Top Trouwvideograaf van 2021/2022!

YES! Ik ben onlangs uitgeroepen tot Top Trouwvideograaf 2021/2022 tijdens de feestelijke bijeenkomst voor de trouwbranche op Kasteel Wijenburg.

In de trouwbranche wordt er elk jaar weer een prijs uitgereikt voor beste trouwvideograaf van het jaar. Ditmaal ben ik, in de categorie, trouwfilm genomineerd. De prijsuitreiking was enkele malen uitgesteld maar nu is het dan echt zo ver; de beste trouwvideograaf van het jaar!

Op 28 maart 2022 ben ik op Kasteel Wijenburg in Echteld officieel uitgeroepen tot top trouwvideograaf van 2021/2022! Op deze feestelijke bijeenkomst voor de trouwbranche werden alle genomineerde van alle categorieeen genoemd en ik was zeer vereerd dat ik ben uitgeroepen tot Top Trouwvideograaf van 2021/2022!

Met meer dan 8 jaar ervaring als trouwvideograaf heb ik de nodige kennis en kunde in huis om een mooie en persoonlijke trouwfilm te maken en uitgeroepen worden tot top trouwvideograaf is een mooie kers op de taart!

Bij een bruiloft heb je natuurlijk niet de mogelijkheid om shots opnieuw en opnieuw te doen en daarom is ervaring zo ontzettend belangrijk.

Winnaar van de award Top Trouwbedrijven categorie Trouwfilm!

Een getalenteerde trouwvideograaf

Deze trouwvideograaf onderscheidt zich door een fijnzinnig oog voor detail, hartstochtelijke passie voor het vak en ruimschootse ervaring met allerhande momenten waardoor deze oude rot in het vak nooit voor een verrassing zal komen te staan. Als een trouwvideograaf goed is in zijn vak, weet hij de mooiste momenten van een bruiloft moeiteloos vast te leggen op de allermooiste manier. En niet alleen dat, hij ziet deze momenten ook al ruim van tevoren aankomen waardoor hij al klaar zit met zijn camera. Dit alles onderscheidt een getalenteerde trouwvideograaf van een gemiddelde trouwvideograaf. Of je neefje met zijn iPhone natuurlijk.

🥰
Zijn jullie ook verloofd en op zoek naar een goede videograaf voor jullie bruiloft? Lees meer over het laten maken van een trouwfilm op mijn pagina en neem direct contact op om jullie trouwfilm te bespreken!


Waarom ervaring zo ontzettend belangrijk is

Niets is onmisbaarder gereedschap voor een trouwvideograaf dan ervaring. Ervaring met situaties. Ervaring met mensen. Een ervaren trouwvideograaf loopt niet in de weg op een bruiloft maar weet zich moeiteloos door de massa te bewegen. Een ervaren trouwvideograaf is een aanvulling en niet een ergerlijke factor op jouw perfecte dag. Over onmisbaar gereedschap gesproken, een ervaren trouwvideograaf heeft uiteraard de beste apparatuur tot zijn beschikking om de mooiste momenten van de bruiloft mee vast te leggen. Want alleen met de beste apparatuur maak je de beste video’s.


De verkiezingen

Dat ik genomineerd ben voor beste trouwvideograaf van het jaar, betekent dus dat al deze factoren ruimschoots aanwezig zijn bij hem.

Alles wat je zoekt in een trouwvideograaf kun je bij hem vinden. Hij staat niet in de weg op een bruiloft, maar weet zich handig in een hoekje te manoeuvreren om van gepaste afstand de mooiste video’s te maken. Hij komt niet aanzetten met een iPhone maar met een prachtige professionele camera om het eerste moment dat de ouders hun dochter in de jurk zien te filmen. Hij zoomt in op de ring. Hij heeft gevoel voor de passie die bij een bruiloft komt kijken, alswel het drama. Dit alles en meer heeft Dominick Verstoep in huis.


Filmen vanuit de lucht

Daar komt nog eens bij dat ik ook nog eens drone piloot ben en zodoende over de mogelijkheid beschikt een bruiloft vanuit de lucht te filmen. Zo heb je letterlijk een helikopterview tijdens jouw bruiloft. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe een dergelijk evenement er vanuit de lucht uitziet? Ik weet van jouw vraagtekens uitroeptekens te maken door prachtig vanuit de lucht jouw bruiloft te filmen. Dit breng ik natuurlijk fantastisch mooi in beeld. Ik weet vrijwel zeker dat de toegevoegde waarde, en de waawh factor van de drone beelden, bij hebben gedragen aan mijn nominatie en de titel: "Top Trouwvideograaf 2021/2022!

Deze beelden zijn werkelijk uniek en onovertroffen binnen de trouwbranche.


Mijn trouwfilms onderscheiden zich van de concurrentie doordat elke trouwfilm uniek is en de prachtige beelden vanuit de lucht. Met gevoel voor de mooie momenten van een bruiloft weet ik deze ook nog eens prachtig vast te leggen. Door mijn ervaring als trouwvideograaf sta ik niet in de weg, ken ik de ceremonie op mijn duimpje en sta ik nooit voor verrassingen.

De mooiste dag van je leven

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Het zou toch jammer zijn als de mooiste dag van je leven wordt vastgelegd door iemand zonder ervaring. Iemand die niet de beste apparatuur heeft. Iemand die niet vanuit de lucht kan filmen. Bovenal zou het jammer zijn als jouw bruiloft niet wordt vastgelegd door iemand die misschien wel de beste trouwvideograaf van het jaar is. Bij de mooiste dag van je leven hoort de beste trouwvideograaf en niks minder. Je wilt niet je puberzoontje vragen met een camera rond te rennen, zich tussen welwillende ooms en tantes voort te bewegen en dit alles in de hoop dat hij – bijkans per toeval – de mooie momenten nog eens weet vast te leggen. Het is zonde om een compromis te sluiten op wat misschien wel het belangrijkste onderdeel is van je bruiloft. De mooiste dag van je leven is slechts een dag, maar daarna volgen er nog vele prachtige jaren voor het stel om samen van te genieten. Met een prachtig videoverslag van de beste trouwvideograaf van het jaar kun je in de herfst van je leven nog steeds genieten van jouw bruiloft.

Trouwfilm • inclusief drone • Dominick Verstoep Filmmaker
Een écht persoonlijke trouwfilm. Jullie bruiloft creatief en onzichtbaar vastgelegd op film. Duidelijke all-in prijs. Inclusief drone opnames.
Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.