Een trouwvideograaf met ervaring is belangrijk!

Een trouwvideograaf met ervaring is belangrijk!

Een trouwvideograaf met ervaring op bruiloften is o zo belangrijk. Lees ons artikel en waarom ervaring belangrijk is voor jullie trouwvideos!

Een trouwvideograaf is geen overbodige luxe. Op de belangrijkste dag van je leven wil je dat de mooie momenten worden vastgelegd door iemand met ervaring als trouwvideograaf. Natuurlijk kun je je buurjongen vragen om een trouwfilm te maken, maar alleen iemand met passie voor het vak en oog voor de mooie momenten, zal alle bijzondere momenten weten te vangen. De eerste keer dat de vader zijn dochter in een trouwjurk ziet. Het aansnijden van de bruidstaart.

Ondanks dat wij onze eigen ideeen hadden, had Dominick direct hele goede pointers over zaken waarover wij eigenlijk helemaal niet over nagedeacht hadden. Op de dag zelf, was Dominick strict op tijd en qua interactie voelde het meteen als een vriend in plaats van 'iemand die je inhuurt'. Sterker nog, op die dag denk je niet helemaal helder, maar Dominick nam ons helemaal mee in scenario's, belichting en momenten van interacties. Dominick is de hele dag bij ons geweest en heeft echt de mooiste momenten vastgelegd waarvan wij nog steeds een wow-factor van hebben.
Maurice & Yo. Getrouwd in 2021

Een trouwvideograaf weet wat hij doet

Zodoende is het zonde om, nadat je een locatie hebt afgehuurd en prachtige kleding hebt gekocht, te gaan bezuinigen op het misschien wel het belangrijkste onderdeel van een bruiloft. Wat is er mooier dan later samen met je kinderen een video terug te kijken van de bruiloft van vader en moeder? Dan moet de bruiloft natuurlijk wel op een mooie, ontroerende en gepaste manier zijn vastgelegd. Dit kan alleen iemand voor elkaar krijgen met jaren ervaring. Er gebeurt heel veel tegelijk op een bruiloft. Een goede trouwvideograaf weet dit allemaal in de gaten te houden en de mooiste en bijzonderste momenten voor zijn lens te krijgen.

🥰
Zijn jullie ook verloofd en op zoek naar een goede videograaf voor jullie bruiloft? Lees meer over het laten maken van een trouwfilm op mijn pagina en neem direct contact op om jullie trouwfilm te bespreken!

Drone shots

Als de trouwvideograaf daarnaast ook drone piloot is en drone shots kan maken van de bruiloft, weet je al helemaal zeker dat jouw bruiloft een prachtige en unieke video gaat krijgen. Vanuit de lucht kan ik de locatie en de mensen bijzonder mooi in beeld brengen en weet de, speciaal door jou uitgekozen locatie, van zijn beste kant te laten zien. Het mooie van een dergelijk perspectief is dat je dit niet hebt als persoon terwijl de bruiloft gaande is. Zo zie je hoe de bruiloft er vanuit de lucht uit heeft gezien. Met een gecertificeerde drone piloot ben je gegarandeerd van de prachtigste beelden van jouw bruiloft.


Het verschil tussen een amateur en een professional

De verschillen tussen een amateur en een professional zijn talrijk. Allereerst mist een amateur de broodnodige professionele apparatuur. Alleen met de mooiste camera’s maak je de mooiste foto’s en video’s. Dit zal geen verrassing zijn voor eenieder die ervaring heeft met fotografie of het maken van video’s. Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk niet dat je drukke neefje met zijn iPhone rond gaat rennen om constant bewegende beelden te maken van zijn oom en tante. Ten tweede mist een amateur ervaring. Ervaring is nodig om de mooie momenten uit te kiezen en – misschien belangrijker nog – niet te missen. Kom je er de volgende dag achter dat je buurjongen vergeten is het moment vast te leggen dat het bruidspaar kust. Ten slotte mist een amateur kennis. Dit betreft zowel kennis van de apparatuur als kennis van bruiloften. Een professional staat nergens van te kijken, kent de ceremonie op zijn duimpje en is tot in de puntjes voorbereid.

Trouwen doe je maar een keer

Er wordt veelal naar trouwen verwezen als de mooiste dag van je leven. Menig huishouden heeft een foto in de huiskamer hangen van de trouwdag waarop het kersverse paar lachend naar de camera kijkt. Als gasten op de koffie komen wordt er veelal een album vol met foto’s van de trouwdag tevoorschijn gehaald om te laten zien. Zo deel je bijzondere momenten uit jouw leven met mensen die je liefhebt. Wat is er mooier dan de gasten een video te laten zien? Door naar een video te kijken is het net alsof je er zelf bij bent. Je bewaart de ervaring van de trouwdag voor je kinderen en het nageslacht, waardoor ook je kleinkinderen de videobeelden terug kunnen zien. Had je niet graag een video bekeken van de trouwdag van je opa en oma? Op dezelfde manier vinden kinderen het fantastisch om de trouwbeelden terug te kijken van hun ouders.

Bezuinig niet op een trouwvideograaf

Bezuinigen op een trouwvideograaf op de mooiste dag van je leven is dus letterlijk eeuwig zonde. Je hebt flink uitgepakt met een prachtig pak voor de man, een kleurrijke jurk voor de vrouw en het afhuren van een sprookjesachtige locatie. Alles is tot in de puntjes verzorgt. De catering is geregeld. Waarom zou je dit dan niet prachtig laten vastleggen voor eeuwig en altijd? Het is gewoonweg zonde om te bezuinigen op hetgeen het mogelijk maakt de bruiloft niet alleen in je herinnering, maar ook op een video te hebben. Als de trouwvideograaf dan ook nog eens vanuit de lucht kan filmen, ben je haast gek als je dit niet doet.


Twijfel niet langer

Stop dus met twijfelen of je een trouwvideograaf opbelt. Het is echt zonde als je wel honderden euro’s uitgeeft aan een Italiaans pak, maar niet bereid bent een luttel bedrag uit te geven aan een trouwvideograaf. Een trouwvideograaf weet wat hij doet en kijkt nergens van op. Hij weet precies welke momenten wanneer gaan komen omdat hij al vele bruiloften heeft gefilmd. Als je geen professionele trouwvideograaf inhuurt op de mooiste dag van je leven is dat werkelijk eeuwig zonde.  Hebben jullie ook interesse in een trouwfilm, lees hier meer.
Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.