TROUWFILM BETA

Een trouwfilm is een tijdloze herinnering. Een herinnering aan de trotse blik van je vader, de traan die je toch niet meer kon onderdrukken, de prachtige bloemen en die oh zo knappe verloofde van je. Elk detail van jullie dag is zo belangrijk! Deze details vastleggen op een prachtige manier; dat is waarom je kiest voor een trouwfilm van mij als jullie trouwfilm maker.

0:00
/
Test caption

Een trouwfilm in goede handen

Op jullie speciale dag wil jullie je niet druk maken om een trouwfilm, je wil een trouwfilm maker waar je volledig op kan vertrouwen en waardoor je voor de volle 100% kan genieten van jullie mooie trouwdag.  Natuurlijk, je kunt die ene oom met z’n nieuwe videocamera vragen om een flitsende reportage, maar de kans om jullie huwelijksdag perfect in beeld te brengen is eenmalig. Als prijswinnend trouwvideograaf met meer dan 9 jaar ervaring kan ik inspelen, anticiperen en weet ik van te voren hoe ik de momenten het beste vast kan leggen. Ook heb ik het nodige mee gemaakt met talloze bruiloften waardoor veel tips en suggesties, zowel van te voren als op de bruiloft zelf, kan geven.

We zijn super blij dat we gekozen hebben voor Dominick als onze bruiloft videograaf. De video was mooi, persoonlijk en hij hd goede pointers zowel van te voren als op de bruiloft! - Test & Irag.


Heb je interesse in een trouwfilm?


ijn stijl trouwfilm is te herkennen doordat deze persoonlijk, creatief en professioneel is. Als ik een trouwfilm maak zorg ik ervoor dat deze persoonlijk is, omdat het jullie dag is, een dag die jullie samen hebben ontworpen, naar toe hebben geleefd en waarschijnlijk beiden een beetje zenuwachtig voor waren.

Dit is een test qyote - Hallo & Eva


Ik maak gebruik van hoge kwaliteit camera's, die filmen in bioscoop-stijl, en combineer dit met moderne film technieken. Ik vind dit heel belangrijk omdat een trouwfilm er is om jullie bruiloft te herbeleven en opnieuw van te genieten. Zowel 1 jaar na jullie bruiloft als na 10 jaar.

Test

test

Hey Cornelis, hieronder is de html code van de slider geplaats!

  • title

    Chantal en Mark

  • title

    Hylkje en Sjoerd

  • title

    Inez en Hans

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuk nieuws en updates over mijn projecten.

Oops! There was an error sending the email, please try again.

Awesome! Now check your inbox and click the link to confirm your subscription.