Top 10 trouwlocaties voor drone opnames

Een drone is onmisbaar voor jullie trouwfilm maar welke locatie is daar het mooiste voor? Lees de top 10 trouwlocaties voor drone opnames!


Op de mooiste dag van je leven mag het natuurlijk aan niets ontbreken. Je wilt alles tot in de puntjes geregeld hebben en niets aan het toeval overlaten. Uiteraard wil je de mooiste en kleurrijkste plek uitkiezen voor de bruiloft, maar het is heel makkelijk om de weg kwijt te raken in het overweldigende aanbod van trouwlocaties in Nederland. Als je graag drone opnames wilt van je bruiloft, is de locatie erg belangrijk. De trouwlocatie moet dan immers ook vanuit de lucht goed uit de verf komen.

Zoek niet verder

Om de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie voor drone opnames makkelijker te maken, hebben we de beste trouwlocaties voor drone opnames op een rijtje gezet. Lees dus vooral verder voor de mooiste plekken van Nederland om je bruiloft te houden, want op deze plekken heb je gegarandeerd een prachtig feest.

10. Hoeve Landzicht

Midden in het Groene Hart kun je Hoeve Landzicht vinden. Deze werkelijk schitterende trouwlocatie bevindt zich midden in de weilanden en glooiend groene landschappen van het Groene Hart, wat misschien wel het mooiste natuurgebied van Nederland is. Op Hoeve Landzicht kun je bovendien tevens een receptie of diner organiseren, waardoor je alle onderdelen van de bruiloft op dezelfde locatie kan vieren.

9. De Landgoederij

Aan de Kromme Rijn ligt De Landgoederij. Deze oude boerderij is helemaal omgebouwd tot een volmaakte trouwlocatie voor jong en oud. Als je op zoek bent naar een authentieke plek met een kleurrijke geschiedenis hoef je niet verder te zoeken, want De Landgoederij combineert de elementen van vroeger met de mode van nu op geheel eigen manier. Uiteraard is het mogelijk een receptie of diner op locatie te organiseren.

8. Restaurant de Mof

Restaurant de Mof bestaat al meer dan 400 jaar. De geschiedenis van het pand is voelbaar als je binnenloopt. Op een prachtige locatie midden in het bos kun je je bruiloft vieren in Restaurant de Mof. Bovendien heeft het restaurant een grote trouwtuin. De prachtige bossen en heides die om het restaurant heen liggen zullen optimaal tot hun recht komen op beelden die vervaardigd zijn door een drone.

7. De Arendshoeve: The Garden of Amsterdam

Deze trouwlocatie is werkelijk uniek. De locatie staat boordevol prachtige kamerplanten en heeft een plafond waar bloemen aan bevestigd zijn. Bovendien staat de trouwlocatie bekend om de flexibiliteit, want of je nu foodtrucks wilt of een team van lokale koks en obers, alles is mogelijk op De Arendshoeve.

6. Landgoed Te Werve

Als je op zoek bent naar een sprookjesachtige plek om je bruiloft te vieren hoef je niet verder te zoeken. Midden in een natuurpark ligt Te Werve, een betoverende plek voor je bruiloft die er prachtig zal uitzien op drone beelden. Als je je bruiloft wilt vieren in een groots en klassiek landhuis is dit landgoed werkelijk perfect.

5. Kasteel Kerckebosch

Als je wilt trouwen in een kasteel is Kasteel Kerckebosch de perfecte trouwlocatie voor jou. De trouwlocatie past dan namelijk perfect in het plaatje, want dit middeleeuwse kasteel is een genot voor het oog en stijlvol gebouwd. Het kasteel ligt midden in de bossen rondom Zeist, dus als je hier in de buurt woont is deze trouwlocatie al helemaal perfect.

4. Mereveld

De zalen van Mereveld zijn perfect. De rijke historie van het gebouw is voelbaar, alsook de authenticiteit, en als je dit combineert met het moderne gevoel voor mode, combineer je het beste van twee werelden. Je kunt van tevoren een zaal uitkiezen die perfect bij jullie past. Elke zaal is op een andere manier uitgevoerd. Of je nu een Franse inrichting wilt of niet, bij Mereveld kun je altijd iets vinden wat bij je past.

3. Feel Good TentEvent

Je waant je Adam en Eva in dit paradijselijke landschap. Midden in de mooiste natuur kun je elkaar het ja-woord geven als je voor Feel Good TentEvent kiest. De werknemers staan bekend om hun gastvrijheid en de paradijselijke omgeving zal uitstekend tot zijn recht komen op de drone beelden die je na de bruiloft toegestuurd krijgt.

2. Buitenplaats Sparrendaal

Buitenplaats Sparrendaal gaat er prachtig uitzien als je beelden maakt met een drone. Dit prachtige landgoed – gelegen vlakbij Utrecht – biedt mogelijkheden voor een diner, receptie of gewoon een heel groot feest. Ze zetten bij Buitenplaats Sparrendaal alles op alles om jou de dag van je leven te geven, omdat je de mooiste dag van je leven natuurlijk wel op de mooiste trouwlocatie van Nederland wilt vieren.

1. Kasteel de Hooge Vuursche

Het mag geen verrassing heten dat Kasteel de Hooge Vuursche op nummer 1 staat. Deze trouwlocatie is bekend in heel Nederland en dat is niet verwonderlijk. De locatie is namelijk werkelijk schitterend. Vlakbij Utrecht vind je de bossen waar het landgoed ligt. Kasteel de Hooge Vuursche is misschien wel de ultieme trouwlocatie. Bovendien is er een hotel aanwezig, dus de gasten kunnen – indien gewenst – blijven slapen.

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.