Bedrijfsfilm laten maken door Dominick Verstoep Filmmaker.

VIDEOPRODUCTIES VOOR DE ZAKELIJKE MARKT
Welkom op de website van Dominick Verstoep; een videograaf gericht op videoproducties voor de zakelijke markt. Met mijn bedrijf produceer ik onder meer webvideoseries, bedrijfsfilms, webinars, nieuwsbrief video’s, instructievideo's en promotievideo’s.

Mijn naam is Dominick Verstoep; een 29 jarige videograaf die gelooft in cinematografische emotionele verhaalvertelling.

Lees meer over Dominick Verstoep

Bedrijfsfilm laten maken en laat uw bedrijf in de spotlight staan!

Foto dominick verstoep

Ik ben Dominick Verstoep; trouwvideograaf

Tijdens mijn studie Internationale Media & Management in Den Haag heb ik workshops gevolgd bij de Rutger Hauer Filmfactory. Mijn stages vonden plaats bij Jerry Bruckheimer Films (producent van o.a. Top Gun, CSI en Pirates of the Caribbean) in Hollywood en Eyeworks Film & TV Drama (o.a. Nova Zembla en New Kids) in Amsterdam.

Mijn portefeuille omvat de productie van informatiegerichte video’s voor het ROC van Twente en diverse bedrijven in Nederland en politieke promotionele video’s voor landelijke televisie (Staten Generaal der Tweede Kamer, Den Haag). Daarnaast verzorg ik als zelfstandig videograaf informatieve video’s (inclusief webinars) voor de rechtspraktijk, video’s voor makelaars in Nederland en Spanje en diverse andere projecten voor bedrijven in binnen- en buitenland.

Bedrijfsfilm laten maken met:
Resultaatgerichte techniek

Voor mijn werk maak ik gebruik van High Definition camera's die beelden van bioscoopkwaliteit opleveren en combineer dit met moderne filmtechnieken. Uiteraard is creativiteit ook belangrijk, om te kunnen garanderen dat uw bedrijfsfilm een uniek en tijdloos document wordt. Jarenlange ervaring maakt dat ik onopvallend en effectief weet te werken, waardoor ik de best bruikbare beelden kan vastleggen zonder dat bedrijfsprocessen er hinder van ondervinden. Speciale wensen vormen (meestal) geen probleem, zelfs niet als deze ter plekke opkomen.

Over speciale wensen gesproken: als gecertificeerd dronepiloot ben ik bevoegd met een professionele drone opnames van boven te kunnen maken. In de meeste pakketten is de inzet van een drone zelfs inbegrepen.

Nieuw

Webvideoseries;

Net een Netflix show maar dan over uw bedrijf.

De webvideoseries is een innovatief concept waarbij er een serie video's gemaakt worden betreffende een bepaald thema. Dit kan bijvoorbeeld een serie video's zijn waarbij medewerkers aan het woord komen en uitgelicht worden met een profiel, een serie video's over een maatschappelijk project die u als bedrijf ondersteunt, een dag op pad met de account managers maar kan ook een serie video's zijn waar u nieuwe ontwikkelingen in uw sector of marktsegment toelicht, hoe jullie als onderneming hiermee op anticiperen en wat dit betekent voor de klant.

Een webvideoseries heeft een eigen webpagina die u gemakkelijk kunt verbinden aan uw eigen website, een trailer en een abonneer functie zodat geïnteresseerden een melding krijgen wanneer er weer een video online staat.

Semi-live of live

Webinars op locatie

Video vormt bij uitstek het medium om uw relaties te informeren over recente ontwikkelingen op uw vakgebied. Eenmaal opgenomen workshops en masterclasses zijn kostentechnisch gezien zeer effectief omdat de opnames lang actueel blijven en naar een onbeperkt aantal contacten kunnen worden verstuurd.

Meerdere talen ondertiteling mogelijk

Instructievideo's

Covid19 heeft veel invloed gehad op cursussen en instructiedagen en de manier hoe deze gegeven worden. Video biedt een mooie gelegenheid om deze cursussen en instructiedagen onder al uw medewerkers te verspreiden door deze professioneel te laten opnemen. Niet alleen zijn instructievideo's op deze manier effectiever omdat medewerkers ze opnieuw kunnen kijken ook zijn ze prijstechnisch vaak interessant omdat een opname naar een onbeperkt aantal medewerkers kan worden gestuurd.

