Trouwfilm app of cast deze op je televisie

Als videograaf doe ik mijn best dat je de trouwfilm zo makkelijk mogelijk kan terugkijken. Bekijk trouwfilms gemakkelijk via de app, online, via televisie of deel deze via whatsapp of FB Messenger.

Een trouwfilm is een herinnering voor je leven. Niet alleen brengt het kijken van de video jullie weer terug naar het moment van je bruiloft ook houdt het de herinneringen aan bekenden, vrienden en familie actief. Het voordeel van een videograaf op jullie bruiloft is dat het, in tegenstelling tot stilstaande foto’s, bewegend beeld is, je zo gedragingen goed ziet maar ook dat je geluid en stemmen hoort.

Daarom zet ik mij, als videograaf, altijd in om trouwfilms zo makkelijk mogelijk beschikbaar te maken. Niemand zit natuurlijk te wachten op dat je eerst die éne doos moet zoeken waar die oude VHS tape in zit. Naast de trouwfilm trailer lever ik namelijk ook complete en lange trouwfilms op die koppels natuurlijk zo makkelijk mogelijk terug willen zien. Daarom lever ik trouwfilms zo makkelijk mogelijk op via app, internet, usb en in verkleinde formaten.

Jullie trouwfilm wordt online opgeleverd zodat je deze bijvoorbeeld kan downloaden naar je computer of telefoon. Maar als je deze url opent met de app (die zowel beschikbaar is voor android en iOS) dan kan je de trouwfilm gemakkelijk downloaden naar je telefoon om deze toe te voegen aan je Foto’s app. Op deze manier heb je de trouwfilm, trailer of same day edit altijd bij je.  Op deze manier kun je de video ook gemakkelijk delen met vrienden en familie in het buitenland via Whatsapp, Messenger, iMessage etc.

Maar de trouwfilm app doet meer...

Speel de trouwfilm gemakkelijk af op je televisie

Moderne televisies ondersteunen Chromecast of Airplay en de app speelt hierop in. Als de app merkt dat je televisie dit ondersteunt kan je de trouwfilm gemakkelijk naar de televisie toe sturen om deze in hoge kwaliteit af te spelen. Dit werkt niet alleen bij je eigen televisie maar ook bijvoorbeeld als jullie de trouwfilm willen bekijken bij vrienden of familie. Je hebt hier geen speciale apparatuur voor en op dit moment ondersteunen alle nieuw verkochte televisies dit.

Trouwvideo's delen met familie.

Trouwfilms worden in een zo hoog mogelijke kwaliteit gemaakt maar als jullie de trouwfilm willen delen met familie wil je deze misschien in deze hoge kwaliteit doorsturen, dan heb ik goed nieuws! De app geeft namelijk ook een optie om een lagere versie van de trouwfilm, trouwfilm trailer of de same day edit, te downloaden om deze door te sturen naar vrienden of familie.

Tenslotte: een jarenlange herinnering

Hij het cinema en feature trouwfilm pakket krijgen jullie ook een handgemaakte leren etui om de trouwfilm in te bewaren. Deze etui is het resultaat van een samenwerking met een leerartiest waar we, door middel van heel veel schetsen en ideeën uitwisselen, met de perfecte bewaaretui zijn gekomen. Deze etui is namelijk perfect om de trouwfilm op de usb in te bewaren, bijvoorbeeld door deze in je eigen huiskluis op te bergen. Hebben jullie ook interesse om een trouwfilm te laten maken door trouwvideograaf Dominick Verstoep? Lees dan hier meer: Trouwfilm laten maken

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.