie van zowel muziek als foto’s te combineren. Van jongs af aan ontdekte ik de effectiviteit van deze krachtige samenwerking en daar ben ik mij in gaan specialiseren.

Film is altijd in ontwikkeling en ik heb daarom als filmmaker ook bewust keuzes gemaakt om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen terwijl ik toch mijn specialisme niet uit het oog verloor. Mijn opleidingen en werkgeschiedenis bestaan onder andere uit ervaringen bij film producties zowel in Hollywood (Jerry Bruckheimer Films (Santa Monica), Pirates of the Caribbean) als Amsterdam (Eyeworks Film & TV Drama, Nova Zemble en New Kids), Film factory met Rutger Hauer (Floris, Turks fruit etc) informatie gerichte video’s voor o.a. het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland, politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag), informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk sector, video’s voor makelaars in Nederland als Spanje en diverse andere creatieve en mooie projecten voor grote en kleine bedrijven in het binnen- en buitenland.

Prijswinnend Top Trouwvideograaf 2021/2022
Foto van Dominick (ik) in mijn kantoor / studio in Apeldoorn
Dominick Verstoep Filmmaker met 2CV
Tijdens de montage van een film project

Over filmmaker Dominick

Tijdens mijn studie Internationale Media & Management in Den Haag heb ik workshops gevolgd bij de Rutger Hauer Filmfactory. Mijn stages vonden plaats bij Jerry Bruckheimer Films (producent van o.a. Top Gun, CSI en Pirates of the Caribbean) in Hollywood en Eyeworks Film & TV Drama (o.a. Nova Zembla en New Kids) in Amsterdam. Mijn portefeuille omvat de productie van informatiegerichte video’s voor het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland en politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag). Daarnaast heb ik, als zelfstandig videograaf, informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk, video’s voor makelaars in Nederland en Spanje en diverse andere projecten voor bedrijven in binnen- en buitenland verzorgd.

Resultaat gerichte techniek

Voor mijn werk maak ik gebruik van High Definition camera's die beelden van bioscoopkwaliteit opleveren en combineer dit met moderne filmtechnieken. Uiteraard is creativiteit ook belangrijk, om te kunnen garanderen dat uw bedrijfsfilm een uniek en tijdloos document wordt. Jarenlange ervaring maakt dat ik onopvallend en effectief weet te werken, waardoor ik de best bruikbare beelden kan vastleggen zonder dat mensen of bedrijfsprocessen er hinder van ondervinden. Speciale wensen vormen (meestal) geen probleem, zelfs niet als deze ter plekke opkomen. Over speciale wensen gesproken: als gecertificeerd dronepiloot ben ik bevoegd met een professionele drone filmopnames van boven te kunnen maken.

Dominick Verstoep Filmmaker met 2CV
Werk in uitvoering
Prijswinnend Top Trouwvideograaf 2021/2022
Foto's tijdens onderwatervideo opnames

Onafhankelijke korte films

Voor een filmmaker zoals mijzelf is er niets mooier dan het maken van eigen films en series. Naast mijn commerciele film werkzaamheden en het filmen van trouwerijen hou ik mij ook bezig met de ontwikkeling van onafhankelijke korte films. Met deze korte films doe ik mee aan Nederlandse en internationale filmwedstrijden. Door middel van mijn nieuwsbrief en sociale media kunt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe korte films.

Meld je aan voor de filmmaker's nieuwsbrief