Gecertificeerd drone piloot

Drone opnames

Verrijk uw website, promotie materiaal of uw sociale media account met opvallende drone opnames van uw team (corona-proof op 1,5 meter) of van uw kantoorgebouw vanuit de lucht. Drone opnames zijn een effectieve en moderne manier om uw team of gebouw professioneel in beeld te brengen.

Als gecertificeerd drone operator erkend door Inspectie Leefomgeving en Transport met 6+ jaar ervaring is Dominick de uitstekende keuze voor uw bedrijf voor professionele zakelijke drone opnames.

Wauw! Echt super gaaf. 😀 Kijken terug naar een zeer geslaagde dag, krijgen gelijk weer de kriebels 😍

Saskia & Thijs

Trouwde in 2019. Elburg.


Sterren: 4.5 van de 5.

Heeeey!! De trouwfilm is echt supermooi!!! Heb hem gekeken met mijn familie en ze vinden hem allemaal geweldig, heeeel erg bedankt nogmaals we zijn er echt super blij mee!!!

Hannie & Rik

Trouwde in 2017. Almelo.


Sterren: 4.5 van de 5.

"Dominick wat heb je een prachtige film voor ons gemaakt, de dag was zonder jou niet hetzelfde geweest... We hebben er echt naar uit gekeken om de beelden te zien, om de dag opnieuw te beleven, het raakte mij diep zoals de dag mijzelf ontroerde..."

Nadine & Anton

Trouwde in 2019. Rotterdam.


Sterren: 5 van de 5.

Hoi Dominick. Super mooi geworden! We vinden de film erg mooi geworden. Dankjewel

Karin & Sander

Trouwde in 2019. Hoogeveen.


Sterren: 4.5 van de 5.

Bedankt dat je bij onze bruiloft was. We zijn zo blij dat we voor jou gekozen hebben, de trouwfilm is onwijs mooi geworden, dankjewel!

Marlies & Wilco

Trouwde in 2019. Rijssen.


Sterren: 4.5 van de 5.

ja we vonden hem super!😍 echt heel mooi. We zijn er heel blij mee!!!

Mariska & Gert

Trouwde in 2019. Nijverdal.


Sterren: 4.5 van de 5.

Wat een prachtige film van onze prachtige dag. Het is boven verwachting en zijn er echt heel blij mee.

Kelly & Frits

Trouwde in 2019. Deventer.


Sterren: 4.5 van de 5.

Kan er nog steeds elke dag naar kijken. Als er iemand een videograaf nodig heeft, zal ik je zeker aanraden!!

Manon & Ramon

Trouwde in 2019. Nijverdal.


Sterren: 4.5 van de 5.

Wat heb je de dag mooi vastgelegd Dominick! We hebben de trouw film nu al een paar keer terug gekeken en zijn er heel blij mee! Ik zal je zeker aanraden!

Carola & Martin

Trouwde in 2019. Katwijk.


Sterren: 4.5 van de 5.

Wat mooi! We kregen allemaal de tranen in de ogen en door de trouw film beleef ik de dag opnieuw. Enorm bedankt, we zijn er heel blij mee! 😍

Femke & Jasper

Trouwde in 2019. Assen.


Sterren: 5 van de 5.

We hebben de video van de bruiloft direct gekeken en zijn er super blij mee 😍 We hebben ook hele leuke berichten gehad over de trouwfilm trailer die je gemaakt had. We zijn er heel blij mee!

Miranda & Lars

Trouwde in 2019. Ommen.


Sterren: 5 van de 5.

Wat is de bruiloft video prachtig geworden Dominick! We hebben deze direct bekeken en waren zo weer terug bij onze trouwdag. We zijn er heel erg blij mee!

Anne-Diet & Frank

Trouwde in 2019. Utrecht.


Sterren: 5 van de 5.

De film is ontzettend mooi, we hebben er geen woorden voor!

Vanessa & Michel

Trouwde in 2019. Utrecht.


Sterren: 4.5 van de 5.

Tranen in onze ogen.. Dat is wat er gebeurde toen we de trouwvideo keken. De drone opnames maken het echt helemaal af. We raden jou zeker aan!

Jacquelien & Niek

Trouwde in 2019. Rijssen.


Sterren: 5 van de 5.

Zo mooi! We wilde allebei heel graag een trouwvideo en hebben heel erg rond gekeken en jou portfolio sprak ons het meeste aan en we zijn enorm blij dat we voor jou hebben gekozen! De trouwfilm is ook extra mooi door de drone beelden!

Roselien & Henk

Trouwde in 2018. Rottevalle (Friesland).


Sterren: 5 van de 5.

