Bedrijfsfilm laten maken van bioscoopkwaliteit; effectief en creatief!

Welkom op de website van Dominick Verstoep; een videograaf gericht op videoproducties voor de zakelijke markt. Met mijn bedrijf produceer ik onder meer webvideoseries, bedrijfsfilms, webinars, nieuwsbrief video’s, instructievideo's en promotievideo’s.

Uw bedrijf is uniek en persoonlijk. Anders dan uw concurrenten. Een bedrijfsfilm is dé manier om de unieke punten van uw bedrijf te laten zien. Een bedrijfsfilm die uw bedrijf doet onderscheiden van andere bedrijven. Laat zien waarom nieuwe klanten voor uw bedrijf moeten kiezen en waar uw bedrijf voor staat.

Kies voor een bedrijfsfilm en laat uw bedrijf in de spotlight staan!


Bedrijfsvideo

Bedrijfsfilm laten maken; De voordelen.

Een bedrijfsvideo is effectief

Een bedrijfsfilm combineert beeld met geluid en is daarom effectiever dan stilstaande beelden (bijvoorbeeld foto's of een advertentie). Door het combineren van beeld, geluid en muziek in uw bedrijfsvideo kunt u effectiever de boodschap overbrengen. Onderzoek (bron) laat zien dat video's 3x effectiever zijn om bezoekers een offerte/prijsopgave aan te laten vragen.

Een bedrijfsvideo is opvallend

Een video valt meer op. Online wordt een video vaker bekeken, draait uw video in uw receptie/wachtruimte dan zult u zien dat bezoekers stilstaan om de video te bekijken en op sociale media wordt een video vaker gedeeld.

Een bedrijsfilm bespaart kosten

De investering van een bedrijfsfilm is eenmalig maar het resultaat is eindelijk. Doordat een bedrijfsfilm een eenmalige investering is en effectiever is in het omzetten van geĂŻnteresseerden in klanten betekent dit een betere 'return of investment' en daardoor uiteindelijk lagere kosten.

Videograaf & Drone piloot

Dominick Verstoep Filmmaker

Dominick heeft o.a. ervaring opgedaan in Hollywood bij Jerry Bruckheimer Films (van o.a. Pirates of the Caribbean, Top Gun, CSI, Cold Case etc) in Amsterdam waar hij samen werkte met Rutger Hauer en bij Eyeworks (Tijdens Nova Zembla).

De laatste jaren filmt/filmde Dominick voornamelijk informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk, video’s voor makelaars in Nederland en Spanje, ROC van Twente, de Staten Generaal der Tweede kamer, nationale en internationale bruiloften en diverse andere projecten voor grote en kleine bedrijven in binnen- en buitenland.

Bedrijfsfilm laten maken met:
Resultaatgerichte techniek

Voor mijn werk maak ik gebruik van High Definition camera's die beelden van bioscoopkwaliteit opleveren en combineer dit met moderne filmtechnieken. Uiteraard is creativiteit ook belangrijk, om te kunnen garanderen dat uw bedrijfsfilm een uniek en tijdloos document wordt. Jarenlange ervaring maakt dat ik onopvallend en effectief weet te werken, waardoor ik de best bruikbare beelden kan vastleggen zonder dat bedrijfsprocessen er hinder van ondervinden. Speciale wensen vormen (meestal) geen probleem, zelfs niet als deze ter plekke opkomen.

Over speciale wensen gesproken: als gecertificeerd dronepiloot ben ik bevoegd met een professionele drone opnames van boven te kunnen maken. In de meeste pakketten is de inzet van een drone zelfs inbegrepen.

Een online video series over uw bedrijf.

Web video series

De webvideoseries is een innovatief concept waarbij er een serie video's gemaakt worden betreffende een bepaald thema. Dit kan bijvoorbeeld een serie video's zijn waarbij medewerkers aan het woord komen en uitgelicht worden met een profiel, een serie video's over een maatschappelijk project die u als bedrijf ondersteunt, een dag op pad met de account managers maar kan ook een serie video's zijn waar u nieuwe ontwikkelingen in uw sector of marktsegment toelicht, hoe jullie hier als onderneming op anticiperen en wat dit betekent voor de klant.

Een webvideoseries heeft een eigen webpagina die u gemakkelijk kunt verbinden aan uw eigen website, een trailer en een abonneer functie zodat geĂŻnteresseerden een melding krijgen wanneer er weer een video online staat.

Semi-live of live

Webinar op locatie

Video vormt bij uitstek het medium om uw relaties te informeren over recente ontwikkelingen op uw vakgebied. Eenmaal opgenomen workshops en masterclasses zijn kostentechnisch gezien zeer effectief omdat de opnames lang actueel blijven en naar een onbeperkt aantal contacten kunnen worden verstuurd.

Meerdere talen ondertiteling mogelijk

Instructievideo's

Covid19 heeft veel invloed gehad op cursussen en instructiedagen en de manier hoe deze gegeven worden. Video biedt een mooie gelegenheid om deze cursussen en instructiedagen onder al uw medewerkers te verspreiden door deze professioneel te laten opnemen. Niet alleen zijn instructievideo's op deze manier effectiever omdat medewerkers ze opnieuw kunnen kijken ook zijn ze prijstechnisch vaak interessant omdat een opname naar een onbeperkt aantal medewerkers kan worden gestuurd.

Gecertificeerd drone piloot

Drone opnames

Verrijk uw website, promotie materiaal of uw sociale media account met opvallende drone opnames van uw team (corona-proof op 1,5 meter) of van uw kantoorgebouw vanuit de lucht. Drone opnames zijn een effectieve en moderne manier om uw team of gebouw professioneel in beeld te brengen.

Als gecertificeerd drone operator erkend door Inspectie Leefomgeving en Transport met 6+ jaar ervaring is Dominick de uitstekende keuze voor uw bedrijf voor professionele zakelijke drone opnames.

Bedrijfsfilm laten maken Klanten beoordelen mij en mijn bedrijfsfilm met een 4.8 van de 5 sterren gebaseerd op 21 reviews.