Bedrijfsfilm laten maken
Dominick Verstoep Filmmaker & Fotograaf

Uw bedrijf is uniek en persoonlijk. Anders dan uw concurrenten. Een bedrijfsfilm is dé manier om de unieke punten van uw bedrijf te laten zien. Een bedrijfsfilm die uw bedrijf doet onderscheiden van andere bedrijven. Laat zien waarom nieuwe klanten voor uw bedrijf moeten kiezen en waar uw bedrijf voor staat.

Ik wil u graag meer vertellen over wie ik ben; mijn naam is Dominick Verstoep. Newborn fotografie door Dominick Verstoep uit Wierden/Vriezenveen Ik ben een 25 jarige filmmaker en fotograaf geboren in Leiderdorp maar al vanaf jonge leeftijd woonzaam in Twente. Met een tussenpoos in Den Haag en Hollywood voor mijn opleiding. In het vastleggen van een persoonlijk momenten ligt mijn passie.

Het vastleggen van persoonlijke 'aaah-momenten' zit mij in het bloed en kwam voor het eerst te voorschijn toen ik op 7 jarige leeftijd een camera vast had. Dit gevoel heeft mij altijd in een greep gehad en sinds dat moment, nu zo'n 18 jaar geleden, heb ik dit gevoel ontwikkeld en mijn talent en oog verbeterd. Mijn ervaring en kennis heb ik door middel van een HBO opleiding verbeterd en uitgebreid. Daarnaast hebben mijn werkervaringen bij Eyeworks Film & TV drama, projecten met Rutger Hauer (o.a. Soldaat van Oranje, Blade Runner en de Heineken Ontvoering en meer) en Tim Oliehoek (Maker van o.a. Moordvrouw, Vet hard en meer) en in Hollywood bij Jerry Bruckheimer Films (CSI, Pirated of the Caribbean, Cold Case, Top Gun etc etc) mij veel inzicht gegeven en mij de kans gegeven mijn persoonlijke smaak, aanpak en gevoel te ontwikkelen.Mogelijkheden van een bedrijfsfilm

Ik maak unieke bedrijfsvideo's waar ik door middel van bewegende beelden uw bedrijf zo goed mogelijk presenteer. Om uw bedrijf in een zo goed mogelijk daglicht te zetten kunt u denken aan opnames waarbij uw werknemers aan het werk zijn, een gedeelte waarin de directeur of oprichter uitlegt waarom hij of zij het bedrijf begonnen is. Drone opnames als onderdeel van uw bedrijfsfilmMaar ook aan sfeerbeelden van uw bedrijf waaronder drone opnames van uw bedrijfspand of bedrijfsauto('s). Deze beelden monteer ik samen tot een geheel en combineer ik met achtergrond muziek om de sfeer compleet te maken.

Drone opnames zijn een goede manier om een unieke indruk te geven van uw bedrijf. Gecombineerd met een voice-over kan dit een uitstekende methode zijn om over uw werkwijze, missie of visie te praten.Bedrijfsfilm laten maken - Sony Full Frame - Door Dominick VerstoepKosten van een bedrijfsfilm


Het maken van een bedrijfsvideo kan sterk variëren aan de hand van uw wensen, lengte van de video en de onderdelen welke in de bedrijfsfilm getoond worden. Maar het All-in pakket is een uitstekende keuze voor een goede bedrijfsfilm voor een betaalbare all-in prijs.


All-in
899,- Excl. BTW
 • 2-3 minuten
 • 1 locatie
 • Achtergrondmuziek
 • Klaar binnen 2 weken
 • Drone beelden

Neem contact op
Maatwerk
 • Elke mogelijk lengte
 • Meerdere locaties
 • Achtergrondmuziek
 • Oplevering in overleg
 • Drone beelden

Vraag een offerte aan

Wat kan ik verwachten als ik een bedrijfsfilm laat maken?

 • Stap 1

  Kennismaking

  Bespreken van eisen en wensen.
 • Stap 2

  Plan van aanpak

  Ik stuur u een planning inclusief opname data.
 • Stap 3

  Opnames

  Opnames vinden plaats.
 • Stap 4

  Concept

  Samen bekijken en bespreken we de concept montage.
 • Stap 5

  Definitieve versie

  Aan de hand van feedback wordt de definitieve versie gemonteerd.
 • Stap 6

  Oplevering

  Na goedkeuring wordt de bedrijfsfilm opgeleverd.Bedrijfsfilm gemaakt door Dominick

Bekijk hieronder de bedrijfsfilm van Schoonmaakbedrijf VSO Twente BV. Deze bedrijfsfilm is gemaakt door Dominick Verstoep en laat het soort bedrijfsfilms zien die ik voor u kan maken.
Een bedrijfsfilm laten maken?Klik op de knop hieronder, begin een chat gesprek of neem via 06-22654478 contact met mij op om onder het genot van een kop thee elkaar te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf.

Ja, Ik wil een bedrijfsfilm laten maken door Dominick!
Twijfelt u over een bedrijfsfilm?

Twijfelt u of een bedrijfsfilm wilt laten maken? U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen en in een persoonlijk gesprek kunnen we samen de mogelijkheden doornemen en de voordelen bespreken die een bedrijfsfilm kan hebben voor uw bedrijf.