We zijn er superblij mee! De drone opnames van de bus, onze openingsdans en ook de extra opnames die je van ons in het park gemaakt heb. De trouw film is alles wat we hoopte dat het was. Dankjewel!

Jose & Johan

Trouwde in 2017. Coevorden.


Sterren: 5 van de 5.

Bedankt voor de super mooie trouwfilm Dominick!😍 We hebben met de hele familie gekeken en zullen m nog veel vaker kijken!

Celista & Joran

Trouwde in 2017. Geldermalsen.


Sterren: 5 van de 5.

We zijn ontzettend blij met de trouw film! Hij is super mooi en zelfs mijn vader moest een traan laten toen hij m zag.

Nathalie & Mike

Trouwde in 2019. Elburg.


Sterren: 4.5 van de 5.

ontzettend bedankt voor de mooie trouwfilm en de mooie dag. We zijn blij dat je erbij was en het had niet beter kunnen gaan!

Saskia & Rene

Trouwde in 2018. Meidrecht.


Sterren: 4.5 van de 5.

De trouwvideo is heel mooi geworden. Ik heb deze laten zien op werk aan mijn collega's en ook veel vrienden hebben de trouwvideo gezien en iedereen vind hem heel mooi geworden!

Rebecca & Melvin

Trouwde in 2017. Aalten/Winterswijk.


Sterren: 4.5 van de 5.

We twijfelde in het begin of een trouwfilm wel wat was voor ons maar toen we jou bezig zagen op onze trouwdag wisten we eigenlijk al dat we een goede keuze hadden gemaakt. Je pakte alle momenten en dacht heel flexibel mee. En de trouwfilm zelf: Waawh! wat mooi geworden!

Amber & Remon

Trouwde in 2018. Hollandscheveld / Nieuwelande


Sterren: 4.5 van de 5.

We vonden het heel fijn hoe je werkte op onze trouwdag. Je dacht mee, werkte goed samen met de fotograaf en de trouwfilm is heel mooi geworden!

Miranda & William

Trouwde in 2017. Rijssen.


Sterren: 4.5 van de 5.

Trouwfilm laten maken Koppels beoordelen mij met een 4.9 van de 5 gebaseerd op 27 reviews.

Trouwfilm portfolio

Een greep uit mijn trouwfilm portfolio

(Tip: Sleep trailers naar links om meer te zien)

Bekijk de trouwfilm trailer van
Lisette & Richard uit Nijkerk

Bekijk de trouwfilm trailer van Lisette & Richard uit Nijkerk

Bekijk de trouwfilm trailer van
Joyce & Dinant uit Rijssen

Bekijk de trouwfilm trailer van Joyce & Dinant uit Rijssen

Bekijk de trouwfilm trailer van
Saskia & Thijs uit Elburg

Bekijk de trouwfilm trailer van Saskia & Thijs uit Elburg

Bekijk de trouwfilm trailer van
Marlies & Wilco uit Rijssen

Bekijk de trouwfilm trailer van Marlies & Wilco uit Rijssen

Bekijk de trouwfilm trailer van
Hannie & Rik uit Almelo

Bekijk de trouwfilm trailer van Hannie & Rik uit Almelo

Bekijk de trouwfilm trailer van
Mariska & Gert uit Nijverdal

Bekijk de trouwfilm trailer van Mariska & Gert uit Nijverdal

Bekijk de trouwfilm trailer van
Nadine & Anton uit Rotterdam

Bekijk de trouwfilm trailer van Nadine & Anton uit Rotterdam

Een trouwdag is al duur genoeg. Waarom zou je dan niet kiezen voor foto’s in plaats van een film? Al jullie gasten beschikken over een smartphone dus er zit altijd wel iets bruikbaars tussen. Toch? Het grote voordeel van een trouwvideo ten opzichte van foto’s is dat mensen veel herkenbaarder in beeld komen. Hun persoonlijkheid, bewegingen en de expressie op hun gezicht. Soms ontvang ik, jaren nadat ik een bruiloft heb gefilmd, berichten van koppels. Berichten waarin ze aangeven dat, met name bij het verlies van een familielid of een van hun vrienden, hoe goed het voelt om hen weer te zien lachen, huilen of gewoon een gekke bek trekken.

Film is dynamisch en expressief en houdt de herinnering van geliefden nu eenmaal meer levend dan foto's. Overigens is het natuurlijk altijd mogelijk film en foto’s te combineren. Ik ben flexibel en werk graag samen met aanwezige fotografen.

De keuze tussen een trouwfilm en foto's

Prijzen en keuzemogelijkheden voor jullie trouwfilm


"Wat gaat onze trouwfilm kosten, Dominick?" en "Hoe lang ben je op onze bruiloft aanwezig?" Twee willekeurige voorbeelden van vragen die ik regelmatig krijg en mijn antwoord is simpel: wat willen jullie? Elke bruiloft is uniek en de wensen van elk stel zijn weer anders. Ik stem daarom met jullie de prijzen, tijden en opties af zodat het in alle opzichten jullie trouwfilm wordt. Om het gemakkelijker te maken heb ik pakketten samengesteld die het mogelijk maken de sfeer, stijl en lengte van de trouwfilm zelf te kunnen bepalen. Hieronder een overzicht van de verschillende pakketten, waarbij het in overleg altijd mogelijk is extra wensen toe te voegen.

Highlight trouwfilm

€1295,-

Prijs is compleet dus; inclusief kilometers en muziekrechten.

Nauwkeurige selectie gecombineerd met dynamische montage en pure verhaalvertelling.

 • Aanwezig 6 uur

 • Trouwfilm van 6-8 minuten

 • Inclusief drone opnames

 • All-in totaalprijs

 • Inclusief trouwfilm trailer

 • Opgeleverd via app: stream, cast en download

 • Betaling kan in termijnen

 • Luxe dvd box

Cinema trouwfilm

€1695,-

Prijs is compleet dus; inclusief kilometers en muziekrechten.

Vlaggenschip verhaal gestuurde trouwfilm met uit filmische montage. Biedt de beste trouwfilm-ervaring.

 • Aanwezig 8 uur

 • Trouwfilm van 15-20 minuten

 • Inclusief drone opnames

 • All-in totaalprijs

 • Inclusief trouwfilm trailer

 • Opgeleverd via app: stream, cast en download

 • Betaling kan in termijnen

 • Luxe dvd box

Feature trouwfilm

€2195

Prijs is compleet dus; inclusief kilometers en muziekrechten.

Verslaggevende stijl afgewisseld met prachtige cinematografische (filmische) beelden.

 • Aanwezig 10 uur

 • Trouwfilm van 15-25 minuten

 • Inclusief drone opnames

 • All-in totaalprijs

 • Inclusief trouwfilm trailer

 • Opgeleverd via app: stream, cast en download

 • Betaling kan in termijnen

 • Inclusief luxe usb box

Trouwfilm trailer

Binnen twee weken na de bruiloft ontvangen jullie een trailer van 1-2 minuten om alvast een preview te geven aan vrienden en bekenden.

Luxe usb doos

Bewaar de trouwfilm in stijl op een luxe USB stick welke u kunt bewaren in de bijgeleverde luxe usb doos.

Mobiele app

U bekijkt de trouwfilm gemakkelijk via de mobiele app of cast deze naar uw chromecast, appletv of smart tv.

Betaal in termijnen

De trouwfilm wordt gefactureerd in 3 termijnen, deze zijn 30% bij reservering, 40% voor de bruiloft en 30% na de bruiloft.

Neem contact op

Willen jullie dat Dominick
aanwezig is op jullie bruiloft?

Vertel wat meer over jullie bruiloft
en vraag een kennismakingsgesprek aan met Dominick.
Dit kan persoonlijk op een terrasje of via Facetime.

Technieken in beeld

Voor mijn werk maak ik gebruik van High Definition camera's die beelden opleveren zoals je die kent van de bioscoop en combineer dit met moderne filmtechnieken. Uiteraard is creativiteit ook belangrijk, om te kunnen garanderen dat jullie trouwfilm een uniek en tijdloos document wordt. Door jarenlange ervaring weet ik onopvallend en effectief te werken. Dat maakt dat ik de persoonlijke momenten kan vastleggen zonder dat jullie er hinder van ondervinden. Speciale wensen vormen (meestal) geen probleem, zelfs niet als deze ter plekke bij jullie opkomen. Trouwens, over speciale wensen gesproken: als gecertificeerd dronepiloot (meer informatie) ben ik bevoegd met een drone spectaculaire opnames van boven te kunnen maken. In de meeste pakketten is de inzet van een drone zelfs inbegrepen (zie: ‘Keuzemogelijkheden en prijzen’).

Vragen? Opmerkingen?

Stuur een emailtje

Komen jullie ergens niet uit of willen jullie Dominick een emailtje sturen dan kunnen jullie gebruik maken van de sociale media pagina's hieronder of een emailtje sturen via dit formulier.